?>

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ: "TCG Anadolu gemisi önümüzdeki hafta İzmir’e gelecek"

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI HAMZA DAĞ, İZMİR’İN ÇİĞLİ İLÇESİNDEKİ ZİYARETLERİ ÇERÇEVESİNDE 1. AMATÖR LİG EKİPLERİNDEN HARMANDALISPOR İLE ÇİĞLİ ESENTEPESPOR TAKIMLARI ARASINDAKİ KARŞILAŞMAYI TAKİP ETTİ.

Siyaset - 1 yıl önce

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "İzmirlilere şöyle bir müjdemiz olsun. İnşallah önümüzdeki hafta TCG Anadolu gemisi, İzmir’e gelecek ve körfeze demir atacak. Büyük ihtimal ile cuma günü İzmir’de olacak" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, seçim çalışmaları çerçevesinde İzmir’in Çiğli ilçesinde 1. Amatör Lig ekiplerinden Harmandalıspor ile Çiğli Esentepespor arasındaki müsabakayı seyretti. Müsabaka sonrası basın mensuplarına açıklama yapan Dağ, "İzmirlilere şöyle bir müjdemiz olsun. İnşallah önümüzdeki hafta TCG Anadolu Gemisi, İzmir’e gelecek ve körfeze demir atacak. Büyük ihtimal ile cuma günü İzmir’de olacak" dedi. “Gerçekler ile milletimizin karşısındayız”

14 Mayıs’taki seçimler için çok çalıştıklarını vurgulayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Birkaç gün sonra Karadeniz doğal gazı milli sisteme verildi. Bu doğal gazdan biz aile bankası kuracağız ve inşallah aile kurmak isteyen gençlerimize ve aynı zamanda iş kurmak isteyen gençlerimize buradan iki yıl ödemesiz bir destek verme imkanı olacak. Bunu da inşallah seçimden sonra hayata geçireceğiz. Yine bugün Sayın Cumhurbaşkanı’mız Sakarya’da açılışlar gerçekleştiriyor. Dün de depremin üzerinden iki aylık bir süre geçmiş olmasına rağmen köy evlerinin teslimatı yapıldı. Biz gerçeklerle milletimizin karşısındayız. Biz yaptıklarımızla milletin karşısındayız. Yaptıklarımızı ortaya koyuyoruz ve yapacaklarımız açısından da ’Yaptıklarımızın teminatıdır” diye konuştu. “Ne yazık ki Harmandalı çöplüğü ile anılıyor”

Çiğli’de Harmandalıspor ile Esentepespor’un amatör kulüpteki maçını izledikten sonra oyuncuların ve kulüplerin dertlerini dinleyen Dağ, “Sporcu arkadaşlarımızla, kulüp başkanlarıyla hasbihal ettik. Bizden talepleri ve istekleri var. O talepleri de inşallah önümüzdeki süreçte hayata geçireceğiz. Büyükşehir Belediyesi’nin yanlış politikaları yüzünden Çiğli, ne yazık ki Harmandalı çöplüğü ile anılıyor. Harmandalı’nın çöplük ile değil; futbolcularla anılması için efor sarf edecek. Birkaç yıl içinde Çiğli’den çıkan sporcuların milli takımda, süper ligde oynayan futbolcular olduğunu göreceğiz" ifadelerini kullandı. “Her yaptığımızın sonuna kadar arkasındayız”

Sürekli olarak parmak sallayan bir kesimin olduğunu söyleyen Dağ, “İnşallah önümüzdeki 5 senede yine iktidar olarak devam edeceğiz ama ısrarlı bir şekilde bizimle hesaplaşacağını söyleyenler, bizi temsil eden kitlelerle bize bugüne kadar oy veren kitlelere parmak sallayanlar ve aynı zamanda da 14 Mayıs’tan sonrası için birtakım heveslerini ortaya koyan terör örgütleri bizim huzurumuzu bozamayacak” diye konuştu.

Öte yandan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamalarından sonra Çiğli esnafı ile bir araya gelerek sohbet etti.

Haftanın Öne Çıkanları

Dünyada sadece 15 tane olan dev vinç Bursa'da

2023-04-19 10:17 - Bursa

Yeşilova ürünleri TOGG araçlarında

2023-04-20 01:01 - Bursa

Özer Hurmacı: Bunu kesinlikle kabul etmiyorum

2023-04-19 21:14 - Bursaspor

Togg’un ilk mağazası açıldı

2023-04-18 13:49 - Bursa

Bursaspor Menemenspor'u ağırlıyor

2023-04-19 01:30 - Bursaspor

Otomotiv dünyası Oyak Renault ve Karsan işbirliğini konuşuyor

2023-04-18 15:09 - Bursa

Bursa sağlık dünyasının önde gelen ismi Prof. Dr. Ayhan Özdemir hayatını kaybetti

2023-04-17 11:44 - Bursa

Karacabey Belediyesi’nden önemli yatırım hamlesi

2023-04-17 22:05 - Bursa

Deniz Aydın 3 hafta sahalardan uzak kalacak

2023-04-17 18:38 - Bursaspor

Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer evleniyor

2023-04-18 17:57 - Magazin

İlgili Haberler

Biden: "Hem İsrailliler hem de Filistinliler için daha iyi bir gelecek sağlayacak siyasi bir çözüm için fırsat var”

23:05 - Siyaset

Fatih Erbakan: "Dünyada huzurun ve barışın adaletin tesis edilmesini istiyoruz"

22:26 - Siyaset

Netanyahu’dan "saldırılara devam" mesajı

21:47 - Siyaset

NATO Savunma Bakanları, Yüksek Görünürlüklü Projeler Niyet Mektuplarını imzaladı

20:41 - Siyaset

Milli Savunma Bakanı Güler, İngiliz mevkidaşı Healey ile görüştü

20:17 - Siyaset

Günün Manşetleri

Yenişehir'den Antalya ve Adana'ya uçuşlar başlıyor; biletler 1000 TL!

00:22 - Bursa

Uludağ'da beklenen kar yağışı başladı

00:18 - Bursa

Bursa’da ev yangınında yatalak hasta ağır yaralandı

23:16 - Bursa

Down sendromlu öğrencinin ağzının bantlandığı fotoğrafa inceleme başlatıldı

23:15 - Bursa

Çökertilen tefeci çetesinin 2 üyesi tutuklandı

23:07 - Bursa