AK Parti Nilüfer İlçe Kadın Kolları Başkanlığına Direk Durak getirildi

AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak, düzenlediği basın toplantısında AK Parti Nilüfer İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevine Dilek Durak’ın atandığını söyledi.

Bursa - 9 yıl önce

AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak, “Daha önce beraber çalıştığımız ve tecrübesine, kişiliğine güvendiğim Dilek Durak hanımefendi genel merkezimiz tarafından Kadın Kolları Başkanı olarak atanmıştır. Kendisini sizlerin huzurunuzda tebrik ediyorum” dedi.

AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak, ilçe başkanlığı binasında bir basın toplantısı düzenledi. 1 Kasım seçimleri öncesi gündemdeki konulara ilişkin değerlendirmelerde bulunan Celil Çolak, “Bugünkü basın toplantımızın ana gündemi, yeni Kadın Kolları Başkanımız ve Yönetim Kurulu’nun tanıtımı” dedi.

Çolak, AK Parti Nilüfer İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’nı yürüten ve İnegöl’e hakim olarak tayini çıkan Sevilay Yaralı Yılmaz’ın yerine genel merkez tarafından Dilek Durak’ın atandığını söyledi.

Yeni Kadın Kolları Başkanı Dilek Durak’ı ve ekibini tebrik eden Çolak, “Daha önce beraber çalıştığımız ve tecrübesine, kişiliğine güvendiğim Dilek Durak hanımefendi genel merkezimiz tarafından Kadın Kolları Başkanı olarak atanmıştır. Kendisini sizlerin huzurunuzda tebrik ediyorum” dedi.

ÇOLAK, "BU SEÇİMLER BİR İSTİKLAL VE İSTİKBAL MÜCADELESİDİR"

Yaklaşan 1 Kasım seçimleri ve seçimler kapsamında yürütülen çalışmalar hakkında da açıklamalarda bulunan Celil Çolak, “1 Kasım seçimleri bugüne kadarki seçimlerin bence en önemlisi. Bu seçimler bir istiklal ve istikbal mücadelesidir. Çünkü sadece bizleri ilgilendiren değil, bizlerin geleceğini ilgilendiren bir konu. Malumunuz sınırımızın dışında bizi de çok yakından ilgilendiren dünyanın yeni düzeni kurulmakta ve bu düzende güçlü bir Türkiye’yi öncelikle 2023,2053 ve 2071 hedeflerine ulaşması gerekiyor” ifadelerini kullandı.

"ÖNEMLİD DERSLER ALDIK"

7 Haziran seçimlerinden önemli dersler aldıklarını kaydeden Çolak, “7 Haziran seçimlerinden sonra çok kısa sürede gördük ki iktidardaki ufacık bir boşluk ki ben boşluk görmüyorum; memleketimizde doların belli rakamlara fırlamasına, ekonominin durmasına ve de insanlarımızın tedirgin olmasına neden oldu. bu nedenle bizim güçlü bir iktidara sahip olmamız gerektiğini halkımız da çok iyi anladı. 7 Haziran seçimlerinden aldığımız derslerle ve vatandaşımızın bize vermiş olduğu mesajları iyi inceleyerek dersimize çalıştık ve 1 Kasım’da halk iradesinin karşısına çıkmaya hazırlanıyoruz. Biz teşkilatlar olarak hazırız ve üzerimize düşeni fazlasıyla yapmaktayız. 7/24 çalışmalarımıza devam ediyoruz” diye konuştu.

"ÇIKACAK HER SONUCA RAZIYIZ"

1 Kasım seçimlerine giderken, tüm kırgınlıkları bir kenara bıraktıklarını söyleyen Celil Çolak, “Bütün kırgınlıklarımızı, memleketimizin ve milletimizin bekası için kenara atma zamanı gelmiştir ve gün bugündür dedik. Arkadaşlarımızdan bu anlamda güzel ve ciddi dönüşler oldu.  Ülkemizin doğusunda hür irade ile oy kullanılamayabilir ki öyle de olduğunu duyuyoruz. Bizim şehrimizin gülen yüzü olan ilçemizde ise ben halkın hür iradesiyle oy kullandığını ve baskının olmasını söyleyebilirim. Buradan çıkacak her sonuca da razı olduğumuzu ve bu iradeye saygı göstermemiz gerektiğini paylaşmak isterim” dedi.

Celil Çolak’ın açıklamalarının ardından konuşan AK Parti Nilüfer İlçe Kadın Kolları Başkanı Dilek Durak ise, 2008 yılından beri siyasette hizmet ettiği, siyasete de Nilüfer İlçe Başkanlığı’nda başladığını söyledi. Durak, “Ben siyasete Nilüfer İlçemizde başladım ve gene siyasete Nilüfer ilçemizde devam etmek nasip oldu çok şükür” dedi.

DURAK, "NİLÜFER'DE YAPACAK ÇOK ŞEYİMİZ VAR"

Nilüfer’de yapılacak başarılı çalışmaların sandıklara da yansıyacağını belirten Durak, “Nilüfer’de yapacak çok şeyimiz, söyleyecek çok sözümüz, yürüyecek çok yolumuz var. dolayısıyla herkesi sandığa davet ediyorum. Nilüfer’de kadın nüfusun erkek nüfustan çok daha fazla olduğunu düşünürsek, biz kadınların daha etkin ve verimli çalışarak, başarılı işlere imza atması partimizin bir artısı ve başarısı olacaktır. Bunlar da sandıklara yansıyacaktır. Bugün bütün dünyada da görülmektedir ki kadınlar her zaman ve her yerde oldukça başarılı çalışmalar ve faaliyetler yürütmektedirler. Sayın Başbakanımızın dediği gibi bir kadının aynı anda farklı şeyleri yapabilme kabiliyeti vardır. Dolayısıyla bizler aynı anda farklı şeyleri yapan, duygusal zekası oldukça fazla olan fakat mantığıyla kalbini birleştirdiği noktada ortak çalışmalar yapabilen ve güzel eserler sunabilen kişileriz” diye konuştu.

 

Haftanın Öne Çıkanları

Kıvanç Tatlıtuğ ve sevgilisi Başak Dizer gecelerde

2015-10-02 12:22 - Magazin

Bursa’da televizyon can aldı!

2015-10-01 01:36 - Bursa

Çağatay Ulusoy ’un öpüşme sahnesi olay oldu

2015-10-01 16:46 - Magazin

Yedi Renkli Çınar’dan eğitimle ilgili çok önemli açıklamalar

2015-10-01 12:14 - Eğitimin Öncüleri

Orgreneral Ünal, Işıklar Askeri Lisesi'nin açılış törenine katıldı

2015-10-01 16:55 - Bursa

Dobruca Kebabı lezzetiyle büyülüyor

2015-10-02 04:30 - Lezzet Dünyası

Türkiye'nin en genç kadın milletvekili adayı

2015-10-01 20:50 - Gündem

Ekmek arası beslenme yanlış!

2015-10-02 16:19 - Sağlık

AK Parti Nilüfer İlçe Kadın Kolları Başkanlığına Direk Durak getirildi

2015-10-02 19:10 - Bursa

Esra Erol'a zor sorular!

2015-09-28 14:21 - Magazin

İlgili Haberler

Gemlikli Çocuklara açık hava sineması

12:59 - Bursa

TOGG’un yeni modeli T10F çalışmaları sürüyor...

12:32 - Bursa

Hırsızı kendi kendine konuşması ele verdi...

11:19 - Bursa

Bursa Mudanya Belediyesi temizlik filosunu genişletiyor

11:20 - Bursa

Uzmanlar, ’Medicana Bursa 4K Ortopedi ve Travmatoloji Buluşması’nda bir araya geldi

11:03 - Bursa

Günün Manşetleri

Batalla'nın imza töreni tarihi açıklandı

12:39 - Bursaspor

TOGG’un yeni modeli T10F çalışmaları sürüyor...

12:32 - Bursa

"Türk Devletleri Teşkilatı'nda alfabe birliğini bir an önce tesis etmeliyiz”

12:05 - Gündem

Sağlıkta şiddet bitmiyor: İstediği raporu alamayınca doktorun diz kapağını kırdı

11:58 - Gündem

Bursa Mudanya Belediyesi temizlik filosunu genişletiyor

11:20 - Bursa