?>

Ankara'ya yakın ailecek gidebileceğiniz tatil yerleri

Dinlendirici ve bir o kadar da konforlu bir tatil deneyimi için Ankara’ya yakın tatil lokasyonları tercih edilebilir.

Bursa - 4 hafta önce

Eğer Ankara’ya yakın aile ve muhafazakar otel arayışınız varsa başta muhafazakar termal oteller olmak üzere 5 yıldızlı aile otelleri sizin için ideal olabilir. Peki Ankara’ya yakın aile ile tatil yapılabilecek lokasyonlar hangileridir?

Ankara’ya Yakın Aile Tatil Yerleri

Ankara’ya yakın aile ile baş başa sakin ve beş yıldızlı bir otel tatil deneyimi termal ve aile oteli hizmeti veren yerleri tercih edebilirsiniz. Bu oteller, Ankara’ya yakın olma avantajıyla ulaşım sorununun da önüne geçer. Ayrıca aile tatili için hem beş yıldızlı hem de aile oteli konseptini yaşatan otelleri bulabilirsiniz. İşte Ankara’ya yakın konforlu ve keyifli bir aile tatili geçirebileceğiniz yerler!

1.    Bolu-Abant

Bolu, doğal güzellikleriyle Ankaralılar başta olmak üzere pek çok yerli turistin akın ettiği yerlerden biridir. Bilhassa Abant, muhteşem göl manzarası ile birlikte üst düzey konfor sunan manzaralı konaklamasıyla da öne çıkar. Hafta sonu dinlendirici bir tatil lokasyonu arıyorsanız Ankara’ya yalnızca 2 buçuk saat uzaklıkta yer alan bu küçük ama oldukça konforu üst düzeydeki lokasyonu tercih edebilirsiniz.

2.    Nevşehir- Kapadokya

Ankara’ya yakın olması ve muhafazakar otel isteğini karşılaması ile Kapadokya da yerlerden biridir. Doğal yapılar ile bezeli Kapadokya beş yıldızlı konaklama ihtiyacına yanıt verirken kültürel bir gezi yapmanıza da olanak tanır. Geniş spa-masaj ve termal otel isteği için de Kapadokya’ya güvenebilirsiniz.

3.    Kızılcahamam

Ankaralıların sıkça tercih ettiği başlıca tatil lokasyonlarından biri ise Kızılcahamam’dır. Çam ormanları ve 5 yıldızlı termal otelleri ile ünlü bu lokasyon, kendine özgü kültürü ve doğal güzellikleriyle ön plandadır. Yine spa, kaplıca ve termal tesis hizmetlerini kapsayan konseptteki otelleri bulmak da mümkündür. Hafta sonu kaçamağı olarak alkolsüz ve Helal gıda sertifikalı muhafazakar aile oteli tercihi için de Kızılcahamam’ı seçebilirsiniz.

4.    Bartın-Amasra

Bartın Amasra, sakin bir deniz tatili isteyenlerin uğrak yerleri arasındadır. Aile ile tatile de son derece uygun olan bu tatil yeri, tarihi-kültürel dokuları ile birlikte şirin kasaba görünümüyle de dikkat çeker. Aileniz ile keyifli ve bir o kadar da doyurucu bir tatil yeri için Amasra’nın konforlu butik otellerini tercih edebilirsiniz. Amasra’ya gelmişken nefis balık yemeklerini ve mezelerini de tadabilirsiniz.

5.    Karabük-Safranbolu

Ankaralıların sık sık günübirlik tura çıktıkları yerlerden bir diğeri ise Safranbolu’dur. Karabük’ün ünlü ilçesi Safranbolu, Ankara’ya yalnızca 2.5 saat uzaklıkta yer alır. Osmanlı mimarisinin özgün eserlerini gezerken muhteşem geleneksel ev yemeklerini de burada tadabilirsiniz. Safranbolu’nun ünlü evlerini de ziyaret ettikten sonra ister konaklarda ister konforu ile öne çıkan otellerde konaklamaya geçebilirsiniz. Konakladığınız süre boyunca aile üyeleri ile birlikte kültürel bir Safranbolu gezisi de planlayabilir, birlikte keyifli vakit geçirebilirsiniz.

 

 

 

Haftanın Öne Çıkanları

TOFAŞ ve OYAK Renault işçisi tek yumruk!

2024-09-19 11:33 - Bursa

Bursaspor PFDK'da !

2024-09-17 21:42 - Bursa

Şeftali ağacına asılan not kalpleri ısıttı

2024-09-15 09:46 - Bursa

Mesut Bakkal'dan Haciz !

2024-09-17 13:10 - Bursaspor

Bursaspor'un yeni genel müdürü belli oldu!

2024-09-18 10:40 - Bursaspor

Bursaspor Başkanı Enes Çelik'ten Açıklama !

2024-09-17 20:14 - Bursa

Bursaspor- Tokat Belediye Plevnespor maçı dev ekranla Merinos Parkı Çarşı Sahne'de

2024-09-15 10:40 - Bursaspor

Bursaspor Kombineleri Yeniden Satışa Sunuldu

2024-09-20 12:50 - Bursaspor

Enes Çelik "Tek Kelimeyle Muhteşemdiniz!"

2024-09-16 07:04 - Bursa

Asgari ücrete konuşulan fiyasko rakam!

2024-09-16 17:27 - Bursa

İlgili Haberler

Büyükşehir’den Bursa turizmine sürdürülebilirlik dopingi

17:10 - Bursa

Uludağ’da beklenen kar yağışı başladı

17:00 - Bursa

Bursaspor'dan Haluk Erdem'e Ziyaret !

16:31 - Bursa

Bursa’dan Antalya ve Çukurova uçuşları başlıyor, biletler bin liradan satışa sunulacak

15:45 - Bursa

Halkın tepkisini çeken kredi kartı payı hakkında karar

15:51 - Bursa

Günün Manşetleri

Türkiye'nin 2025 yılı bütçesi açıklandı

17:51 - Ekonomi

Her taraf sapık kaynıyor!

17:35 - Gündem

Büyükşehir’den Bursa turizmine sürdürülebilirlik dopingi

17:10 - Bursa

Uludağ’da beklenen kar yağışı başladı

17:00 - Bursa

Bursaspor'dan Haluk Erdem'e Ziyaret !

16:31 - Bursa