?>

Bahçeli: "Köhne ve kirli şahsiyetlerdir"

MHP Lideri Bahçeli, ''Cumhuriyet'i bela görenler, Dumlupınar'da yere serilip İzmir'e kadar kaçan hayasızların müptelası olan köhne ve kirli şahsiyetlerdir'' dedi. Bahçeli, trafikte yol verme tartışmasında gazilere saldıran zanlılar için ise ''Bu iğrenç mahluklar doğduklarına pişman edilmeli ağır ve acımasız bir şekilde cezalandırılmalıdır'' ifadesini kullandı.

Siyaset - 7 yıl önce

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuşuyor.

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle:

''Atatürk düşmanlığına heves edenler, Sakarya'da Türk'ün süngüsüyle kalan tek dişleri de sökülmüş işgalcilerin bu çağdaki mirasçılarıdır. Cumhuriyet'i bela görenler, Dumlupınar'da yere serilip İzmir'e kadar kaçan hayasızların müptelası olan köhne ve kirli şahsiyetlerdir. Atatürk Türk'tür, Türk'ün Samsun'dan Ankara'ya kadar süren mücadelesinin kınından çıkmış kılıcıdır.

Türkiye ne zaman kıpırdasa ya bir kriz ya da bir kaos anında tetiklenmektedir. İşler düzelmeye başlasa bozguncular devreye girmişlerdir. Huzurun vekaleti olmaz istiklalin velayeti olmaz dost gibi görünen düşmanların vefası ise hiç olmaz olmamıştır. Mücadele varsa umut vardır gelecek vardır.

Katiller, öldürdükçe pes edeceğimizi düşünüyorlar. Bilmiyorlar ki Türk milleti kahramandır korkakça yaşamaktansa kahramanca ölüme dünden razıdır. Nasıl ki sirkeden şeker olmazsa korkaktan da kahraman çıkmaz çıkmamıştır çıkmayacaktır. Terörle mücadele kesinti ağırdan alma kafa karışıklığı olamayacak şu günkü tabloda aransa bile bulunamayacaktır.

Geçtiğimiz hafta sonu Ankara Eskişehir Karayolu'nda sol bacağını kullanamayan bir gazimiz yanında eşi yavrusu ile seyahat halindeyken yol verdin vermedin kavgasında saldırıya uğramıştır. Bu olayı lanetliyorum. Gazilerimize el kaldıran tekme sallayan küfür ve hakaret yağdıran bu iğrenç mahluklar doğduklarına pişman edilmeli ağır ve acımasız bir şekilde cezalandırılmalıdır.

Terörizm kanalıyla Türkiye'yi tehdit eden, diyet isteyen, bedel ödetmek için her yolu deneyen ülke ve mihraklar, kalemizi düşüremeyecekler, kalemimizi kıramayacaklar, kaderimize ambargo koyamayacaklardır. Dövene elsiz durmayacağız, sövene dilsiz kalmayacağız, vurana tepkisiz olmayacağız.

Yurtiçinde ve yurtdışındaki bütün teröristler silahlarıyla birlikte teslim olmalı. Tamamı Türk adaletine hesap vermelidir. ABD'nin terörizmden şikayet ederken saldırılardan dert yanarken durumunu gözden geçirmesinin zorunluluk olduğunu düşünüyoruz. ABD madem terörizmi tehdit görmektedir 11 Eylül'den bugüne madem terör örgütleriyle savaş halindedir o halde 2 Kasım günü Hakkari Şemdinli'de vatan evlatlarımızı şehit eden canilerin kullandığı silahların ABD menşeli çıkmasını nasıl izah edecektir? PKK'nın elinde ABD yapımı ağır silahların ne işi vardır? Mehmetler ölürken bir şey olmuyor da Hans ölürken mi kıyamet kopuyor?

ABD Türkiye düşmanlarıyla al gülüm ver gülüm içindedir ve çöplüğe doğru gitmektedir, ata et ite ol vermekle vakit geçirmektedir.''

Haftanın Öne Çıkanları

Okul Öncesi Kalite Semineri gerçekleşti

2017-11-06 13:56 - Eğitim

Yıldız Tilbe'den dudaklı poz!

2017-11-07 14:13 - Magazin

Orhangazi'de Zeytin Festivali

2017-11-06 18:29 - Yerel Haberler

N Kolay Yetkili İşlem Merkezleri açıldı

2017-11-03 14:13 - Yerel Haberler

Doğa sporlarına 15 bin ziyaretçi

2017-11-06 18:21 - Yerel Haberler

İnşaat mühendisi öğrencilerinin baret heyecanı

2017-11-06 18:14 - Yerel Haberler

Acarhoroz İnşaat'tan loca desteği

2017-11-03 18:51 - Bursaspor

"Yıldırım galibiyetler" devam ediyor

2017-11-06 12:46 - Yerel Haberler

Şehit üsteğmen memleketine uğurlandı

2017-11-07 13:12 - Gündem

Mudanyalıların manevi evlatları zeytin dalı ekibi

2017-11-06 12:34 - Yerel Haberler

İlgili Haberler

Moldova’da cumhurbaşkanlığı seçimi ve AB katılım referandumu için sandık başına gidildi

21:56 - Siyaset

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zeybekci: "Enflasyon seneye yüzde 20’lere düşecek”

19:17 - Siyaset

Başkan Sevindi: “Evi yanan ailemiz için elimizden geleni yapacağız”

17:15 - Siyaset

Sırrı Süreyya Önder ve Ahmet Türk, Şenyaşar ve Yıldız ailelerine aracı oluyor

17:02 - Siyaset

Adalet Bakanı Tunç: "Bu ülke yeni bir anayasayı hak ediyor"

16:16 - Siyaset

Günün Manşetleri

TOFAŞ 3'te 3 yaptı !

22:26 - Bursa

Bursa Barosu Başkanı seçildi

21:29 - Bursa

Bursa’da Yahya Sinvar için gıyabi cenaze namazı kılındı

18:24 - Bursa

DAHA FAZLA !

17:52 - Bursaspor

Bursaspor haftayı 1 puanla kapattı !

16:49 - Bursa