?>

"Başka çocuklar ölmesin..."

Otelin yöneticisi Oktay A. ise soruşturmanın sürdüğünü, açıklama yapmayacaklarını söyledi.

Asayiş - 4 yıl önce

Son dakika haberler... Bir oğlunu kaybetti, diğeri ise hastanede yaşama mücadelesi veriyor! "Başka çocuklar ölmesin..."Gelen son dakika haberine göre Nevşehir'de bir otelin havuzuna kaçak yollarla giren iki oğlundan birisini kaybeden diğer oğlu ise hastanede yaşam mücadelesi veren acılı babanın sözleri yürekleri burktu. Suriye uyruklu Fawaz Ahmed, otel duvarlarının yüksek olmadığı ve herhangi bir güvenlik bulunmadığını iddia ederken otel yöneticilerinden şikayetçi olacağını ifade etti. "Bugün benim çocuğum öldü, başka çocuklar ölmesin" ifadelerini kullandı…Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde yaşayan Suriye uyruklu ailenin 10 ve 7 yaşlarındaki iki çocuğunun ilçede bulunan bir otelde serinlemek amaçlı kaçak yollarla havuza girmiş ancak iki kardeşten birisi havuzda boğularak can vermiş diğeri ise halen hastanede yaşam mücadelesi veriyor. Bir çocuğunu kaybeden acılı baba ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada, otel yöneticilerini suçladı. Otelde yeterli güvenliğin olmadığını ve duvarlarının alçak olduğunu iddia eden baba Fawaz Ahmed, "Bugün benim çocuğum öldü, başka çocuklar ölmesin" ifadelerini kullanarak oteldeki yetkilileri şikayet edeceğini bildirdi…

"BAŞKA ÇOCUKLAR ÖLMESİN!"Suriyeli Yahya (7) ve Muhammed Ahmed (10) kardeşler geçtiğimiz gün akşam saatlerinde kapalı olduğu ileri sürülen otelin bahçe duvarlarından atlayarak serinlemek için havuza girdi. Yüzme bilmeyen kardeşlerden biri hayatını kaybederken diğerinin ise hastanede halen hayata tutunma mücadelesi verdiği biliniyor… YÜZME BİLMEYEN KARDEŞLERDEN BİRİ HAYATINI KAYBETTİ...

Nevşehir'in ürgüp ilçesinde otelin havuzuna kaçak giren iki oğlundan birisi ölen, birisi ise hastanede yaşam savaşı veren suriyeli fawaz ahmed, "otel yöneticilerinden şikayetçiyim. bugün benim çocuğum öldü, başka çocuklar ölmesin" dedi.

Suriyeli Yahya (7) ve Muhammed Ahmed (10) kardeşler, dün akşam saatlerinde ilçede faaliyet gösteren ve kapalı olduğu ileri sürülen otelin bahçe duvarlarından içeriye atlayıp, serinlemek için havuza girdi. Yüzme bilmeyen kardeşlerin havuzda çırpındığını göre otel görevlisi, suya atladı. Görevli, iki kardeşi kurtardı. Çok miktarda su yutan ve solunum güçlüğü çeken kardeşler, çağırılan ambulansla Nevşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan kardeşlerden Yahya, doktorların müdahalesine rağmen hayatını kaybetti, ağabeyinin ise tedavisi sürüyor. BABA: "ŞİKAYETÇİYİM"

Savcılık, olayla ilgili soruşturma başlatırken, baba Fawaz Ahmed, otel yetkililerinden şikayetçi olacağını söyledi. Fawaz Ahmed, 4 çocuğu olduğunu, 3 yıldır Nevşehir'de yaşadıklarını anlatarak, "İşten geldiğimde çocukların evde olmadığını gördüm. 12 yaşındaki oğlum Mahmut, Muhammed ve Yahya'nın otelin havuzuna girdiğini söyledi. Otele gittiğimde çocuklarımın havuz kenarında yattığını gördüm.

Muhammed, kardeşini kurtarmak istemiş; ama başarılı olamamış. Otel duvarları yüksek olmadığı için çocuk havuz girmiş ve hayatını kaybetti. Otel yöneticilerinden şikayetçiyim. Bugün benim çocuğum öldü, başka çocuklar ölmesin. Otelde güvenlik yok, otel görevlileri yok. Otel çalışmıyor; ancak havuzu neden dolu anlamıyorum. Oğlum Yahya'yı doğduğu topraklar olan Halep'te defnetmek istiyorum" dedi. Otelin yöneticisi Oktay A. ise soruşturmanın sürdüğünü, açıklama yapmayacaklarını söyledi.

Haftanın Öne Çıkanları

Anne ve oğlu fırtınanın devirdiği ağacın altında kaldı

2020-07-09 00:48 - Konuk Yazar

Aleyna Tilki’nin mini şortlu halleri sosyal medyada gündem oldu!

2020-07-10 22:20 - Magazin

Porno yıldızı, başını yaktı!

2020-07-10 23:19 - Magazin

Ebru Gündeş, şık olmak için modacıların kapısını çaldı

2020-07-11 12:31 - Magazin

Bir kız çocuğuna taciz iddiası

2020-07-11 21:45 - Asayiş

Türkiye'nin en zengin isimlerin kullandığı otomobiller!

2020-07-11 13:58 - Ekonomi

Kadınlar isyanda: Köyün ortasına genelev ve pavyon!

2020-07-10 12:42 - Gündem

Seksi isimden Can Yaman itirafı

2020-07-11 18:44 - Magazin

Ebru Polat: Edepsizler!

2020-07-11 17:01 - Gündem

beIN Sports'ta bir ayrılık daha

2020-07-11 16:57 - Spor

İlgili Haberler

İsrail, Lübnan’ın tarihi liman kentini vurdu

15:16 - Asayiş

Hakkında 34 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan kişi jandarma operasyonuyla yakalandı

15:17 - Asayiş

Gaz dağıtım şirketinin sorumsuzluğu bir kişiyi canından etmişti, son yolculuğuna uğurlandı

14:56 - Asayiş

Kahramanmaraş’ta inşaat işçilerinin kaldığı konteynerde yangın

15:10 - Asayiş

Kamyonun kasasından 500 bin adet kaçak sigara çıktı

15:03 - Asayiş

Günün Manşetleri

Minik Narin cinayetinin ilk duruşma tarihi belli oldu!

15:10 - Gündem

Osmangazi Belediyesi kitap bağışı kampanyası başlattı

14:56 - Bursa

Bursa Büyükşehir Belediye personelinden meme kanserine farkındalık çalışması

14:28 - Bursa

Bursalılar dikkat: Bu sapık her yerde aranıyor!

14:23 - Bursa

Bursa'da "Artık Geçinemiyoruz" başlıklı basın açıklaması

14:17 - Bursa