?>

Başkan Deveci: "Gençlerimize katkı sağlayan projelere destek vermeyi sürdüreceğiz"

Atakum belediye başkanı av. Cemil deveci, ondokuz mayıs üniversitesi (omü) sağlık sağlık bilimleri fakültesi sosyal hizmetler bölümü öğrencileri ile bir araya geldi.

Gündem - 11 ay önce

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, "Daha fazla iş birliği ve kentimizin değerini yükselten, gençlerimize de katkı sağlayan projelere destek vermeyi sürdüreceğiz” dedi.

Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Sağlık Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmetler Bölümü öğrencileri ile bir araya geldi. “Sosyal Belediyecilik” başlıklı konferansa konuşmacı olarak katılan Başkan Deveci, tecrübelerini üniversite öğrencileriyle paylaştı. Öğrencilerden gelen soruları da cevapladı. Atakum Belediyesi’nin öncü olduğu başarılı Sosyal Belediyecilik örneği projeler hakkında bilgi veren Başkan Deveci, konuşmasında üretim ve tarım vurgusu yaptı. "Köklü meslek dalı"

Sosyal Hizmetler’in alanının kitaplarda tanımlananlardan çok daha öte olduğunu söyleyen Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, “Hem görev alanındaki disiplin dağılımıyla insanı var eden ve toplumun içerisindeki bireylerin oluşturdukları sosyal grupları bir arada toplum olarak yaşatabilecek; toplumu bir arada tutabilen, insana insan olduğunu hissettiren köklü meslek dallarından birisi” diye konuştu. Gençlere tam destek

Yaptığı konuşmada Atakum Belediyesi’nin Sosyal Belediyecilik alanında yaptığı öncü çalışmalardan örnekler veren Başkan Deveci, belediyelerin kanunların kendilerine verdiği yetki, sorumluluk ve görev dolayısıyla ve sosyal belediyecilik anlayışı gereğince çocuklara ve gençlere, kadınlara, yaşlılara, engellilere, yoksul ve muhtaçlara yönelik bu sosyal kesimleri hedef alan, sosyal açıdan gelişimlerine olumlu katkı sağlayacak sosyal yardım ve sosyal hizmet faaliyetlerinde bulunduğunu söyledi. Atakum Belediyesi’nin geniş bir yelpazede tüm yurttaşlara eşit biçimde verdiği hizmetlerin altını çizen Başkan Deveci, “Özellikle bir üniversite kenti olan Atakum’da öğrencilerimiz için sürdürülebilir projeleri hayata geçirdik. Hasan Ali Gençlik, Bilim ve Sanat Merkezimiz üniversiteli gençlerin bilimle ve sanatla buluşma merkezi oldu. Her gün yüzlerce öğrencimiz merkezimizin kütüphanesinden faydalanırken, sanat aktiviteleriyle de kentin kültür hayatına önemli katkılar verdik. Tesislerimizde uyguladığımız indirimlerin yanı sıra oluşturduğumuz Genç Ata Kart ile de öğrencilere ekonomik olarak destekler vermeye devam ediyoruz. Diğer yandan beşincisini açmaya hazırlandığımız AtaÇocuk Gelişim Merkezlerimizle de Atatürk devrimlerine bağlı nesiller yetiştirmeyi sürdürüyoruz. OMÜ’de faaliyet gösteren kulüplerle sürekli iş birliği içerisinde olarak projelerine destek sağlıyoruz. Daha fazla iş birliği ve kentimizin değerini yükselten, gençlerimize de katkı sağlayan projelere destek vermeyi sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

Bursa Özlüce'de yangın!

2023-11-12 01:48 - Bursa

Bursa'da Köfteci Yusuf'a darbe: Milyonluk etleri çalındı!

2023-11-12 16:26 - Bursa

Bursa'da diş kliniğinde tedavi sonrası hayatını kaybeden 5 yaşındaki Deniz'le ilgili açıklama

2023-11-15 16:44 - Bursa

Bursa'da yanan iş merkezinin bilançosu günün ilk ışıklarıyla ortaya çıktı

2023-11-12 11:01 - Bursa

Bursa’da büyük dram...Dişi çekilen 5 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

2023-11-14 16:00 - Bursa

Bursa Korupark AVM'de dehşet!

2023-11-17 15:41 - Bursa

Bursaspor Bahçeşehir'i yendi !

2023-11-12 19:54 - Bursa

Bursalı gazeteci Yaman Kaya'ya silahlı saldırı

2023-11-13 19:21 - Bursa

AVM’de faciadan dönüldü: Çocukların bindiği oyuncak devrildi

2023-11-15 21:38 - Asayiş

MasterChef All Star’ın iyilik meleği Tanya elendi

2023-11-13 00:33 - Magazin

İlgili Haberler

Erciş’te şehit mahalle muhtarı için mevlit okutuldu

23:58 - Gündem

Diyadin’de köy köy gezip çocukları eğlendiriyorlar

23:12 - Gündem

Ağrı’da ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık giysi desteği

22:45 - Gündem

Dünya gıda günü ortaokul öğrencileriyle kutlandı

21:42 - Gündem

Başkan Özlü MÜSİAD heyetini ağırladı

21:34 - Gündem

Günün Manşetleri

Kombinede rekor!

21:29 - Bursaspor

Kemal Kılıçdaroğlu hakkında zorla getirme kararı

17:43 - Gündem

Bursa-Gemlik yolunda yolcu otobüsü yandı

16:09 - Bursa

Bursaspor oyuncuları öğrenciler ile buluştu

15:55 - Bursaspor

Bursalılara önemli duyuru

15:27 - Bursa