Bebek park yatak nedir?

Bebek park yatak, 0-4 yaş arası bebeğinizin içinde uyuyabileceği ya da oyun oynayabileceği portatif mobilya türü olarak karşınıza çıkar.

Bursa - 7 gün önce

Bebek yataklarına kıyasla ergonomik tasarımları ile dikkat çeken portatif modeller, adından da anlaşıldığı üzere bebeğiniz için aynı zamanda oyun parkı niteliği taşır. Zira ürünlerin tasarımı, kurulum ve kullanım şekilleri, park yatak modelini diğer bebek yatağı modellerinden ayırır. Kurulum için el aletleri gerektirmeyen ürünler tek parça halindedir. Katlandığında oldukça az yer kaplar. Bu açıdan sürekli seyahat eden ya da yaşam alanında çok amaçlı kullanmak isteyen ebeveynlerin ihtiyacını büyük ölçüde karşılar. Kraft Baby koleksiyonlarında dikkatinizi çekecek birçok oyun park yatak modeli yer alır.

Bebek Park Yatak Kullanım Avantajları

Bebek park yatakları hem uyku hem de oyun alanı olarak kullanılabilen çok yönlü ürünlerdir. Ebat ya da derinlik açısından ahşap bebek yataklarıyla benzerlik taşısa da kullanım şekli açısından büyük farkları vardır. Bebek park yataklarını öne çıkaran özelliklerine aşağıda yer alan maddelerde inceleyebilirsiniz:

Park yatak modelleri tasarımında kullanılan materyaller standart ahşap bebek yataklarından farklı olup alüminyum ve tekstil bileşenlerinden oluşur. Kolayca katlanabilme ve taşıma özelliği ile seyahat eden ebeveynler için kullanışlıdır. Ürünler alüminyum iskelete ve kumaş kaplamaya sahiptir. Yan koruma duvarları file ya da kumaş ile tasarlanan modeller oyun esnasında esneklik sağlar. Bazı modellerde yan cepler mevcuttur. Bu sayede oyuncak ya da bakım ürünlerine kolayca erişebilmenizi sağlar. Bazı modeller uykuya geçiş için sallanma aparatına, bebek alt değiştirme ünitesine ya da müzikli dönence gibi ekstra ekipmanlara sahip olabilir. Bu özellikler, isteğe göre devre dışı bırakılabilir. Ürünler, belli yaş gruplarına göre iki ebatlı olarak tasarlanır.   Modeller farklı renklere ve eğlenceli desenlere sahip olabilir. Dolayısıyla bebeklerin büyük ölçüde ilgisini çekebilir.

Bebek Park Yatak Modelleri

Kraft Baby, bebeklerin oyun ve hayal dünyasına odaklanarak çeşitli bebek park yatak modelleri ile beklentilerinizi karşılar. Ürünler arasında 0-4 yaş arası modeller ve anne yanı park yatak modelleri yer alır. Anne yanı park yataklar spesifik kullanım amacına sahiptir. Koleksiyonda yer alan Dallas anne yanı oyun parkı, annenin yatağıyla aynı hizaya gelmesini sağlamaya yardımcı pozisyon ayarına sahiptir. Park yatakları ile arasındaki tek fark ebatı ve anne yatağına göre ayarlanabilen pozisyon ayarıdır. Bunun haricinde koleksiyonlarda yer alan bebek parkı yataklarının her biri 70x120 ölçülerine sahip olup yeterli olacak şekilde geniş bir uyku ve oyun alanına sahiptir. Siz de bebeğinizin verimli vakit geçirebileceği kaliteli bir ürün arıyorsanız, Kraft Baby koleksiyonunda yer alan kullanışlı, kaliteli ve aynı zamanda eğlenceli oyun park yatak modellerini inceleyebilir, beğendiğiniz ürüne hemen sahip olabilirsiniz.

 

Haftanın Öne Çıkanları

Enes Çelik'ten transfer açıklaması !

2024-09-07 04:52 - Bursa

Kütahya Otogarı’nın işletmesi 13 yıllığına Bursalı özel bir firmaya devredildi

2024-09-05 10:10 - Ekonomi

Pendik’te taciz skandalının yaşandığı Sarıyer Börekçisi mühürlendi

2024-09-05 12:59 - Asayiş

Fethiye’de silahlı şişeli taşlı kavga: 13 yaralı

2024-09-07 23:03 - Asayiş

450 kişilik stada verilen Vitrapor-Bursaspor maçının yeri değişti

2024-09-09 12:51 - Bursaspor

Bursaspor’a 22 milyon TL’lik sponsor

2024-09-03 17:47 - Bursaspor

Köfteci Yusuf'ta skandallar bitmiyor!

2024-09-04 12:42 - Bursa

Bursa Nilüfer'de bulunan site sakinleri isyan etti!

2024-09-04 17:28 - Bursa

Bursaspor Kulübü'nden Çağrı !

2024-09-04 21:54 - Bursa

Bursaspor'un forma göğüs sponsoru açıklandı!

2024-09-06 14:44 - Bursaspor

İlgili Haberler

Bursa'da Nâzım Hikmet şiirlerle anıldı

12:38 - Bursa

Bursa Büyükşehir Başkanlık Koşusu'nu 'Prens Levent' isimli tay kazandı

12:32 - Bursa

Bursa'nın şampiyon atletlerinden Osmangazi Belediye Başkanı Aydın’a ziyaret

11:42 - Bursa

Askerden Bursa'ya izinli gelen genç avukatın ölümüne sebep oldu

11:36 - Bursa

"Bursaray'ın en önemli hattının hayal olduğunu öğrendik"

11:02 - Bursa

Günün Manşetleri

Bursa'da Nâzım Hikmet şiirlerle anıldı

12:38 - Bursa

Bursa Büyükşehir Başkanlık Koşusu'nu 'Prens Levent' isimli tay kazandı

12:32 - Bursa

Bursa'nın şampiyon atletlerinden Osmangazi Belediye Başkanı Aydın’a ziyaret

11:42 - Bursa

Deniz Akkaya’ya kızına şiddet uyguladığı iddiasıyla hapis cezası

11:37 - Gündem

Askerden Bursa'ya izinli gelen genç avukatın ölümüne sebep oldu

11:36 - Bursa