?>

BURFAŞ, hayatın tam içinde…

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraklerinden olan BURFAŞ, Bursalılara verdiği hizmetlerle adından sıkça söz ettirirken, yaptığı çalışmaları taçlandırmak için KALDER Mükemmelliyet Kalite ve Başarı Ödülü’ne aday olarak başarısını pekiştirmeyi amaçlıyor.

Bursa - 8 yıl önce

BURSA.COM / KURTULUŞ TEKE

Geçtiğimiz ay içerisinde Fransa’nın başkenti Paris’te yapılan Avrupa Uluslararası Ticaret Lideri’nin düzenlediği Avrupa Otel Restaurant ödülünü kazanan BURFAŞ, gözünü KALDER Mükemmelliyet Kalite ve Başarı Ödülü’ne dikti.

Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraki olarak Bursalılara daha iyi ve daha kaliteli hizmet vermek için çalışmalarını sürdüren BURFAŞ, gerçekleştirdiği ve 2017 yılı planlamasına aldığı yatırımlarla da dikkati çekiyor.

BURFAŞ Genel Müdürü Muhammed Gümüşsoy, BURFAŞ’ın KALDER Mükemmelliyet Kalite ve Başarı Ödülü başvuru süreci ve sosyal tesislerdeki çalışmalar ile ilgili www.bursa.com’un sorularını yanıtladı.

2017 yılında KALDER başarı ve kalite ödülünü BURFAŞ’a kazandırmak için tüm çalışanlar olarak el birliği ile mücadele ettiklerini ifade eden Gümüşsoy, KALDER’in ödülünü çok önemsediklerini ve bu konuda oldukça iddialı olduklarını vurguladı.

Gümüşsoy sözlerine, “amacımız ortalama bir puanla değil, mümkün olan en yüksek puanla ödülü kazanmak. Dolayısıyla önümüzdeki yıl Türkiye Ligi’nde KALDER’de yarışmak ve Bursa’yı Türkiye çapında temsil etmek” şeklinde devam etti.

Türkiye’de KALDER ödülüne layık görülmüş ilk Belediye İktisadi Teşekkülü olmayı hedeflediklerini söyleyen Gümüşsoy, zaten mevcut olan kalite iddialarına bu vesile ile önemli bir vizyon daha eklediklerini ifade etti.

SOSYAL TESİSLER HALKIN HİZMETİNDE

BURFAŞ’ın sosyal tesis çalışmaları ile ilgili de bilgiler veren Gümüşsoy, “Ülkemizin geçirdiği talihsiz süreçten dolayı bu yıl çok fazla tesis açmadık. Milletimiz, cumhuriyeti ve demokrasisi için kenetlendi ve bedel ödedi. Bu sayede bizler de geleceğe umutla bakabiliyoruz. Ancak bütün bu yaşanan olumsuzluklara rağmen yine de BURFAŞ olarak, 2016 yılında 4-5 tesis açtık” dedi.

BURFAŞ Genel Müdürü Muhammed Gümüşsoy, Kestel Bölge Parkı, Kazancı Tesisleri, Tophane Surlar Bölgesi BURFAŞ Yamaç Kafe, Büyükşehir Belediyesi’nin 3 milyonluk yatırımına mal olan Kumsaz Halk Plajı ve BURFAŞ tarafından finanse edilen ve 600 milyon liralık ek maliyetle halkın hizmetine sunulan, şezlong alanları, otoparklar ve kafelerin açılışlarını yaptıklarını anlattı ve sezonun bu sene erken bitmesine rağmen geri dönüşümün çok güzel olduğunu belirtti.

Kurşunlu’da bir küçük koyu kadınlar plajına dönüştürdüklerini ve sadece kadınların hizmetine sunduklarının müjdesini veren Gümüşsoy, plajın işletmesini de Kurşunlu Kadınları Yaşatma Derneği’ne devrettiklerini söyledi.

YATIRIMLAR SÜRECEK

BURFAŞ Genel Müdürü Muhammed Gümüşsoy sözlerini şöyle sürdürdü: ‘’Orhangazi Kale, İznik Bayraktepe, Kemalpaşa Sosyal Tesisleri, Gölyazı Butik Oteli, Gemlik Termal Oteli, Karacabey Boğazköy ve İnegöl Alanyurt Bölgesi Boğaz Projesi gibi yeni çalışmalar, 2017 yılı yatırım planlarımız arasında yer alıyor.’’

Gümüşsoy, BURFAŞ sosyal tesislerini nişan, düğün, sünnet ve farklı cemiyetlerin kullanımı için halka açtıklarını ifade ederek salon kirası, süsleme ücreti, orkestra masrafı ve fotoğraf hizmeti için ücret almadıklarını, maliyeti sadece menü satarak karşıladıklarını söyledi.

Gümüşsoy son olarak BURFAŞ’ın sosyal sorumluluk projelerine değindi ve “1 Can İçin 1 Fidan sloganı ile yola çıktık. 17 Temmuz Şehitleri ve Gazileri için Çağrışan Köyü civarında 10 bin metrekarelik bir alanda hatıra ormanı düzenledik ve adını da Demokrasi Hatıra Ormanı koyduk” dedi.

Kızılay’ın kan bağışına destek ve organ bağışı çalışmasının da BURFAŞ’ın önemsediği diğer sosyal sorumluluk projeleri arasında olduğuna değinen Gümüşsoy,  vejeteryanlar için Beşevler’deki sosyal tesisi hizmete açtıklarını belirtti ve görme engelliler için hazırladıkları özel menünün bilgisini de Bursalılara verdi.

“Amatör spor kulüplerine, din görevlilerine, emeklilere, şehit yakınlarına, gazilere, sivil toplum örgütlerine, kadınlarımıza, Türkçe öğrenen Suriyeli öğrencilere ve muhacirlere desteğimiz sürecektir” diyen BURFAŞ Genel Müdürü Muhammed Gümüşsoy sözlerini, “Bir çok sosyal proje ile hayatın tam içindeyiz” diyerek noktaladı.

Haftanın Öne Çıkanları

Ferudun Kahraman tahliye edildi

2016-11-24 14:35 - Bursa

O sürücünün ifadesi ortaya çıktı!

2016-12-01 11:37 - Magazin

Yasmin Erbil'in paylaşımı olay oldu!

2016-11-30 13:39 - Magazin

En acı gerçek!

2016-11-30 13:46 - Magazin

Türkyılmaz'dan zeytin dalı

2016-11-30 23:55 - Bursaspor

Özcan Deniz eski sevgilisinin sahnelerini kestirmemiş

2016-11-27 12:36 - Magazin

Çocuk gözüyle kadına şiddet

2016-11-25 19:27 - Bursa

MEKLAS AR-GE Merkezi ile sınırları aşmak istiyor

2016-11-24 16:00 - Bursa

Ahmet Gülhan, BUSİAD'ın konuğu oldu

2016-11-26 13:21 - Bursa

Alperen Ocakları’ndan Halep isteği

2016-12-01 02:09 - Asayiş

İlgili Haberler

TOFAŞ 3'te 3 yaptı !

22:26 - Bursa

Bursa Barosu Başkanı seçildi

21:29 - Bursa

Nilüfer Belediyespor’dan üst üste 7. galibiyet

18:59 - Bursa

Bursa’da Yahya Sinvar için gıyabi cenaze namazı kılındı

18:24 - Bursa

Ormanlar karış karış temizledi

17:04 - Bursa

Günün Manşetleri

TOFAŞ 3'te 3 yaptı !

22:26 - Bursa

Bursa Barosu Başkanı seçildi

21:29 - Bursa

Bursa’da Yahya Sinvar için gıyabi cenaze namazı kılındı

18:24 - Bursa

DAHA FAZLA !

17:52 - Bursaspor

Bursaspor haftayı 1 puanla kapattı !

16:49 - Bursa