?>

Büyükşehir’den "Kayseri Kariyer Konferansları" Projesi

Kayseri büyükşehir belediyesi tarafından, kayseri kariyer konferansları projesi kapsamında büyükşehir belediyesi üst düzey yöneticileri ve özel sektör firmaları yöneticilerine yönelik ‘lider yöneticinin benliğine yolculuk’ başlıklı sunum gerçekleştirildi.

Gündem - 10 ay önce

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından, Kayseri Kariyer Konferansları projesi kapsamında Büyükşehir Belediyesi üst düzey yöneticileri ve özel sektör firmaları yöneticilerine yönelik ‘lider yöneticinin benliğine yolculuk’ başlıklı sunum gerçekleştirildi. Kayseri’de üretime ve istihdama katkı sunmak amacıyla, işveren ve iş arayanı buluşturacak, üniversite öğrencileri ve mezunlara staj ve iş imkânı sağlayacak önemli bir proje olan Kayseri Kariyer Merkezi’ni hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, proje kapsamında önemli çalışmalara imza atıyor.

Kayseri Kariyer Konferansları projesi kapsamında, Kayseri Üniversitesi Kariyer Merkezi Müdürü Prof. Dr. Özgür Demirtaş tarafından bir sunum gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen konferansa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Öztürk, daire başkanları, müdürler, özel sektör firmaları yöneticileri katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda konuşan Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Öztürk, Kayseri Kariyer Merkezi’nin konferanslar serisinin birincisini gerçekleştirdiklerini, Kariyer Merkezi olarak güzel işler çıkarttıklarını söyledi.

Kayseri Kariyer Merkezi’nin Büyükşehir Belediyesi’nin bünyesinde faaliyetini yürüttüğünü, birçok kurum ve kuruluşlar, üniversiteler ile iş birliği içerisinde, şehrin güzide şirketleriyle ortaklaşa projeler gerçekleştirdiğini anlattı.

Kayseri Kariyer Merkezi’nin işveren ve iş arayanların buluşma noktası haline geldiğini vurgulayan Öztürk, “Gerçekten Türkiye’ye örnek olmuş bazı kariyer platformları var. Kayseri’de de yapmış olduğumuz bu çalışmalarla örnek olarak dikkatleri çektik. Bu anlamda çalışmalarımızı yakından takip eden ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. ÖZTÜRK’TEN BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’A TEŞEKKÜR

Genel Sekreter Yardımcısı Öztürk, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a desteklerinden dolayı teşekkür ederek, “Birlikten kuvvet doğuyor, eğitimin de önemini bildiğimiz için bundan sonra da buna benzer faaliyetlerimizi hep birlikte daha geniş kitlelerde görmek suretiyle yaşayacağız. Eğitimin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Bu fırsatları bizlere veren, baştan beri destek olan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Memduh Büyükkılıç’a ve diğer idarecilerimize de özellikle teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Proje kapsamında, Büyükşehir Belediyesi üst düzey yöneticileri ve özel sektör firmaların yöneticilerine yönelik ‘Yeni normlarda Lider Yöneticinin Benliğine Yolculuk’ konusu işlendi. Öztürk, sunumu gerçekleştiren Demirtaş’a günün anısına çiçek takdiminde bulundu.

Haftanın Öne Çıkanları

Bursa'da deprem!

2023-12-18 00:05 - Bursa

Köfteci Yusuf’tan rekor zam

2023-12-15 15:48 - Bursa

Sözleşmeli er toprağa verildi

2023-12-18 15:06 - Gündem

Ünlü iş insanı Zeki Zorlu’nun eşi Türkan Zorlu Bursa'da hayatını kaybetti

2023-12-18 14:58 - Bursa

Deprem uzmanı Naci Görür'den Bursa Gemlik için acil uyarı!

2023-12-20 11:21 - Bursa

Türkiye'nin 'Altın Yumrukları' ödüllerini aldı

2023-12-20 12:06 - Magazin

2024 dolar tahmini korkuttu!

2023-12-20 11:37 - Bursa

Bursa'da yaşanan olayın her satırı vahşet ve sapıklık dolu

2023-12-17 11:07 - Bursa

Yıldız Tilbe’nin evinden video paylaştı

2023-12-19 21:58 - Magazin

Recep Günay: Bursaspor için ölümü göze aldım

2023-12-19 16:43 - Bursaspor

İlgili Haberler

ABD başkan adayı Donald Trump hamburgercide çalıştı

03:22 - Gündem

Yangından etkilenen vatandaşlara boş büfeden su alıp parasını tezgaha bıraktılar

21:56 - Gündem

Çeşme’nin doğal güzellikleri SKAL ile dünyaya tanıtıldı

21:01 - Gündem

Gaziantep’in yeni Baro Başkanı Bülent Duran oldu

20:42 - Gündem

Solhan’da PKK saldırısında şehit olan 19 vatandaş kabirleri başında anıldı

20:39 - Gündem

Günün Manşetleri

TOFAŞ 3'te 3 yaptı !

22:26 - Bursa

Karacabey Belediyespor: 3 - Giresunspor: 1

22:19 - Bursa

Bursa Barosu Başkanı seçildi

21:29 - Bursa

Baraja düşen otomobildeki sürücü boğularak hayatını kaybetti

18:49 - Bursa

Bursa’da Yahya Sinvar için gıyabi cenaze namazı kılındı

18:24 - Bursa