?>

CK Enerji Akdeniz Genel Müdürü Tunç: “Tapusu olan herkese abonelik verilecek”

LANYA’DAN MÜLKÜ OLUP DA İKAMETGAHI OLMADIĞI İÇİN ELEKTRİK ABONESİ ALAMAYAN YABANCILARIN SORUNUNUN ÇÖZÜMÜNE KATKILARI NEDENİYLE ALTSO BAŞKANI ERAY ERDEM’E HEM TEŞEKKÜR HEM DE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNAN CK ENERJİ AKDENİZ ELEKTRİK GENEL MÜDÜRÜ FAHRETTİN TUNÇ, “İŞ İNSANLARIMIZIN, YATIRIMCILARIMIZIN SORUNLARINA İVEDİLİKLE BİZLERE ULAŞTIRAN BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM” DEDİ.

Ekonomi - 2 yıl önce

Alanya’dan mülkü olup da ikametgahı olmadığı için elektrik abonesi alamayan yabancıların sorununun çözümüne katkıları nedeniyle ALTSO Başkanı Eray Erdem’e hem teşekkür hem de hayırlı olsun ziyaretinde bulunan CK Enerji Akdeniz Elektrik Genel Müdürü Fahrettin Tunç, “İş insanlarımızın, yatırımcılarımızın sorunlarına ivedilikle bizlere ulaştıran Başkanımıza teşekkür ederim” dedi.

CK Enerji Akdeniz Elektrik Genel Müdürü Fahrettin Tunç, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Eray Erdem’i ziyaret etti. Ziyarette, CK Akdeniz Elektrik Perakende Satış Alanya Bölge Müdürlüğü görevine yeni atanan Duygu Turay da yer aldı. CK Enerji Akdeniz Elektrik’in ikametgahı olmayan yabancılara abonelik vermeme yönünde aldığı kararın ardından devreye ALTSO Başkanı Eray Erdem girmiş ve CK Enerji Akdeniz Elektrik Genel Müdürü Fahrettin Tunç ile görüşerek sorunun çözüme kavuşmasını sağlamıştı. Bugün de Genel Müdür Tunç’u ALTSO’da ağırlayan Başkan Erdem, yabancılara abonelik verilmesi başta olmak üzere iş insanlarını ilgilendiren konularla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Ziyareti değerlendiren Başkan Erdem, “Geçtiğimiz hafta güzel bir işbirliği ile mülkü olup da ikameti olmayan yabancı ülke vatandaşlarının abonelik sorununu çözüme kavuşturduğumuz CK Enerji Akdeniz Elektrik Genel Müdürümüz Fahrettin Tunç ve CK Akdeniz Elektrik Perakende Satış Alanya Bölge Müdürlüğü görevine yeni atanan Duygu Turay’ı odamızda ağırladık. Bugün de bize ziyarette bulunan kıymetli müdürümüze, hem insani hem de ülkemizin imajı açısından büyük sorun oluşturacak uygulamanın düzeltilmesindeki emekleri nedeniyle bir kez daha teşekkür edip, önümüzdeki süreçte gerçekleştireceğimiz iş birliği çalışmalarımızı değerlendirdik. Alanya’mıza verdiği önemi ziyaretiyle bir kez daha gösteren kıymetli müdürümüze teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim. CK Akdeniz Elektrik Perakende Satış Alanya Bölge Müdürlüğü görevine atanan Duygu Turay hanımefendiye yeni görevinde başarılar dilerim” diye konuştu. “Tapusu olan herkese abonelik verilecek”

CK Enerji Akdeniz Elektrik Genel Müdürü Fahrettin Tunç ise tapusu olan herkese abonelik verdiklerine dikkat çekerek, “Geçtiğimiz hafta yabancılarla ilgili yaşanan abonelik krizinde Eray başkanımızla görüştükten sonra CK Enerji’nin genel merkeziyle hemen iletişime geçerek olayı çözüme kavuşturduk. Tapusu olan herkese elektrik aboneliğinin verileceğini belirttik. Devlet bir tapu verdiyse, hakkı olan aboneliği de biz vereceğiz. Biz yurt dışından gelen yatırımcının, düzgün vatandaşın yanındayız. Yeter ki her işimiz yönetmeliklere uygun olsun. Alanya bizim için çok önemli. Bundan sonrada Eray başkanımızla sık sık istişarelerde bulunmaya devam edeceğiz. Kendisine ev sahipliğinden dolayı çok teşekkür ederim” dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

Bursa'dan dünyaya 2 bin 500 yıllık mesaj

2023-01-15 10:00 - Bursa

Bursa köylüleri yüzlerce yıllık geleneklerini yaşatıyor

2023-01-14 11:41 - Bursa

Uzman isim, Bursa’da ortaya çıkan UFO görünümlü bulutu anlattı

2023-01-19 17:54 - Bursa

Şarkıcı Seçil Çiftçi, peşini bırakmayan eski sevgilisini öldürdü

2023-01-16 09:09 - Gündem

Bursa'daki korkunç kazanın detayları

2023-01-13 16:38 - Bursa

Bursa Bülbülü müzik listelerinde bir numaraya yerleşti

2023-01-20 09:33 - Bursa

Bursaspor Fenerbahçe'yi ağırlıyor!

2023-01-15 06:52 - Bursaspor

Bursaspor'da Özer Hurmacı hakkında yeni gelişme

2023-01-17 12:54 - Bursaspor

Şampiyon kulüplerin Divan Başkanları buluştu

2023-01-17 17:09 - Bursaspor

Bursa'da cinnet geçiren koca eşini defalarca bıçakladı

2023-01-16 23:42 - Bursa

İlgili Haberler

Satsuma mandalinası Balkanlar ve Avrupa yolunda

21:23 - Ekonomi

Balıkesir’de AB onaylı işletme sayısı artıyor

18:01 - Ekonomi

TZOB Genel Başkanı Bayraktar: "Devletimiz bu yaraları saracaktır"

17:58 - Ekonomi

Aydem Enerji’nin yeni CEO’su Marangoz oldu

17:19 - Ekonomi

ASO Başkanı Ardıç: "Kadınların iş gücüne katılımını artırmadan kalkınma hedeflerimize ulaşmamız mümkün değildir"

17:02 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Narkotik polisinden annelere uyarı: "Çocuklarınız bu kelimeleri söylüyorsa kulak kabartın"

20:40 - Asayiş

Erkan Aydın'dan Osmangazi'ye kalıcı bir hizmet daha

17:34 - Bursa

Türk futbolunda sular durulmuyor!

16:55 - Spor

2025’te İznik dünyanın gündeminde olacak!

16:38 - Bursa

Mudanya Belediyesi'nden önemli duyuru

16:17 - Bursa