?>

Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen görevine başladı

Eyüpsultan belediye başkanı dr. Mithat bülent özmen mazbatasını aldıktan sonra gerçekleştirilen devir teslim töreninin ardından görevine başladı. Törende görevini güvenli ellerden teslim aldığını vurgulayan başkan özmen, “benim size çok özel bir teşekkürüm var, bu süreç başladığından beri çok güzel, barış içerisinde, saygı içerisinde, çok huzurlu ve medeni bir süreç oldu. Bundan sonra da böyle olacağından yana hiç kuşkum yok” dedi.

Gündem - 7 ay önce

Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen mazbatasını aldıktan sonra gerçekleştirilen devir teslim töreninin ardından görevine başladı. Törende görevini güvenli ellerden teslim aldığını vurgulayan Başkan Özmen, “Benim size çok özel bir teşekkürüm var, bu süreç başladığından beri çok güzel, barış içerisinde, saygı içerisinde, çok huzurlu ve medeni bir süreç oldu. Bundan sonra da böyle olacağından yana hiç kuşkum yok” dedi.

Eyüpsultan Belediye Başkanı seçilen Dr. Mithat Bülent Özmen, İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldıktan sonra Eyüpsultan Belediyesi Başkanlık makamına geldi. Başkan Dr. Mithat Bülent Özmen, devir teslim töreni öncesi Deniz Köken ile sohbet etti. Konuşmaların ardından Başkan Özmen, gerçekleştirilen devir teslim töreniyle görevi Deniz Köken’den devraldı. Törenin ardından ise Başkan Özmen, Deniz Köken’e çiçek takdim etti.

“Eyüpsultan’ı ayrı bir yere koymak lazım”

Sohbet sırasında görevini çok güvenli bir elden teslim alacağını vurgulayan Başkan Özmen, “Öncelikle bu zamana kadar geçen süreçte yapılan işler, tuğla üzerine konulan tuğlalar için çok teşekkür ederim. Eyüpsultan’a belediye başkanlığı yapmak çok güzel, bir o kadar da büyük bir sorumluluk. 39 ilçe içerisinde Eyüp Sultan Hazretleri’nin türbesinin bulunduğu Eyüpsultan’ı ayrı bir yere koymak lazım diğer ilçelerimizi bir yere koymak lazım. Dolayısıyla mesuliyeti de ağır. İnşallah mahcup olmadan, sizin güzel hizmetlerinize ilave yapmak bize nasip olur” diye konuştu.

“Saygılı, huzurlu ve medeni bir seçim süreci oldu”

Eyüpsultan’ı hep birlikte daha güzel yerlere taşıma arzu ve dileğinde olduğuna dikkat çeken Başkan Özmen, “İnşallah bundan sonraki süreçte de sizlerle beraber istişaremiz, hukukumuz devam etsin arzusundayım. Benim size çok özel bir teşekkürüm var, bu süreç başladığından beri çok güzel, barış içerisinde, saygı içerisinde, çok huzurlu ve medeni bir süreç oldu. Bundan sonra da böyle olacağından yana hiç kuşkum yok” dedi.

“Buraya daha fazla şey katacağınıza inanıyorum”

Güzel bir seçim süreci geçirildiğini dile getiren Deniz Köken ise “Demokrasinin güzelliği böyle bir şey. Böyle devir teslimler olacak. Her yerde söylüyorum, seçimin en güzel geçtiği dönem bizim dönem, bizim ilçemizde olmuştur. Güzel bir seçim dönemi geçirdik, teşekkür ediyorum. Devlet umuru görmüş birisi olarak, kamu kuruluşlarında yüksek düzeyde görev yapmanızın buraya daha fazla şeyler katacağına inanıyorum. Devlet tecrübesi almış, İGDAŞ gibi kurumlardan gelmiş olmanız buraya katkı sağlar. Eyüpsultan’a imarından kültürüne kadar ayrıcalıklı bakmakta fayda var. Pandemi, deprem gibi acı olaylarla zor bir 5 yıl geçti. Buna rağmen bir şeyler yapmaya gayret ettik” ifadelerini kullandı.

Haftanın Öne Çıkanları

Bursa Mudanya'da Deniz Dalgıç göreve başladı

2024-04-05 10:36 - Bursa

Alinur Aktaş seçim sonrası açıklamada bulundu: “Yüzde 12-13’lük bir azalış söz konusu”

2024-04-01 03:07 - Bursa

Alinur Aktaş veda konuşmasında: Kazanan Bursa olsun

2024-04-03 10:00 - Bursa

Yeni haftada Bursa'nın hava durumu!

2024-04-01 08:44 - Bursa

Dünya basınında Türkiye seçimleri bu şekilde yer aldı

2024-04-01 10:10 - Bursa

Serbest piyasada döviz güne nasıl başladı?

2024-04-01 09:57 - Bursa

Bozbey: “Bursa tarihine altın harflerle yazılacak bir gün”

2024-03-31 21:51 - Siyaset

Bozbey: “Açılan yüzde 28 sandıkta 15 puan öndeyiz”

2024-03-31 20:38 - Bursa

1 kişinin öldüğü 12 kişinin yaralandığı silahlı kavgada 14 gözaltı

2024-04-01 09:43 - Gündem

Bursa Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde Cumhur ittifakı ağırlığı

2024-04-04 14:21 - Bursa

İlgili Haberler

Ağaçtan aşağı inmeyen yavru kedi yaş mamayla ikna edildi

08:20 - Gündem

ABD başkan adayı Donald Trump hamburgercide çalıştı

03:22 - Gündem

Yangından etkilenen vatandaşlara boş büfeden su alıp parasını tezgaha bıraktılar

21:56 - Gündem

Çeşme’nin doğal güzellikleri SKAL ile dünyaya tanıtıldı

21:01 - Gündem

Gaziantep’in yeni Baro Başkanı Bülent Duran oldu

20:42 - Gündem

Günün Manşetleri

Fethullah Gülen öldü

08:20 - Asayiş

TOFAŞ 3'te 3 yaptı !

22:26 - Bursa

Karacabey Belediyespor: 3 - Giresunspor: 1

22:19 - Bursa

Bursa Barosu Başkanı seçildi

21:29 - Bursa

Baraja düşen otomobildeki sürücü boğularak hayatını kaybetti

18:49 - Bursa