?>

GESİAD’ta 23 Nisan coşkusu

Bursa Genç Sanayici, İşadamları ve Yöneticileri Derneği(GESİAD) ve Onkoloji Dayanışma Derneği işbirliğiyle düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şenliğinde, ONKO-DAY Çocuk Kulübü Üyesi minikler, NİLVAK Çekirge Rotary Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde tedavi gören kardeşlerini ağırladı.

Bursa - 8 yıl önce

Üzerlerindeki 23 Nisan özel t-shortleri ve ellerindeki Türk bayraklarıyla ONKO-DAY Hasta Konuk Evi’nde toplanan ONKO-DAY’lı minikler, etkinlik öncesi süslenen rengarenk “vosvos” otomobillerine binerek gruplar halinde sırayla şehir turu atmanın keyfini çıkardılar.

Büyük bir neşe ve coşku içerisinde atılan şehir turunun ardından NİLVAK Çekirge Rotary Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki kardeşleriyle buluşan çocuklar, hep birlikte 23 Nisan kutlamalarının yapılacağı Botanik Park’ta bulunan renkli balonlar ve Türk bayraklarıyla süslenmiş Rumeli Bahçesi’ne geldiler.

Daha kapıdan girer girmez palyaçolar ve karagöz-hacivat tarafından karşılanan çocukların yaşadıkları mutluluk, gözlerinden okunuyordu.

Botanik Park at çiftliğindeki atlara binerek renkli görüntüler oluşturan miniklere, hep birlikte yenilen öğle yemeğinin ardından gerçekleştirilen pasta kesimi sırasında kitap hediye edildi.

Öte yandan kendilerine ikram edilen Osmanlı macunu ve patlamış mısırları yiyerek iyice moral bulan çocuklar, yaşama sevinciyle dolu bir görüntü sergilediler.

“ÇOCUKLARIMIZ YILLAR SONRA DA HATIRLAYACAKLARI BİR GÜN YAŞADILAR”

Ailelerin de katılımıyla gerçekleştirilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinliği’ne ilişkin açıklamalarda bulunan GESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Kaya, çocukların milletin ortak hazinesi ve umudu olduğunu belirterek şunları söyledi:

“ONKO-DAY ile birlikte gerçekleştirdiğimiz etkinlikte, Lösemi hastası çocuklarımızı, engelli çocuklarımızla buluşturarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutluyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Amacımız, çocuklarımızın moral bulacağı ve yıllar sonra bile hatırlayacakları güzel bir 23 Nisan Ulusal Egemen ve Çocuk Bayramı anısı yaşatmaktı. 23 Nisan 1920, TBMM’nin açılışının gerçekleştirildiği tarihimizin dönem noktalarından birisini teşkil eden bir gün. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 23 Nisan’ı geleceğimizin teminatı çocuklara armağan ederek dünyada bir ilke de imza attı. Ve biz bugün 96. Yıl öncesinde olduğu gibi yine aynı heyecanı ve aynı gururu yaşıyoruz.  GESİAD olarak bizler, böylesi anlamlı bir projeye ev sahipliği yapan ONKO-DAY Başkanı Sayın Füsun Önen’e, gönüllülerine ve sevgili ONKO-DAY Çocuk Kulübü üyelerine teşekkür ediyoruz. Bu vesileyle, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı tebrik ediyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk olmak üzere İstiklal Savaşımızın tüm kahramanlarını, Birinci Meclis üyelerini saygı, minnet ve şükranla anıyoruz.”

Organizasyon’a ilişkin açıklamalarda bulunan ONKO-DAY Başkanı Füsun Önen ise, çocukların yarınların mimari olduğuna dikkat çekerek:

“GESİAD ile birlikte gerçekleştirdiğimiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinliğimizde, ONKO-DAY Çocuk Kulübü üyesi çocuklarımızı, NİLVAK Çekirge Rotary Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki kardeşleriyle buluşturarak, birbirleriyle kaynaşacakları güzel bir gün yaşatmak istedik. GESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ramazan Kaya ve Yönetim Kurulu üyelerine katkıları dolayısıyla teşekkür ediyoruz. “dedi.

Etknlik, renkli ve coşku içerisinde devam eden kutlamaların ardından toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

Haftanın Öne Çıkanları

Sevgilisi evli çıktı

2016-04-21 12:32 - Magazin

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun

2016-04-23 11:59 - Gündem

'Arsama çıplaklar kampı kuracaklardı'

2016-04-25 12:04 - Magazin

Türkiye’nin 3. antika pazarı kuruldu

2016-04-23 21:29 - Gündem

İşte Neslihan Atagül'ün tektaşı

2016-04-19 13:40 - Magazin

Beyni sildirmek mümkün değil sadece takıntılar yok oluyor!

2016-04-25 12:53 - Sağlık

Ali Muhittin Dinçsoy son yolculuğuna uğurlandı.

2016-04-19 21:04 - Bursa

Porno yıldızı ölü bulundu

2016-04-22 02:51 - Magazin

GESİAD’ta 23 Nisan coşkusu

2016-04-25 12:55 - Bursa

Ünlü gömlek markası Ravelli’nin üreticisi Mintay Tekstil iflas erteleme istedi

2016-04-24 20:30 - Gündem

İlgili Haberler

Atatürk'e, Türk askerine ve Erdoğan'a ağır küfürler etti

11:48 - Bursa

Osmangazi Belediyesi trafik levhalarını yeniliyor

11:39 - Bursa

'Dur ihtarına' uymayan sürücü polisi kaputta sürükledi

11:29 - Bursa

Erdal Can Alkoçlar: Şirketinize patent ihlali davası açıldı. Ne yapmalısınız?

11:34 - Bursa

Bursa BUSADER’de ana gündem: Sürdürülebilirlik

11:20 - Bursa

Günün Manşetleri

Atatürk'e, Türk askerine ve Erdoğan'a ağır küfürler etti

11:48 - Bursa

'Dur ihtarına' uymayan sürücü polisi kaputta sürükledi

11:29 - Bursa

Bursa BUSADER’de ana gündem: Sürdürülebilirlik

11:20 - Bursa

Bursa, BALKANTÜRKSİAD ile Türkiye ve Balkanları birleştiriyor

11:03 - Bursa

Terör listesinde olanları yakalayanlara bu ödüller verilecek!

10:20 - Gündem