Güder, izcilerin kampına katıldı

Battalgazi belediye başkanı osman güder, battalgazi öncü izcilik spor kulübü ve malatya diyanet izcilik kulübü ortaklığında yapılan izcilik kampında gençlerle bir araya geldi.

Siyaset - 8 ay önce

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi Öncü İzcilik Spor Kulübü ve Malatya Diyanet İzcilik Kulübü ortaklığında yapılan izcilik kampında gençlerle bir araya geldi.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Kırkgöz Sahil Parkı’nda Battalgazi Öncü İzcilik Spor Kulübü ve Malatya Diyanet İzcilik Kulübü ortaklığında düzenlenen Filistin temalı izcilik kampını ziyaret ederek gençlerle sohbet etti. Filistin’de yaşanan vahşete sessiz kalmayan ve farkındalık oluşturmak amacıyla gençlerin yaptıkları etkinliğin anlamına dikkat çeken Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Bu zulmü gerçekleştirenlerin Filistin’den, Gazze’den derhal çekilmeleri lazım. Boykota her alanda devam ediyoruz. Tepkimizi her yerde dile getireceğiz” dedi. “Gençler için yatırım yapmaya devam ediyoruz”

Bilinçli gençlerden güç aldıklarını belirten Başkan Güder, “Cumhurbaşkanımız, biz belediye başkanlarına, il başkanlarına dünyada ekonomik kriz olabilir ama gençlikle ilgili faaliyetlerde kesinlikle harcamadan çekinmeyin talimatını verdi. Biz de bu talimatlar doğrultusunda gençlerle beraber olmaya çalışıyoruz. Gençler için yatırım yapmaya devam ediyoruz. Gençlerimizin ihtiyaçlarını karşılama noktasında gençlik merkezleri kuruyor, onlarca branşta Gençlik ve Spor Bakanlığı’yla kurslar düzenliyoruz. Depremden önceki yaz 60 bin öğrencimizle etkinliklerde bir araya geldik. Bu yaz da 10 binin üzerinde kardeşimizle bir araya geldik. Bizim için siz çok değerlisiniz. Ömrümüzü harcayarak elde ettiğimiz ne varsa sizlere emanet edeceğiz. Siz ne kadar güçlü, kuvvetli olursanız, ne kadar kendinize güvenirseniz emaneti daha yükseklere taşırsınız. Hayalleriniz, hedefleriniz olsun. Bu hedefleriniz için gayret sarf edin. Sizlerden çok şey bekliyoruz” ifadelerini kullandı. “Başkanımız gençlere çok güzel hizmet sundu”

Programa katılan AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Muhammed Sinan Özhüsrev ise, “Böylesi bir etkinliği yapabilmek için Malatya’da böylesi bir tesise, ortama ihtiyaç var. Bu ortamı da en güzel şekilde Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder, biz gençlerin emrine sundu. Ben buraya üç sene önce geldiğimde buranın izbeliğini, kötü halini hatırlıyorum. Şimdi de buranın yeşilliği, güzelliği, sahil kenarının temizliğini görüyorum. Osman Güder başkanımız gençlere çok güzel hizmetler sundu. Başkanımıza sizlerin, hocalarımın, teşkilat mensubu arkadaşlarımın huzurunda çok teşekkür ediyorum” sözlerini kullandı.

Haftanın Öne Çıkanları

İhracatçılar, Çin’e dış ticaret açığını düşürmeye gitti

2023-11-11 17:33 - Ekonomi

Bursa Özlüce'de yangın!

2023-11-12 01:48 - Bursa

Müge Anlı'da Bursa'da yaşanan olay için söylenenler kan dondurdu...

2023-11-09 19:06 - Bursa

Kafkas Pastanesi taşındı !

2023-11-09 21:00 - Bursa

Müge Anlı'da Bursa'da yaşanan kan donduran ifadeler!

2023-11-08 20:30 - Gündem

Bursa'da Köfteci Yusuf'a darbe: Milyonluk etleri çalındı!

2023-11-12 16:26 - Bursa

Bursa'da yanan iş merkezinin bilançosu günün ilk ışıklarıyla ortaya çıktı

2023-11-12 11:01 - Bursa

Bursa’da büyük dram...Dişi çekilen 5 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

2023-11-14 16:00 - Bursa

Bursaspor Bahçeşehir'i yendi !

2023-11-12 19:54 - Bursa

Bursalı gazeteci Yaman Kaya'ya silahlı saldırı

2023-11-13 19:21 - Bursa

İlgili Haberler

Kepez Belediye Meclisi’nde 3 derneğe tahsis edilen yer geri alındı

16:53 - Siyaset

Yeşilyurt Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısını yaptı

16:45 - Siyaset

Putin: “Dünyadaki tüm zorluklara rağmen Rusya-Türkiye arasındaki ilişkiler ilerliyor”

16:04 - Siyaset

Başkan Kurnaz: “Katılımcı, şeffaf ve yenilikçi belediyecilik anlayışını ön planda tutuyoruz”

15:11 - Siyaset

Canik’te meclise tatil yok

15:15 - Siyaset

Günün Manşetleri

Bursaspor'da günün ikinci transferi !

17:22 - Bursa

Bursaspor'dan yeni transfer !

16:57 - Bursa

Dünyanın yakından takip ettiği Putin-Erdoğan görüşmesinin detayları

15:53 - Gündem

Bursa Osmangazi Belediyesi kısırlaştırılan canlı sayısını açıkladı

14:58 - Bursa

Bursa’nın göbeğinde korkutan yangın

14:52 - Asayiş