Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Çetin: “Yozgat huzur şehri”

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere yozgat’a gelen jandarma genel komutanı orgeneral arif çetin, yozgat şehit aileleri ve gazileri derneğini ziyaret etti.

Asayiş - 1 hafta önce

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan’ın davetiyle ve bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Yozgat’a gelen Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Yozgat’ın huzur şehri olduğunu belirtti.

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Yozgat’a gelen Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, İl Jandarma Komutanlığını ziyaret etti. Orgeneral Çetin, jandarmanın faaliyetleri hakkında İl Jandarma Komutanı Albay Nejdet Özcan’dan bilgi aldı. İl Özel idaresi Genel Sekreteri Nazif Yılmaz ise Orgeneral Çetin’e yapılacak olan jandarma yeni hizmet binası ile ilgili bilgi verdi. İl Jandarma Komutanlığının ardından Orgeneral Çetin, Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan’ı makamında ziyaret ederek Valilik Şeref Defteri’ni imzaladı. Orgeneral Çetin, Vali Özkan ile Yozgat Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği’ni ziyaret ederek şehit ve gazi yakınlarıyla sohbet etti. Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği’nin ardından Orgeneral Çetin ve Vali Özkan beraberindekiler ile birlikte aynalı kahvede çay içip vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlarla sohbet eden Orgeneral Çetin, bir vatandaşın asker yakını ile görüntülü görüşme yaptı. “Yozgat’ta gelmekten mutluluk duydum”

Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Yozgat ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Burada sayın valimizi ziyaretten sonra şehit yakınlarımızı, gazilerimizi ziyaret ettik. Daha sonra çarşıda, pazarda vatandaşlarımız da sohbet ettik. Yozgat’ın huzur şehri olduğunu görmekten mutlu olduğumuzu ifade etmek istiyorum” dedi. “Müjdelerle geldi”

Orgeneral Çetin’in Yozgat’a müjdelerle geldiğini belirten Vali Mehmet Ali Özkan, “Gerek cefası, gerek cesaretiyle ülkemizin, milletimizin huzur teminatı olan, kanun ordusu gerektiğinde hudutlarda kartalı olan jandarma teşkilatımızın genel komutanı, kıymetli komutanımızı Bozok Yaylası’nda yiğitler şehrinde ağırlamaktan duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Kıymetli komutanımız bugün, ziyaretleriyle birlikte bizlere jandarma teşkilatımıza müjdeleriyle geldi. Tabii bu vesileyle ilimize de Cumhurbaşkanımız ve İçişleri Bakanımızın selamlarıyla geldiler. İnşallah jandarma teşkilatımız, komutanımızın ve Cumhurbaşkanımızın çizmiş olduğu istikamette kanun ordusu olarak adaletin temsilcisi olarak yoluna devam edecektir. Tabii bugün güzel bir ziyaret oldu. Genel itibariyle bizler görev yaptığımız her yerde jandarmamızla, emniyetimizle ve diğer teşkilatlarımızla yol almaya devam ediyoruz. Ancak komutanımızın bize mülki idareye dönük bakış açısı ve destekleri de hiçbir zaman tartışma götürmez. Gerçekten ben bu vesileyle de komutanımıza ilimize olan ziyaretlerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

Bursaspor'dan bir transfer daha!

2024-06-24 20:34 - Bursa

Bursaspor'da transferler devam ediyor !

2024-06-23 19:43 - Bursa

İstanbul’un merkezindeki Çiftalan Plajı’nda sezon açıldı

2024-06-23 21:07 - Gündem

Bursa Yenişehir’e 3 milyar liralık yatırım 2027 yılında bitecek

2024-06-25 09:33 - Bursa

Bursa'da ticari takside gördüğü eşini ve şoförü vuran koca yakalandı

2024-06-26 15:49 - Bursa

Türkiye - Portekiz maçı için dev ekran kuruluyor

2024-06-21 12:41 - Spor

"Bursaspor mağlubiyeti en acı verici olaydı"

2024-06-23 10:39 - Bursaspor

Ahmet İlhan Özek, Bursaspor’da

2024-06-21 23:12 - Bursaspor

Karacabey Belediyespor'da flaş gelişme!

2024-06-22 13:43 - Bursa

BESAŞ ekmeğine yüzde 66 zam

2024-06-23 16:04 - Bursa

İlgili Haberler

Takla atan araç kaldırımda yürüyen kadın ve çocuğa çarptı

15:28 - Asayiş

Portakal yüklü kamyona ‘ok’ gibi saplanan araç güçlükle bulunduğu yerden çıkarıldı

15:29 - Asayiş

Burdur’da otomobil ile çarpışan motosikletli çocuk yaralandı

15:33 - Asayiş

Otomobille motosiklet çarpıştı: 1 yaralı

15:38 - Asayiş

Kırıkkale’de uyuşturucu operasyonu: 1 gözaltı

15:24 - Asayiş

Günün Manşetleri

Mehmetçik'ten A Milli Futbol Takımı'na destek

15:39 - Gündem

Biden: Trump ile canlı yayın tartışması kötü bir geceydi

14:34 - Dünya

Bursa jandarma, tatil bölgelerinde suça ve suçluya göz açtırmıyor

14:08 - Bursa

Batalla'nın imza töreni tarihi açıklandı

12:39 - Bursaspor

TOGG’un yeni modeli T10F çalışmaları sürüyor...

12:32 - Bursa