?>

Kükürtlü Lions'tan Mudanya Devlet Hastanesi'ne bağış

Gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle adından sıkça söz ettiren Kükürtlü Lions Kulübü, Mudanya Devlet Hastanesi Acil servisine Elektrokardiyografi (EKG) cihazı bağışında bulundu.

Bursa - 9 yıl önce

Düzenlemiş olduğu etkinlikler sayesinde elde edilen gelirle Mudanya Devlet Hastanesine EKG ve Odyometre ile birlikte Duyum İşitme Kabini bağışında bulunan Kükürtlü Lions Kulübü, gerçekleşen teslim töreniyle cihazları hastaneye teslim etti.

Mudanya Devlet Hastanesinde düzenlenen teslim törenine; Kükürtlü Lions Kulübü Başkanı Figen Atay ve kulüp üyelerinin yansıra Lions 118-K Yönetim Çevresi Federasyon Başkanı İlknur Kutucu, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mudanya Devlet Hastanesi Başhekimi Cumhur Kara ve birçok Lions kulübü başkan ve üyeleri katıldı.

Hastanenin Önemli İhtiyaç ve Eksiklikleri Var

Törenin açılışında konuşan ve yaklaşık bir yıl önce açılan Mudanya Devlet Hastanesinin önemli ihtiyaç ve eksikliklerinin olduğunu söyleyen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Hastanemizin ihtiyaçları karşısında duyarlı bir davranış sergileyen Kükürtlü Lions Kulübü Başkanı Figen hanım ve üyelerini kutluyorum. Cihazların alınmasına katkı veren herkesi takdir ediyorum. Umarım hastanemizin diğer eksikliklerine de yardımcı olacak vatandaşlarla birlikte, belediye olarak bizlerde gereken katkıyı vermeye devam ederiz. Bu yardımlarla birlikte dilerim ki doktorlarımız başarılı olur, hastalarımız şifa bulur ve insanlığın daha sağlıklı yaşam sürdürmesine katkısı da olur” diye konuştu.

Hastanemizin Bu Cihazlara İhtiyacı Vardı

Teknoloji sürekli değişip geliştikçe hastanelerde de yeni tıbbi cihazlara ihtiyaç duyduğunu belirten Mudanya Devlet Hastanesi Başhekimi Cumhur Kara, “Hem yeni cihazlar almak hem de eskiyen cihazları yenilemek için devlet kaynaklarını kullanmak bazen yetersiz kalabiliyor. Bu aşamada hayırsever vatandaşlarımızın önemi ortaya çıkmaktadır. Bursalıların bu konuda oldukça duyarlı olduğunu düşünüyorum. Hastanemize yaklaşık olarak 8-9 cihaz hayırseverlerin bağışları sonucunda kazandırıldı. Bunların ikisini de Kükürtlü Lions Kulübü tek başına karşıladı. Bağışlanan cihazlar arasında bulunan odyometre ve duyum işitme kabini eksikliğini hissettiğimiz ve yokluğundan ötürü hastalarımızı farklı hastanelere sevk ettiğimiz önemli bir cihazdır. Hastanemizin bu cihazlara ihtiyacı vardı. Kükürtlü Lions Kulübü Başkanı Figen hanıma ve değerli Lions üyelerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Nerede Bir İhtiyaç Varsa Orada Bir Lions Var

Her nerde bir ihtiyaç varsa orada bir Lions kulübünün olduğunun altını çizerek Kükürtlü Lions Kulübü’nü tebrik eden Lions 118-K Yönetim Çevresi Federasyon Başkanı İlknur Kutucu da, “Mudanya Devlet Hastanesi’nin Odyometre ve EKG cihazına ihtiyacı vardı ve Lions buraya da yetişti. Her şeyi devletten beklememek gerektiğine inanan, hizmet etmek için çalışan Lionlar burada da varlığını gösterdi. Gönüllük esasıyla dayanışmayı ve yardımlaşmayı ilke edinen Lionlara ve bu projeyi hayata geçiren Kükürtlü Lions Kulübüne teşekkür ediyorum. Her geçen gün yeni bir sosyal sorumluluk projeleriyle insanlığa hizmet etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Hizmet Ediyoruz Etmeye de Devam Edeceğiz

Düzenledikleri toplantılar ve etkinliklerden elde ettikleri gelirlerin büyük bir bölümünü Mudanya Devlet Hastanesi cihaz alım projesine için ayırdıklarını dile getiren Kükürtlü Lions Kulübü Başkanı Figen Atay ise, “Sürekli kulüp üyelerimizle bir araya gelerek daha fazla ve daha farklı neler yapabiliriz bunun değerlendirmesini yapıyoruz. Hastanemizin bu eksikliğini fark ettiğimizde bir an evvel ihtiyacı karşılamak için harekete geçtik. Kermes düzenledik yetmedi Şenay Akay’ı davet ettik ve toplantılarımızda elde ettiğimiz gelirleri bu proje için ayırdık. Kükürtlü Lions Kulübü üyeleri ve tüm Lionlara projemize destek oldukları için teşekkür ediyorum. Hizmet ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz. İlerleyen süreçte elimizden geldikçe hastanemizin diğer ihtiyaçlarına da katkı koymayı planlıyoruz. Sağlıklı bir hayat herkesin hakkı ve bunun için elimizi taşın altına koyup biraz çapa sarf etmeliyiz” dedi.

Bağışlanan cihazların teslim töreninde kurdelenin kesilmesinin ardından Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, duyum işitme kabinine girerek muayene oldu. Hastane Başhekimi Cumhur Kara da, konuklara cihazların öneminden bahsederek, ihtiyaç olan cihazları hastaneye kazandırdıkları için Lions üyelerine tekrardan teşekkür etti.

 

 

 

Haftanın Öne Çıkanları

Tuvana Türkay çırılçıplak soyundu

2015-11-16 13:49 - Magazin

Şükraniye Mahallesi Yıldırım İlçesi’nin başkentidir

2015-11-16 11:52 - Muhtarlar Konuşuyor

Havalar soğudu, çocuğunuzu virüslere karşı koruyun

2015-11-20 12:25 - Sağlık

Bursalı kadın 6 ayda bakın kaç kilo verdi?

2015-11-19 13:18 - Bursa

'Sezercik'e kızından dava

2015-11-19 20:44 - Magazin

Demet Akalın'dan Okan Kurt'a, "Sen futbolcu değilsin!"

2015-11-18 11:09 - Magazin

Gülben Ergen: Başarılı evlilik yok

2015-11-18 21:30 - Magazin

Diriliş Ertuğrul reyting listesini alt üst etti

2015-11-19 23:19 - Magazin

Bursasporlu taraftarlardan Timsah Arena'da logo operasyonu!

2015-11-19 12:47 - Bursaspor

Kükürtlü Lions'tan Mudanya Devlet Hastanesi'ne bağış

2015-11-20 12:42 - Bursa

İlgili Haberler

Büyükşehir’den Bursa turizmine sürdürülebilirlik dopingi

17:10 - Bursa

Uludağ’da beklenen kar yağışı başladı

17:00 - Bursa

Bursaspor'dan Haluk Erdem'e Ziyaret !

16:31 - Bursa

Bursa’dan Antalya ve Çukurova uçuşları başlıyor, biletler bin liradan satışa sunulacak

15:45 - Bursa

Halkın tepkisini çeken kredi kartı payı hakkında karar

15:51 - Bursa

Günün Manşetleri

Türkiye'nin 2025 yılı bütçesi açıklandı

17:51 - Ekonomi

Her taraf sapık kaynıyor!

17:35 - Gündem

Büyükşehir’den Bursa turizmine sürdürülebilirlik dopingi

17:10 - Bursa

Uludağ’da beklenen kar yağışı başladı

17:00 - Bursa

Bursaspor'dan Haluk Erdem'e Ziyaret !

16:31 - Bursa