?>

Medeniyet Teknopark teknoloji vadisine dönüşüyor

Medeniyet teknopark genel müdürü ali ramazan tak, bu dönüşüm hakkında açıklamalarda bulundu. Tak, “medeniyet teknopark olarak, türkiye'nin teknolojik ve sanayi atılımında önemli bir rol üstleniyoruz" dedi.

Teknoloji - 2 ay önce

Medeniyet Teknopark, yeni nesil devlet üniversitesi İstanbul Medeniyet Üniversitesinin bilgi birikimiyle sanayinin gücünü birleştirerek Türkiye’nin teknoloji ve sanayi geleceğine yön veriyor. Yenilenen altyapısı ve yeni Ar-Ge binalarıyla Teknopark, Türkiye Yüzyılı vizyonunun merkezinde yer alıyor. Medeniyet Teknopark Genel Müdürü Ali Ramazan Tak, “Türkiye Yüzyılı vizyonuna inancımız tam. Medeniyet Teknopark, yenilikçi fikirlerin filizlendiği, başarılı projelerin hayata geçtiği bir merkez olmaya devam edecek” dedi.

İstanbul Akfırat’ta yer alan Teknoloji Geliştirme Bölgesinde yoğun bir çalışma yürütülüyor. Mevcut binanın yenilenmesi ve yeni Ar-Ge binalarının temellerinin atılmasıyla Medeniyet Teknopark, modern altyapısıyla ve iş dünyasının ihtiyaçlarına cevap veren geniş hizmet yelpazesiyle dikkat çekiyor. Teknopark, sadece bir çalışma alanı değil, aynı zamanda başarıya giden yolda güçlü bir ortaklık sunuyor. Türkiye yüzyılı vizyonuna katkı hedefleniyor

İstanbul Medeniyet Üniversitesinin bilgi birikimi ve sanayinin üretim kapasitesi ile oluşturulan bu ekosistem, Türkiye Yüzyılı vizyonuna katkı sağlamayı hedefliyor. Medeniyet Teknopark’ın Tuzla Yerleşkesinde makine, kimya ve enerji alanlarında bir kümelenme planlanıyor. Yapılan tüm çalışmalar, İstanbul Medeniyet Üniversitesi’nin know-how’ı dikkate alınarak gerçekleştiriliyor.

Medeniyet Teknopark Genel Müdürü Ali Ramazan Tak, bu dönüşüm hakkında açıklamalarda bulundu. Tak, “Medeniyet Teknopark olarak, Türkiye’nin teknolojik ve sanayi hamlesinde önemli bir rol üstleniyoruz. Tuzla Yerleşkemizde inşa ettiğimiz yeni ar-Ge binaları ve geliştirdiğimiz modern altyapı ile girişimcilerimize, akademisyenlerimize ve sanayicilerimize en üst düzeyde hizmet sunmayı hedefliyoruz. İstanbul Medeniyet Üniversitesinin bilgi birikimiyle sanayinin üretim kapasitesini birleştirerek oluşturduğumuz bu ekosistem, sadece bugünün değil, geleceğin ihtiyaçlarına da cevap verecek nitelikte” ifadelerini kullandı. “Medeniyet Teknopark ile geleceği inşa ediyoruz”

Medeniyet Teknopark Genel Müdürü Ali Ramazan Tak, geleceği inşa ettiklerini belirterek, “Türkiye Yüzyılı vizyonuna inancımız tam. Medeniyet Teknopark, yenilikçi fikirlerin filizlendiği, başarılı projelerin hayata geçtiği bir merkez olmaya devam edecek. Bu süreçte yer almak isteyen tüm paydaşlarımızı iş birliğine davet ediyoruz. Medeniyet Teknopark ile geleceği inşa ediyoruz” diye konuştu.

Medeniyet Teknopark, yenilikçi fikirlerin ve başarılı projelerin buluşma noktası olma özelliğini sürdürüyor. Türkiye’nin teknoloji ve sanayi alanındaki hedeflerine katkıda bulunmayı amaçlayan bu projeler, ülkenin vizyonuna önemli bir destek sağlayacak.

Haftanın Öne Çıkanları

Abdülhey'den Bursaspor'a destek

2024-08-21 22:38 - Bursa

Muhammet Demir yuvasına döndü!

2024-08-20 20:16 - Bursa

Gençlik Spor İl Müdürlüğünden Bursaspor'un projesine itiraz !

2024-08-21 12:39 - Bursa

Osmangazi Belediyesi Meclis Üyesi Avukat Feyyaz Alptuğ Memişoğulları'ndan acı haber

2024-08-21 15:39 - Bursa

Çankırı’da orman yangını hızla büyüyor: 2 köy tahliye edildi

2024-08-19 19:48 - Asayiş

Bursaspor için toplanan bağış 300 milyon TL’yi aştı

2024-08-16 19:41 - Bursaspor

Bursaspor, Muhammet Demir’i transfer etti

2024-08-20 20:25 - Spor

Çankırı’daki orman yangını hızla büyüyor: 4 köy tahliye edildi

2024-08-19 20:19 - Asayiş

CHP lideri Bursa'ya 'Özel' gündemle geliyor!

2024-08-18 16:46 - Bursa

Ekmeğe gizli zamma tepki

2024-08-20 11:42 - Ekonomi

İlgili Haberler

Bingöl’de TÜBİTAK 4007 Bilim ve Teknoloji Şenliği başladı

16:24 - Teknoloji

Dijital oyun severlerin vazgeçilmesi: Oyun bilgisayarı modelleri

14:58 - Teknoloji

Sökeli girişimcinin mobil uygulaması, yeni bir başarıyı daha yakaladı

13:28 - Teknoloji

Dizel motorların en kritik parçaları artık yerli ve milli imkanlarla üretilecek

13:09 - Teknoloji

Trakya’da elektrik aboneliğinde dijital dönem

12:31 - Teknoloji

Günün Manşetleri

Türkiye'nin 2025 yılı bütçesi açıklandı

17:51 - Ekonomi

Her taraf sapık kaynıyor!

17:35 - Gündem

Büyükşehir’den Bursa turizmine sürdürülebilirlik dopingi

17:10 - Bursa

Uludağ’da beklenen kar yağışı başladı

17:00 - Bursa

Bursaspor'dan Haluk Erdem'e Ziyaret !

16:31 - Bursa