Meslek algısına dokunmak istiyorlar!

Meslek itibarı ve farkındalığı için yola çıktıklarını belirten BHİD Yönetim Kurulu Başkanı Bedirhan Bozali, “Marka ve itibar yönetimi gibi konferansları Bursa’da da gerçekleştirerek, aynı zamanda kentin marka algısına ve BHİD’in bilinirliğine katkı sağlamak istiyoruz” dedi.

Bursa - 8 yıl önce

Bursa Halkla İlişkiler Derneği Genel Kurul toplantısında göreve gelen Yönetim Kurulu sonrasında görev dağılımı ve 2016-2018 Dönemi Projeleri basın ile paylaşıldı. Bursa Halkla İlişkiler Derneği (BHİD) yeni yönetim kurulunun ilk basın toplantısı dün Podyum Park bood’da gerçekleştirildi. Şirketlerin kurumsal itibarının en önemli unsuru olan halkla ilişkiler mesleğinin ve halkla ilişkiler çalışanlarının hak ettiği itibarı ve farkındalığını kazandırmak için yola çıktıklarını belirten BHİD Yönetim Kurulu Başkanı Bedirhan Bozali, hazırlanan tüm projelerin de mesleki algıyı hak ettiği yere yönlendirmek etrafında toplandığını dile getirdi. Bu farkındalığı sağlamak için öncelikle her biri mesleğinde iyi olan BHİD üyelerini günün koşullarına hazırlamak ve meslekte donanımlı çalışanlar olmalarını sağlamak adına dernek içi eğitimlere ağırlık vereceklerini ifade eden Başkan Bozali, “Eğitim çalışmalarımız sadece üyelerimiz ile kalmayacak. Hem yeni mezun hem de üyemiz olmayan meslektaşlarımızı da sertifikalı eğitimler ile hazırlamak istiyoruz” dedi.

Bedirhan Bozali, “İstanbul ağırlıklı gerçekleştirilen marka ve itibar yönetimi gibi konferansları Bursa’da da gerçekleştirerek, kentin marka algısına ve BHİD’in bilinirliğine katkı sağlamak istiyoruz” diye konuştu.

Bursa’da gazeteler, STK’lar, SİAD’lar ve kamu kurumları ile sürekli bağlantı halinde olacaklarını ve birlikte projeler üreteceklerini kaydeden Başkan Adayı Bozali, İstanbul ağırlıklı gerçekleştirilen marka ve itibar yönetimi konferanslarını Bursa’da da gerçekleştirerek, kent bilinirliğine ve BHİD’in bilinirliğine katkı sağlamak istediklerini söyledi. Bedirhan Bozali, sosyal sorumluluk projelerini de önemsediklerini hatırlatırken, bununla ilgili kurum ve kuruluşlar ile proje ortaklığı yapmayı hedeflediklerini, mesleki tecrübelerini paylaşacaklarını dile getirdi. Halkla İlişkiler Çalışmaları (HİÇ) Ödüllerinin 2017 yılında 5’inci yılı, BHİD’in de 25’ini yılını kutlayacaklarını belirten Bozali, “Hem HİÇ, hem de BHİD’e yakışır görkemli bir tören hazırlayacaklarını ifade etti.

BURFAŞ ile üyelerin BURFAŞ’a ait sosyal tesislerden belirli indirimden yararlanması için protokol imzalandığını kaydeden Bozali, üyelere yönelik kurum ve kuruluşlar ile bu anlamda çalışmaların süreceğini dile getirdi. Özellikle BHİD mevcut başkanı Serdar Ömeroğulları yönetiminde BHİD’in adının öne çıkmaya başladığını kaydeden BHİD Yönetim Kurulu Başkanı Bozali, “Biz de ekibimizle birlikte bu bayrağı daha da yukarı taşıyacağız. Ekibimizde birbirinden değerli isimler var. Ama tabi sadece bizim listemizde olan arkadaşlarımız değil, tüm üyelerimizi aktif olarak desteğe ve mesleğimize hizmet vermesi için projelerimizi de hayata geçireceğiz” dedi.

2016-2018 döneminde listede yer alan isimlere ve görev dağılımına da değinen Bedirhan Bozali,  “Yönetim Kurulu Başkanı Bedirhan Bozali,  Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Sönmezay, Genel Sekreter ve Organizasyon Sorumlusu Pınar Yaltan Mutlu,  Sayman Bahar Erkan, Yönetim Kurulu Üyesi, Organizasyon ve Basın Sorumlusu Cansel Oruç, Sosyal Medya Sorumlusu Funda Yasemin Sürer,  Yayıncılıktan Sorumlu Aysun Alemdaroğlu, Kamu Kurumları İletişim Sorumlusu Okan Kızılkaya, Sponsorluk Sorumlusu Dilek Kiper,  Kamu Kurumları İletişim Sorumlusu Ahmet Akhan, Denetleme Kurulu Başkanı Sinem Uğurgün, Eğitimden Sorumlu Elif Aygül, Basın-Reklam Sorumlusu Kadriye Öncü Pakten, Eğitimden Sorumlu İlknur Çatak Şen, Sponsorluk Sorumlusu Seray Gül, Sponsorluk Sorumlusu Nesrin Sarp” olarak açıkladı.

 

 

 

 

 

 

Haftanın Öne Çıkanları

Çıplak fotoğraflarını gönderip...

2016-05-12 14:29 - Dünya

BOSB’de Hüseyin Durmaz güven tazeledi

2016-05-13 13:35 - Bursa

Ulucami'deki canlı bombanın ailesi kızlarının cenazesini aldı

2016-05-10 13:31 - Bursa

Kent Meydanı karıştı

2016-05-12 15:48 - Bursa

Yasin Usta yeni şubesini açtı

2016-05-12 17:02 - Bursa

Meslek algısına dokunmak istiyorlar!

2016-05-13 20:10 - Bursa

Farkedildiler, ödülü kaptılar

2016-05-13 17:03 - Bursa

4.500 fotoğrafla Filiz Akın!

2016-05-11 13:08 - Magazin

Suriye'de hava saldırısı!

2016-05-13 19:38 - Dünya

Bursa.com 1 yaşında

2016-05-12 14:58 - Bursa

İlgili Haberler

Dikkat! Dolandırıcılar yapay zeka ile ünlüleri taklit ediyor!

00:15 - Bursa

Bursaspor'da bağış miktarı açıklandı !

22:02 - Bursa

Vali Demirtaş sahil denetimlerini sürdürüyor

19:45 - Bursa

Bursa’da kaybolan 10 yaşındaki kız çocuğu her yerde aranıyor

18:16 - Bursa

Bursaspor'dan UEFA'ya Kınama !

18:21 - Bursa

Günün Manşetleri

Dikkat! Dolandırıcılar yapay zeka ile ünlüleri taklit ediyor!

00:15 - Bursa

Bursaspor'da bağış miktarı açıklandı !

22:02 - Bursa

İlk yarı finalist: İSPANYA

21:38 - Spor

Vali Demirtaş sahil denetimlerini sürdürüyor

19:45 - Bursa

Bursaspor'dan UEFA'ya Kınama !

18:21 - Bursa