?>

Özgecan'ın babasının bestesi gözyaşlarına boğdu

Özgecan Aslan bestesi herkesi gözyaşlarına boğdu. O Ses Türkiye'de Özgecan Aslan'ın ailesi konuk oldu. Özgecan'ın babası tarafından bestelenen "Yarın bu şehirden ayrılacağım" adlı şarkı Ebru Gündeş'in sesiyle tüm stüdyoyu ağlattı.

Yaşam - 9 yıl önce

O Ses Türkiye'de Özgecan Aslan hüznü herkesi gözyaşlarına boğdu. O Ses Türkiye'de Özgecan Aslan'ın ailesi konuk oldu. Özgecan'ın babası tarafından bestelenen "Yarın bu şehirden ayrılacağım" adlı şarkı Ebru Gündeş'in sesiyle tüm stüdyoyu ağlattı.TV 8'de yayınlanan O Ses Türkiye programına Mersin'de öldürülen Özgecan Arslan'ın anne ve babası da konuk oldu.

ÖZGECAN'IN BABASI BESTELEDİEbru Gündeş, Özgecan Arslan'ın babasının bestelediği 'Yarın Bu Şehirden Ayrılacağım' isimli Ahmet Selçuk İlkan'ın şiirini seslendirdi.

HERKES GÖZYAŞLARINA BOĞULDUEbru Gündeş'in seslendirdiği beste stüdyodaki herkesi gözyaşlarına boğdu.

Yarın bu şehirden ayrılacağım adlı şarkıyı seslendiren Ebru Gündeş, hem tüm stüdyoyu hem de ekranları başında O Ses Türkiye'yi izleyen milyonları ağlattı. Özgecan'ın O Ses Türkiye'yi ve Survivor'ı çok sevdiğini söyleyen babası Mehmet Özcan,"Şimdi burada bir çok Özgecan var gibi hissediyorum." dedi. Yaklaşık 2 hafta sonra Özgecan'ın romanı çıkacağını söyleyen babası Özgecanlar Derneği kurulduğunu da yine programda açıkladı. İşte Özgecan Aslan'ın babası Mehmet Aslan'ın şarkı ve hikayesiyle ilgili açıklamaları: "Bu şarkının nasıl gündeme geleceği konusunda biraderimle konuşurken, bir gün sonra Ahmet Selçuk İlkan bey Mersin'de Büyükşehir Belediyesi(nin misafiri olarak bulunacağını öğredim ve bu konuyu Ahmet Bey'e açtım. Sizin bir şiirinizi besteledim, müsaadeniz olursa bu şiirin notalarını yazdıktan sonra çok sevdiğimiz Ebru Gündeş hanımefendinin okumasını istiyorum dedim. O da izin verdi. Nihavent makamında çok güzel bir şarkı. Ebru hanımın da bu konudan haberi olunca beni bizzat kendileri aradılar ve kendilerinden istirham ettim. Kızım Ebru Gündeş'i çok severdi."Ebru Gündeş'de söylediği şarkının ardından "Ahmet Selçuk İlkan'a, Taşkın Sabah'a ve size teşekkür ediyoruz. Biz Özgecan'ı unutmayacağız, unutturmayacağız" ifadelerini kullandı. Özgecan Aslan'ın annesi Songül Aslan, programda adları anons edildiğinde göz yaşlarını tutamadı. O Ses Türkiye'de Özgecan için söylenen "Yarın bu şehirden ayrılacağım" adlı şarkı: Gezdiğim her yerde hatıran doluBilmem ki ben nasıl unutacağımNe yazık bu aşkın yok başka yoluYarın bu şehirden ayrılacağım O mahsun yüzüne son defa bakıpBütün anıları sana bırakıpBu dertli, bu garip başımı alıpYarın bu şehirden ayrılacağım Aldırma görürsen yaşlar gözümdeŞarkımız olacak yine dilimdeMektubun cebimde, resmin elimdeYarın bu şehirden ayrılacağım Bir kilit vurarak aşka, sevgiyeBir çizgi çekerek senli maziyeDönmemek üzere artık geriyeYarın bu şehirden ayrılacağım

Haftanın Öne Çıkanları

Hayırsever Dr. Necla Kitay Yazıcıoğlu vefat etti

2016-01-24 16:58 - Bursa

Şehit Şerife Bacı’nın hayatı beyaz perdeye aktarılıyor

2016-01-21 11:36 - Yaşam

Kıbrıslı şarkıcı Buray Uludağ'da dondu

2016-01-25 10:57 - Magazin

Twitter'da iğrenç tuzak! Eğer göğüs fotoğraflarını yollamazsan...

2016-01-23 18:39 - Gündem

Doktorlar tanı koyamadı yatalak oldu

2016-01-25 17:16 - Yaşam

Furkan "Batalla'nın dönüşü harika oldu"

2016-01-26 10:18 - Bursaspor

Abdülkadir Akyıldız İnegölspor'da

2016-01-26 10:42 - Spor

Gemlik Anadolu İmam Hatip'in gurur günü

2016-01-25 13:05 - Bursa

Enfes Osmanlı lezzetleri, Gönül Dostları Sofrası'nda!

2016-01-20 02:05 - Lezzet Dünyası

KETEM hizmet vermeye başladı

2016-01-22 13:47 - Bursa

İlgili Haberler

Muş’ta küçükbaş hayvanlar kar ve tipiye yakalandı

18:47 - Yaşam

Muğla Büyükşehir yangınlara tüm gücüyle müdahale etti

18:57 - Yaşam

Ağzına misina dolanan kuş kurtarıldı

17:51 - Yaşam

Huzur Şehri Projesi çevre bilinci etkinliği gerçekleştirildi

17:23 - Yaşam

İnegöllüler doğayla buluşuyor

17:25 - Yaşam

Günün Manşetleri

Eski Karacabey Belediye Başkanı Özkan’ın mutlu günü

19:27 - Bursa

RTÜK'ten FETÖ elebaşı Gülen ile ilgili açıklama

17:15 - Gündem

"Bursa, Türkiye’nin üretim üssüdür"

17:09 - Bursa

Bursa Yenişehir Belediyesi'nden geçici işçilere müjde!

16:43 - Bursa

AK Parti'den Gülen açıklaması: Vatansız olarak dünyayı terk etti

16:38 - Gündem