?>

Polislerle ile akaryakıt istasyonu çalışanları arasındaki kavga akaryakıt verme tartışmasından çıkmış

Çankırı’da bir akaryakıt istasyonunda polis memurları ile akaryakıt istasyonu çalışanı arasında çıkan arbedenin çalışanlardan birinin plakasız motosiklete akaryakıt vermek istememesinden kaynaklandığı ortaya çıktı.

Asayiş - 2 hafta önce

Çankırı’da bir akaryakıt istasyonunda polis memurları ile akaryakıt istasyonu çalışanı arasında çıkan arbedenin çalışanlardan birinin plakasız motosiklete akaryakıt vermek istememesinden kaynaklandığı ortaya çıktı.

Olay, dün Çankırı il merkezinde bulunan bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, akaryakıt istasyonuna gelen bir özel harekat polisi plakasız motosikletine yakıt almak istedi. Akaryakıt çalışanı Cihan Ali Ceylan motosiklette plaka olmadığı için yakıt veremeyeceğini söyledi. Bu sebeple Cihan Ali Ceylan ile özel harekat polisi arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüştü. Daha sonra olay yerine gelen polis memurunun arkadaşları da kavgaya karıştı. Kavganın ardından her iki taraf da birbirlerinden şikayetçi oldu. Olayla ilgili idari ve adli işlem başlatıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, akaryakıt istasyonu çalışanları yaşanan olayı anlattı.

“5-6 tane özel harekat ekibi gelerek durumu anlamadan tekme tokat daldılar”

Telefon görüşmesinin ardından özel harekat ekiplerinin gelip darp ettiklerini söyleyen Cihan Ali Ceylan, “Plakasız bir motosiklet yakıt almak için benzinliğe geldi. Plakasız olduğu için yakıt veremedim ve neden plakası olmadığını sordum. O sırada başka bir araç gelince ona yakıt doldurmaya gittim. O esnada başka bir çalışan motosiklete yakıtını doldurmuş. Yakıtını aldıktan sonra beni yanına çağırıp ‘sen benim kim olduğumu biliyor musun’ diyerek bana küfür ederek tahrik etti. Daha sonra aramızda bir kavga çıktı. Ben de olay büyümesin diye içeri girdim. Bir telefon görüşme yapmasının ardından 5-6 tane özel harekat polisi gelerek durumu anlamadan tekme tokat daldılar” diye konuştu.

Akaryakıt istasyonu çalışanı Gökhan Aytekin, “Üzerinde plaka olmayan bir motosiklet benzin alamaya benzinliğe geldi. Pompacı arkadaşımız da plakası olmadığı için yakıt veremeyeceğini söyledi. Sonra yakıtı aldığı halde yanına çağırarak bizi tahrik etti. Olayın büyümesini istedi. Arkadaşlara kavga etmemesi gerektiğini söyledim. Fakat karşı taraf ısrarla kavga etmek niyetindeydi, argo kelimeler kullandı. Tartışma sonrası iki tarafta zarar gördü. ‘Size bunun hesabını ödeteceğim’ diyerek arkadaşlarını çağırdı. Belindeki silahı göstererek bizi tehdit etti. Soğukkanlılığımızı koruyarak bir şey yapmadık. Sonra özel harekat ekipleri benzinliğe gelerek sanki bir baskın yaparmış gibi anlayıp dinlemeden ilk önce pompacı arkadaşımızı yere yıktılar, tekmeler attılar, sonra bana vurdular. Biz askerimizi, polisimizi seven insanlarız. Bir şey yapmadık” diye konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

Manisa’da sağlıksız şartlarda salça üreten firmanın faaliyetleri durduruldu

2024-09-28 15:55 - Asayiş

Gündüzleri ziyaret, geceleri kazı

2024-09-28 10:15 - Yaşam

Bursa Altıparmak Caddesi'nde tek kurşunla infaz!

2024-10-02 15:30 - Bursa

İşte Bursaspor'un son maçta elde ettiği gelir miktarı!

2024-10-02 09:34 - Bursa

TFF 3. Lig: Bursaspor: 0 - Muş Spor Kulübü: 0

2024-09-29 21:44 - Bursaspor

Bursaspor ile Muşspor taraftarı yemekte buluştu

2024-09-29 14:08 - Bursaspor

Cumalıkızık'ta iki genç arasında çıkan tartışmada 16 yaşındaki genç yaşamını yitirdi

2024-10-03 00:59 - Bursa

Bursaspor 45 bin taraftarıyla 3 puan avında !

2024-09-29 10:07 - Bursaspor

Bursaspor taraftarlarından, Muş Spor Kulübü maçına yoğun ilgi

2024-09-29 18:34 - Bursaspor

Sinan Ateş'in ailesine saldırı!

2024-10-02 15:50 - Bursa

İlgili Haberler

Suriye basını: İsrail Lazkiye’ye saldırı düzenledi

06:23 - Asayiş

Eskişehir’de feci kaza: İki otomobil çarpıştı, 1’i ağır 4 kişi yaralandı

01:08 - Asayiş

Muş’ta takla atan otomobil tarlaya uçtu: 3 yaralı

00:40 - Asayiş

Düzce’de ambulansa fermuar sistemi ile yol verildi, o anlar kamerada

00:08 - Asayiş

Fatih’te yolun karşısına geçmeye çalışan adama tramvay çarptı

23:05 - Asayiş

Günün Manşetleri

Kombinede rekor!

21:29 - Bursaspor

Kemal Kılıçdaroğlu hakkında zorla getirme kararı

17:43 - Gündem

Bursa-Gemlik yolunda yolcu otobüsü yandı

16:09 - Bursa

Bursaspor oyuncuları öğrenciler ile buluştu

15:55 - Bursaspor

Bursalılara önemli duyuru

15:27 - Bursa