?>

Survivor'da kavga çıktı!

Survivor 2017'de dün akşama Fatih'in Eser West ve Erdi ile kavgası damga vurdu. Survivor'da ayrıca elemeye kalan isimler de belli oldu.

Magazin - 8 yıl önce

'Survivor'da elemeye kim kaldı?' sorusunun cevabı son bölümde oynanan dokunulmazlık oyunuyla belli oldu. 'Serhat Akın'ın sağlık durumu nasıl?' sorusunun yanıtını ise Acun Ilıcalı cevapladı. İşte son bölümde yaşananlar... Serhat Akın talihsiz bir sakatlık yaşamış ve 'arka adelem' koptu diyerek acı içinde yere yığılmıştı. Akın ilk doktor müdahalesinin ardından hastaneye kaldırımıştı. Acun Ilıcalı ada konseyinin başında yaptığı açıklamada Serhat'ın sağlık durumu hakkında şöyle konuştu: "Bugünü hastanede geçirdi ve MR çekildi. Durumu inceleniyor, kesin bir şey yok. Yarın kesinleşecek. Türkiye'deki doktorlarla da görüşülüyor. Sağlık durumuyla ilgili net bilgiyi yarın vereceğiz."

Cuma günü ise oyun başında rahatsızlanan Çılgın Sedat'ın enfeksiyon kaptığı belli olmuştu.

Survivor 2017'de eleme potasına kimler kaldı? İşte Survivor 18. bölüm tanıtımı... İşte Survivor'un dördüncü haftasında son bölümde yaşananlar... Survivor'ın son bölümünde ünlüler takımı ile gönüllüler takımı bu haftaki ikinci dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Eleme konseyine kalacak 2 kişinin daha belirleneceği dokunulmazlık oyununu ünlüler takımı kazandı. FATİH'E ÖDÜL CEZASI Dokunulmazlık oyununda Eser'in tezahüratına cevaben ortamı geren sözler sarf eden Fatih, daha sonra Erdi'ye temasta bulundu. Acun Ilıcalı araya girdi ve Fatih'i sert tavırlarından dolayı uyardı.

Acun Ilıcalı ise konu hakkında şu açıklamayı yaptı: "Daha öncede söylemiştim oyun alanındaki fevriliklere her zaman torelanslıyız. Ama Fatih önce kendi takımından birine sonra karşı takımdan birine fiziksel şekilde karşılık verdi. Survivor şartları dünyanın en zor şartları. Yarışmacılarımızın bir çoğunun normal şartlarının bu olmadığını ben biliyorum. Survivor'da adaleti bozacak bir karar vermedik. Dostumuza, yakınımıza asla herhangi bir tolerans tanımadık. Değerlendirme toplantımızda bundan sonrası için Survivor'larda da uygulayacağız. Seni bir kez daha uyarıyoruz. Bundan sonraki takımının kazandığı ilk ödülden yararlanamayacaksın."

Gönüllüler takımının kendi arasında oynadığı bireysel dokunulmaz oyununu ise Eser West kazandı. Eleme konseyinde gönüllüler takımından adı en çok yazılan Gökhan ile Eser'in adını verdiği Elif Survivor'da elemeye kaldı. Pazartesi günü ise oynanacak ödül oyunundan sonra salı günü veda konseyi yapılacak. Böylece Erdi, Fatih, Sadin, Gökhan, ve Elif'den en az oyu alan Survivor'dan elenecek.

Survivor son bölümde ünlüler takımı ile gönüllüler takımı dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Nefes kesen mücadeleyi ünlüler takımı kazandı. DOKUNULMAZLIK TUĞÇE'NİN OLDU Gönüllüler takımının oynadığı bireysel dokunulmazlık oyununu ise Tuğçe kazandı.

Haftanın Öne Çıkanları

Tribünler tek ses oldu!

2017-02-08 23:22 - Bursaspor

Amerikan Kültür'de tarihe yolculuk!

2017-02-10 17:50 - Eğitim

Başak Dizer: "Yalancı degilim"

2017-02-12 12:10 - Magazin

Berrak Tüzünataç: "Gidiyor gönlümün efendisi"

2017-02-09 16:11 - Magazin

Çağla Şikel New York'u salladı!

2017-02-12 12:19 - Magazin

Şampiyon Gülbahçe Süper Amatörde

2017-02-09 16:17 - Spor

Bursa Güzelyalı'ya yeni okul

2017-02-10 15:45 - Bursa

Ertem Şener özür diledi!

2017-02-13 12:52 - Bursaspor

Türkler uzaya çıkıyor

2017-02-12 13:32 - Gündem

Gizem Özdilli: Hayatım karardı"

2017-02-13 12:10 - Magazin

İlgili Haberler

Hülya Avşar Ayvalık’taki evinde zeytin hasadı yaptı

11:28 - Magazin

Ünlü oyuncu Vural Çelik hayatını kaybetti

09:48 - Magazin

Rus ve Ukraynalı çiftin aşkı Antalya’da nikahla taçlandı

13:47 - Magazin

Çocuk oyuncu Mustafa Konak "Fer" dizisinde

09:46 - Magazin

Hasan Yalnızoğlu son yolculuğuna uğurlandı

17:57 - Magazin

Günün Manşetleri

"Yenidoğan çetesi" iddianamesinde adı geçen hastanelerdeki bebekler kamu hastanelerine sevk edildi

22:49 - Asayiş

Alacak-verecek meselesi yüzünden çocuklarının yanında kavga ettiler

20:12 - Bursa

Osmangazi’den aynı çatı altında 4 hizmet

18:07 - Bursa

’Yenidoğan Çetesi’ne ilişkin dönemin İl Sağlık Müdürlüğü Özel Hastaneler Denetim Birimi Uzmanı Dr. Malik Türkan Esin konuştu: "Aile şikayetçiymiş gibi o yoğun bakımlar geceleri denetlendi"

17:39 - Sağlık

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “İsrail durdurulamazsa bölgenin huzur bulması imkansız”

17:27 - Siyaset