?>

Tütüncü: "Antalya’ya hizmet için gümbür gümbür geleceğiz"

Kumluca seçim koordinasyon merkezi’nin açılışında konuşan cumhur ittifakı’nın antalya büyükşehir belediye başkan adayı hakan tütüncü, altın çağı projelerini anlattı.

Siyaset - 7 ay önce

Kumluca Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışında konuşan Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, altın çağı projelerini anlattı. Tütüncü, “Antalya’ya hizmet için geleceğiz. Öyle bir geleceğiz ki, gümbür gümbür geleceğiz” dedi.

Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, Kumluca Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışında altın çağı projelerini anlattı.

Tütüncü, Kumluca’nın geçen 5 yılına değinerek, “Antalya’ya hizmet için geleceğiz. Öyle bir geleceğiz ki, gümbür gümbür geleceğiz” diye konuştu. Tütüncü konuşurken kürsünün önüne gelen çocuklar, bisiklet parkuru istedi. “Çocuklar ne demek, en güzel bisiklet parkurları sizlere gelecek” diyerek sözlerine devam eden Tütüncü, “O zaman ilk müjdeyi çocuklarımıza verelim. Kumluca’nın en büyük çocuk parkını, kaykay pistlerini, bisiklet parkurlarını ve su parkını en güzel şekilde yapacağız. Ve ücretsiz olacak” dedi. Tütüncü, Antalya’da doğal gazı ilk kullanan ilçenin Kepez olduğunu hatırlatarak, Kumluca’ya da doğal gazı getireceklerini ve bütün evlere ulaştıracaklarını söyledi. Beykent haline yol

Kumluca’da gün boyu ziyaretlerde bulunduğunu belirterek sözlerine devam eden Tütüncü, Beykent Hali esnafının asfalt talebine değindi. “Millete sevdan yoksa, millete aşkın yoksa, hizmeti nasıl yapacaksınız. Beykent Hali yolu en geç 15 Mayıs 2024’e kadar kaymak gibi asfaltlanmış olacak. Antalya’nın altın çağında en ücra noktalara kadar yollarınız kaymak gibi sıcak asfalt olacak. Bütün bunlarla şehir içini bambaşka bir güzelliğe kavuşturacağız" diye konuştu. Kumluca’nın altyapı sorunlarına da değinen Tütüncü, “Altyapı sorunlarının tamamen ortadan kaldırıldığı bir Kumluca olacak. Taşkınlar, seller gibi tehlikelerin olmadığı bir Kumluca olacak" dedi. Projelerini anlattı

Tütüncü, Aile Yaşam Merkezi, kadınlara spor salonu, gençlere de drift, drag pistleri ve otomobil festivali müjdesi verdi. Çiftçilere ve üreticilere yönelik projelerini de açıklayan Tütüncü, “Antalya’nın altın çağında çiftçiler ve üreticiler Türkiye’de en ucuz mazotu kullanan şehir olacak. Ucuz mazot projemiz Kumluca’ya da, Antalyalı çiftçilerimize de hayırlı olsun. Gübre desteğinden, canlı hayvan desteğine kadar hayata geçireceğimiz çok önemli projelerimiz var. Antalya’nın altın çağında belediyeyi yanınızda göreceğiniz, hissedeceğiniz bir dönem olacak" diye konuştu. Tütüncü, “Bilekse bilek, yürekse yürek. Antalya Büyükşehir’e de Kumluca’ya da Cumhur İttifakı’ndan bir belediye başkanı gerek” diyerek sözlerini tamamladı.

Haftanın Öne Çıkanları

Alinur Aktaş "Bursaspor'u ayağa kaldırmak boynumuzun borcudur"

2024-03-06 12:03 - Bursa

Deprem uzmanından Bursa açıklaması: Vatandaş kendi mezarını kazıyor!

2024-03-04 15:55 - Bursa

Bursa İnegöl Nüfus Müdürlüğü'nde yaşanan skandal olay hakkında açıklama

2024-03-01 13:48 - Bursa

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey projelerini tanıttı

2024-02-29 16:30 - Bursa

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bozbey: Gençleri üzülerek görüyorum!

2024-03-04 14:02 - Bursa

Çanakkale'de deprem, Bursa'da da hissedildi

2024-03-04 21:44 - Bursa

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ilk çeyrek finalistler belli oldu

2024-03-06 01:15 - Spor

Bursa'da her an deprem olabilir

2024-03-06 10:54 - Bursa

İşte madde madde Alinur Aktaş'ın Bursa için yeni projeleri

2024-03-02 17:47 - Bursa

Van’ın ilk oyuncak evi açıldı

2024-03-01 14:02 - Gündem

İlgili Haberler

Moldova’da cumhurbaşkanlığı seçimi ve AB katılım referandumu için sandık başına gidildi

21:56 - Siyaset

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zeybekci: "Enflasyon seneye yüzde 20’lere düşecek”

19:17 - Siyaset

Başkan Sevindi: “Evi yanan ailemiz için elimizden geleni yapacağız”

17:15 - Siyaset

Sırrı Süreyya Önder ve Ahmet Türk, Şenyaşar ve Yıldız ailelerine aracı oluyor

17:02 - Siyaset

Adalet Bakanı Tunç: "Bu ülke yeni bir anayasayı hak ediyor"

16:16 - Siyaset

Günün Manşetleri

Fethullah Gülen öldü

08:28 - Gündem

Tekirdağ’da feci kaza... Otomobil iş makinesine arkadan çarptı: 5 ölü

03:45 - Asayiş

TOFAŞ 3'te 3 yaptı !

22:26 - Bursa

Karacabey Belediyespor: 3 - Giresunspor: 1

22:19 - Bursa

Bursa Barosu Başkanı seçildi

21:29 - Bursa