?>

Vali Ünlü’ye jandarma ve emniyet birimlerinden brifing

MANİSA VALİSİ ENVER ÜNLÜ, İL JANDARMA KOMUTANLIĞI’NA VE İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NE ZİYARETTE BULUNDU. VALİ ÜNLÜ DAHA SONRA JANDARMA VE EMNİYETİN KARAKOL VE TRAFİK KONTROL NOKTALARINI ZİYARET EDEREK GÖREVİ BAŞINDAKİ PERSONELE ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLERKEN, GARNİZON CE POLİS ŞEHİTLİĞİNİ DE ZİYARET EDEREK DUA ETTİ.

Asayiş - 1 yıl önce

Manisa Valisi Enver Ünlü, İl Jandarma Komutanlığı’na ve İl Emniyet Müdürlüğü’ne ziyarette bulundu. Vali Ünlü daha sonra jandarma ve emniyetin karakol ve trafik kontrol noktalarını ziyaret ederek görevi başındaki personele çalışmalarında başarılar dilerken, garnizon ce polis şehitliğini de ziyaret ederek dua etti.

Vali Enver Ünlü ilk olarak İl Jandarma Komutanlığını ziyaret etti. İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Zafer Tombul ve jandarma personeli tarafından karşılanan Vali Ünlü, tören mangasını selamlayarak İl Jandarma Komutanlığı bahçesine hatıra fidanı dikti. İl Jandarma Komutanlığı Şeref Defterini de imzalayan Vali Ünlü daha sonra Jandarma Komutanı Tuğgeneral Zafer Tombul ve jandarma personeli ile bir araya gelerek il genelinde yapılan çalışmalar ve yürütülen faaliyetlere ilişkin brifing aldı.

Vali Ünlü, vatandaşın huzur ve güvenini sağlamak başta olmak üzere birçok konuda jandarma teşkilatının başarılı işler ortaya koyduğunu ifade ederek, her zaman vatandaşın yanında olan Jandarma personeline çalışmalarında başarılar diledi. İl Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret

Vali Ünlü, İl Jandarma Komutanlığı’nı ziyareti sonrası İl Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Vali Ünlü’yü İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş ve emniyet personeli karşıladı. Ziyarette Emniyet Şeref Defterini imzalayan Vali Ünlü, Emniyet Müdürlüğü binasının girişinde yer alan Manisa’da Sancak Beyliği yapan Osmanlı padişahları ve şehzadeleri köşesi ile eski dönemde polis memurlarının giydiği kıyafetlerin sergilendiği alanı gezdi. Vali Ünlü daha sonra İl Emniyet Müdürü Aktaş ve personeli ile toplantı yaparak Emniyet Müdürlüğünün il genelindeki asayiş ve güvenlik faaliyetlerine ilişkin bilgi aldı. Vatandaşların güvenliğini sağlamak amacıyla mesai mefhumu gözetmeksizin gerçekleştirilen tüm çalışmalar için emniyet mensuplarına teşekkür eden Vali Ünlü, Manisa’da görev yapacağı süre boyunca çalışmaların aynı kararlılıkla ve koordineli bir şekilde sürdürülmesi için elinden gelen desteği göstereceğini belirterek emniyet personeline çalışmalarında başarılar diledi. Jandarma ve Polis karakolu ile kontrol noktalarını ziyaret

Vali Ünlü, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü’nü ziyareti sonrası Polis Evi ve Jandarma Komutanlığı Spil Sosyal Tesislerini gezerek incelemelerde bulundu.

Daha sonra Aşağı Çobanisa Jandarma Karakolu, Turgutlu Yolu Polis Kontrol Noktası, Barbaros Şehit Özdemir Polis Merkezi Amirliği, İzmir Yolu Polis Kontrol Noktası, Menemen Yolu Jandarma Kontrol Noktası’nı da ziyaret eden Vali Ünlü, görevi başındaki personelden çalışmalarına ilişkin bilgi alarak görevlerinde başarılar diledi. Vali Ünlü, trafik uygulama noktasında ki sürücülerle de sohbet ederek dikkatli ve tedbirli olmaları yönünde uyardı, iyi yolculuklar diledi.

Garnizon ve Polis Şehitliklerini de ziyaret eden Vali Enver Ünlü, şehitlerin mezarına çiçek dikerek dua etti.

Haftanın Öne Çıkanları

Tekirdağ’da 2 metrelik dev yayın balığı yakalandı

2023-08-19 19:27 - Yaşam

Bursaspor'un ilk lig maçının yayıncısı belli oldu

2023-08-21 17:58 - Bursaspor

Hüseyin Özdilek emekli oldu

2023-08-20 00:01 - Bursa

Bursa Altıparmak'ta kentsel dönüşüm başlıyor

2023-08-21 15:47 - Bursa

Bursa'da görev yapan ve günlerdir kayıp olan Mehtap öğretmen bulundu

2023-08-21 17:44 - Bursa

İznik Gölü turkuaza büründü

2023-08-20 10:50 - Bursa

Yenişehir’de ikinci BETEM inşaatında sona gelindi

2023-08-23 13:51 - Eğitim

R.Günay "Enver Cenk Şahin'e teklif yaptık

2023-08-22 20:06 - Bursaspor

TFF'den Bursaspor'a Şok Karar !

2023-08-22 05:39 - Bursaspor

Bursa'da son sürat gelip çarptı...2 kişinin öldüğü kaza kamerada

2023-08-22 11:44 - Bursa

İlgili Haberler

Evinde 4 bin 555 adet uyuşturucu hap ele geçirilmişti, 2 ay sonra yakalandı

18:18 - Asayiş

Aksaray’da gümrük kaçağı ve sahte cinsel ürün operasyonu: 1 gözaltı

18:08 - Asayiş

TUSAŞ’a yapılan terör saldırına karşı icra edilen operasyonun süreçleri

18:08 - Asayiş

Motosiklet orta refüje çarptı: 2 yaralı

18:13 - Asayiş

Kameraya yakalanan motosiklet hırsızları tutuklandı

18:04 - Asayiş

Günün Manşetleri

Pablo Batalla'dan açıklamalar !

18:17 - Bursa

Bursa gündemine oturan TOFAŞ'tan açıklama

18:13 - Bursa

Bursa Tabip Odası: Oldukça öfkeliyiz!

17:46 - Bursa

Kadın terörist kendisini patlattı

17:14 - Gündem

Irak'ın kuzeyinde 30 PKK'lı terörist etkisiz hâle getirildi

17:04 - Gündem