?>

Yasak aşkta korkunç son!

Asayiş - 4 yıl önce

Yasak aşkta korkunç son! Annesi telaşla kapıyı açınca yatak odasına koştu, sonra...İstanbul Kasımpaşa'da sevgilisinin evine giden genç adam, sevgilisinin oğlunun geldiğini duyunca 3. kattan atladı. Genç adamın atladıktan sonra sevgilisinin oğlu tarafından darp edilerek öldürüldüğü iddia edildi. 2 yıldır tutuklu yargılanan genç adam hakkında müebbet hapis isteniyor.İstanbul Kasımpaşa'da sevgilisinin evine giden genç adam, sevgilisinin oğlunun geldiğini duyunca 3. kattan atlamış ve ardından iddialara göre sokağa inen kadının oğlu tarafından darp edilerek öldürülmüştü. 2 yıldır tutuklu olan 20 yaşındaki Muhammet M. hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Yürütülen soruşturma sonunda genç adam hakkında müebbet hapis istemiyle iddianame düzenlenerek Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmasına başlandı.

"KOCANDAN AYRIL BENİMLE EVLEN"

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Çocuk Suçları Soruşturma Bürosu tarafından düzenlenen iddianamede 2 yıl önce yaşanan olay şöyle anlatıldı: İstanbul Kasımpaşa'da bulunan bir meyhanede garson olarak çalışan Salih Eşiyok aynı mahallede evli ve iki çocuk annesi olan Halide E. ile ilişki yaşamaya başladı. Halide E. eşi ve çocukları evden uzaklaştıktan sonra olay günü Salih Eşiyok'u eve aldığını söyleyen genç kadın, "Salih'e kapıyı açtım birbirimize sımsıkı sarıldık. Salih yanında içki getirmişti. Bende mutfağa giderek bir şeyler hazırladım. Salih'e 'burası hoca evi alkol bardağı olmaz onu da getirmişsin' dedim. Ben ne kutlaması olduğunu anlamadığımı söyleyince bana evlenme teklifi edeceğini söyledi. İkimizin de evli olduğunu söyleyince bana boşanmam gerektiğini ve imam nikâhıyla üzerine alacağını söyledi. Ben de tamam dedim çünkü kendisini çok seviyordum." diye konuştu.

KAPI ÇALINCA PANİĞE KAPILDILAR

Çiftin evde bulunduğu sırada kapı yumruklanmaya başladı. Birden paniğe kapılan çift hemen bilgisayardan müziğin sesini açtı. Halide E. kapıda kim olduğunu sorduğunda oğlu Muhammet E.'nin geldiğini anladı. Salih Eşiyok Muhammet E.'nin kendisini görmesini istemediği için genç kadına camdan atlamayı teklif etse de ev 3'üncü katta olduğu için Halide E. genç adamın yatak odasına saklanmasını istedi. Bu sırada Muhammet E.'ye kapıyı açan Halide E. oğlunu kapıyı açtı ve içeri girdiğinde yer sofrasını gördü. Sonra yatak odasına gitti kapının kilitli olduğunu gördü ardından mutfağa geçti. Burada Muhammet'e Salih'i sevdiğini söyleyen genç kadın ona sakın bir şey yapmamasını istedi.

3. KATTAN AŞAĞI ATLADI

Anne Hatice E. oğlu Muhammet'in evde birisinin olduğunu bildiğini ancak bu kişinin Salih Eşiyok olduğunu bilmediğini ifade etti. Hatice E., Muhammet yatak odasına doğru yöneldi içeri girip baktı kimseyi göremedi. Oğlum ne arıyorsun kimse yok dedim sonra camdan bakarak atlamış dedi. Camdan aşağı baktığımda Salih yerde yatıyordu. Muhammed'le birlikte aşağıya indik. Oğlum Salih'i uyandırmaya çalıştı. Salih'i omuzlarından sıkarak uyan hesaplaşacağız dedi. Bu arada Muhammet leğene su doldurup Salih'in üzerine su döktü. Yukarı çıkıp telefonu aldım ambulansı ve polisi aradım. Daha sonra Esra'yı aradım. Esra'ya Salih'in bana geldiğini camdan atlayıp yaralandığını ölmek üzere olduğunu söyledim. Telefonu Esra'nın eşi Hasan aldı ve ona olayı anlattım. O sırada Muhammet arkasını dönüp onlarımı arıyorsun diyerek bana vurdu. Daha sonra kendimi kaybettim bu arada oğlumda uzaklaşmıştı." dedi.

SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ

İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde hâkim karşısına çıkan Muhammet E. Salih Eşiyok ile evde hiç karşılaşmadığını, camdan aşağı baktığında yerde hareketsiz yattığını söyledi. Daha sonra annesi ile birlikte aşağı inerek Salih Eşiyok'u kendisine getirmeye çalıştığını belirten genç adam maktulü darp etmediğini belirti.

MÜEBBET HAPİSLE YARGILANIYOR

Muhammet E.'nin tutuklu olarak yargılandığı davada 'kasten öldürme' suçlamasından müebbet hapsi talep ediliyor. Mahkeme Muhammet E.'nin tutukluluğuna devam edilmesine, tanıkların dinlenmesi ve adli tıp raporunun incelenmesi için duruşmaya önümüzdeki günlerde devam edecek.

Haftanın Öne Çıkanları

Selin Ciğerci başından geçenleri anlattı

2020-04-26 01:17 - Magazin

Simge Sağın: Ne olacak bizim halimiz?

2020-05-02 11:51 - Magazin

Yaş 18! Bursa Namık Sözeri Koleji mezuniyet fotoğrafım...

2020-05-02 13:06 - Magazin

Victoria's Secret'ın ünlü modellerinden Gigi Hadid anne mi oluyor?

2020-04-30 02:16 - Magazin

Müge Anlı programı ve kendisine dair önemli açıklamalarda bulundu

2020-05-02 16:12 - Magazin

Evli kadınla otel odasında basıldı

2020-04-30 19:14 - Dünya

Süleymaniye ve Halepçe için özerklik talebi

2020-05-01 17:14 - Dünya

'Tam otomatik cenaze yıkama makinesi'

2020-05-02 16:39 - Gündem

Ebru Şancı Öztürk'ten karnı burnunda ilk poz!

2020-04-30 00:44 - Magazin

Türkiye’nin en yaşlı kaplumbağası Tuki...

2020-05-01 20:05 - Yaşam

İlgili Haberler

Uyuşturucu operasyonlarında 44 şüpheliye işlem uygulandı

13:42 - Asayiş

Eskişehir’de 1 hafta içerisinde 25 bin 989 araç ve sürücü denetlendi

13:43 - Asayiş

Çanakkale’de anne-kıza çarpan otomobil sürücüsü tutuklandı

13:32 - Asayiş

Hakkari’de değişik suçlardan 23 kişi tutuklandı

13:31 - Asayiş

Hakkari gümrük kaçakçılığı operasyonu

13:20 - Asayiş

Günün Manşetleri

Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası'ndan Cumhuriyet Bayramı'na özel konser

13:39 - Bursa

Piyasalardaki daralma, endüstriyel yemek sektörünü olumsuz etkiledi

13:26 - Bursa

Bursa'daki Özbekistan vatandaşları sandık başına gitti

13:05 - Bursa

Dilan Polat ve Kardeşi Sıla Doğu'ya soruşturma!

12:49 - Gündem

TOFAŞ-Basketball Löwen Braunschweig maçının biletleri satışa çıktı

12:14 - Bursa