?>

Yıldırım ailesi bayramlaştı

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali: “Bayramlar bizler için kavuşma zamanıdır, kırgınlıkların yerini barışmalara bırakma zamanıdır. ramazan boyunca yaşadığımız manevi iklimi ruhumuzda hissederek oluşan güzellik, bayram ile beraber sevince dönüşüyor.”

Bursa - 7 yıl önce

Ramazan’ın birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu bayramda da yaşatan Yıldırım’da Başkan İsmail Hakkı Edebali, ilçedeki siyasi parti yöneticileri, meclis üyeleri ve muhtarlarla bayramlaştı.

Geleneklerine ve kültürüne sahip çıkarak değerlerini gelecek nesillere aktarmayı ilke edinen Yıldırım’da birlik, beraberlik ve dayanışma duyguları Ramazan Bayramı’nda paylaşılarak artmaya devam ediyor.

Planlama ve Kentsel Gelişim Merkezi’nde Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’nin ev sahipliğinde gerçekleşen bayramlaşma törenine AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, MHP Yıldırım İlçe Başkanı Serkan Aydemir, Yıldırım Muhtarlar Derneği Başkanı Muhsin Sak, Bursa Yıldırım Muhtarlar Derneği Başkanı Nihat Gencer, Yıldırım Belediyesi Meclis Üyeleri ve Yıldırımlı muhtarlar katıldı.

Bayramların dayanışma ruhunun milletçe paylaşılan en önemli zaman dilimlerinden biri olduğunu vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail hakkı Edebali, “Bayramlar bizler için kavuşma zamanıdır, kırgınlıkların yerini barışmalara bırakma zamanıdır. Bu buluşmaları dillerimizde olduğu gibi gönüllerimizde de yaşayarak ve hissederek güzel bir bayram idrak edilmesini temenni ediyorum. Ramazan boyunca yaşadığımız manevi iklimi ruhumuzda hissederek oluşan güzellik, Bayram ile beraber sevince dönüşüyor” dedi.

‘HİZMETİN ANAHTARI FEDAKARCA ÇALIŞMA’

Yıldırım’a hizmet eden tüm kamu kuruluşlarının, siyasi partilerini ve STK’ların kulvarları farklı olsa da amacının ilçeye değer katmak olduğunu işaret eden Başkan Edebali, “Yıldırım’a hizmet eden muhtarlarımız, meclis üyelerimiz, siyasi partilerimiz ve belediyemiz, çalışma ve hizmet alanlarımız farklı olsa da hepimizin amacı Yıldırım’ın geleceğine, yaşam kalitesine katkı sunmaktır. Hepimizi buluşturan çatı, 750 bin nüfusuyla Türkiye’nin birçok ilinden büyük olan Yıldırım şehrine hizmet etme arzusudur. Yıldırım’da hizmet etmek fedakarlık gerektiren bir çalışma istiyor. Geçmişten gelen problemleri çözmek için mevzuat kapsamında kalarak yalnızca günü kurtarırız. Geleceği kurtarmak için ise daha fazla çaba, gayret göstermek ve daha radikal kararlar almamız gerekiyor” diye konuştu.

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

Yıldırım’ı yönetenlerin birlik ve beraberlik duygularıyla hizmet üretmesiyle başarının yakalanabileceğinin altını çizen Başkan Edebali, ”Başarıyı elde etmemizin yolu dayanışma içinde dirsek temasıyla çalışmamızdan geçiyor. Birlik ve beraberlik ruhuyla çalıştığımız zaman başarıyı el birliği ile sağlayabiliriz. Gelecekte dönüp geriye baktığımızda yaptığımız işlerden iftihar edecek çalışmalar gerçekleştirmeyi hepimiz arzu ederiz. Birlik içinde olduğumuzda başaramayacağımız bir konu yok. Yıldırım bir dayanışma ilçesi. Bu birlikteliği her yerde görmek kolay değil. Birlikteliğimizi daha da artırmak adına derneklerin, federasyonların, kamu kurumlarının ve siyasi partilerin gerçekleştirdiği bayramlaşmaları ayrı yapmak yerine tüm kurumlar bir araya gelerek tek bir kutlama yapalım. Şehrimizin marka değerini artırmak adına Yıldırım’ı yöneten tüm kadroların bir araya geldiği bir bayramlaşma gerçekleştirelim. Yıldırım’ın bir dayanışma şehri olduğu mesajını hep birlikte verelim. Bu vesile ile tüm hemşehrilerimizin, Yıldırım’a hizmet edenlerin, ülkemizin ve İslam Alemi’nin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı. Törenin ardından Başkan Edebali, Yıldırım’da yürütülen kentsel dönüşüm projeleri hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Haftanın Öne Çıkanları

Ehliyet almak zorlaştı mı?

2017-06-24 13:20 - Röportajlar

Bursa'da evleneceklerin ilk adresi

2017-06-22 12:01 - Yaşam

Sigara da madde bağımlılığıdır

2017-06-24 16:13 - Röportajlar

Bursa doğu yakasında sanayi büyüyor

2017-06-20 13:21 - Ekonomi

'Sihirli Annem'in Tuğçe'si anne oldu

2017-06-24 20:15 - Magazin

Seren'den Kıvanç'a yanıt geldi!

2017-06-25 13:35 - Bursa Konuşuyor

Tunceli-Pülümür Karayolunda tır ve kamyonların geçişlerine kısıtlama

2017-06-24 01:39 - Asayiş

Camii restorasyonunu İnegöllü sanayici üstlendi

2017-06-20 21:15 - Bursa

Bursa'da ibretlik görüntü!

2017-06-20 13:47 - Bursa

Sarallar çetesinin lideri Ümit Saral ile 6 üyesi tutuklandı

2017-06-24 01:34 - Asayiş

İlgili Haberler

Nilüfer Belediyesi dış denetimden başarıyla geçti

18:10 - Bursa

15 Temmuz Şehitler Cami Ferhat Can Günaydın Kur’an Kursu hizmete açıldı

17:43 - Bursa

Erkan Aydın'dan Osmangazi'ye kalıcı bir hizmet daha

17:34 - Bursa

Şahmelek ve Doğla’da yol çalışmaları tamamlandı

17:13 - Bursa

2025’te İznik dünyanın gündeminde olacak!

16:38 - Bursa

Günün Manşetleri

Narkotik polisinden annelere uyarı: "Çocuklarınız bu kelimeleri söylüyorsa kulak kabartın"

20:40 - Asayiş

Erkan Aydın'dan Osmangazi'ye kalıcı bir hizmet daha

17:34 - Bursa

Türk futbolunda sular durulmuyor!

16:55 - Spor

2025’te İznik dünyanın gündeminde olacak!

16:38 - Bursa

Mudanya Belediyesi'nden önemli duyuru

16:17 - Bursa