USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

19 Mayıs'ta tüm Türkiye tek yürek

Koronavirüs salgınının gölgesinde geçirilen bayramlardan biri olan 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı, tüm yurtta coşku içinde kutlanmaya devam ediyor. Gençlik bayramı nedeniyle tüm Türkiye'de aynı anda İstiklal Marşı okundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan da İstiklal Marşı'nı gençlerle birlikte söyledi.

19 Mayıs'ta tüm Türkiye tek yürek
19-05-2021 22:49
Google News

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı, koronavirüse rağmen tüm yurtta coşku içerisinde kutlanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıllardaki gibi kalabalık görüntülerin oluşmadığı bu bayramda tüm Türkiye'de aynı anda İstiklal Marşı okundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan da Çankaya'da bir araya geldiği gençlerle, İstiklal Marşı'nı söyledi. Vatandaşların evlerini bayraklarla süsledikleri anlara ilişkin görüntüler anbean kameralar yansıdı. Al bayraklarla donatılmış evler, büyük bir görsel şölen oluşturdu.

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kapsamındaki kutlamalar, akşam saatlerinde dijital ortamlarda devam edecek. Çok sayıda kurum da 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nı sosyal medya hesapları üzerinden yayınladıkları videolarla kutladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ