USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

21. Ulusal Çevre Oscarı da İpeker’in

Bu yıl 21.’si düzenlenen ve Türkiye’nin en prestijli ulusal çevre yarışmalarından birisi olarak kabul edilen Kocaeli Sanayi Odası Şahabettin Bilgisu Çevre Yarışması’nda Büyük Firma Kategorisi Karma Sektör Çevre Ödülü birinciliği İpeker aldı.

21. Ulusal Çevre Oscarı da İpeker’in
03-10-2015 14:20
Google News

İpeker, yaklaşık bir asırdan beri edindiği sürdürülebilirlik deneyimlerini ekonomik boyut ile birlikte ortak bir paydada birleştirerek toplumsal ve çevresel sorumluluklarını ileriye taşıyor. Uzun bir süre önce başlayan Green Factory Programı (GFP) ile sadece İpeker sınırları içinde değil çalışanlarınada dokunan uygulamalar ile yeşil yaka statüsünü genişletiyor.

Tedarik zinciri yönetiminden nihai müşterinin satın alma kararına değin uzanan bu uzun soluklu GFP yolculuğunu her gün daha da ileriye taşımak için durmaksızın çalışan yeşil yakalılar, 2015 yılında yaptığı çalışmalar ile ikinci kez ödüllendirildi.

2015 yılı ilk yarısında Bursa OSB’nin düzenlediği Çevreye En Duyarlı Sanayi Tesisi Yarışmasını kazanan İpeker, geçtiğimiz günlerde bu yıl 21.’si düzenlenen ve Türkiye’nin en prestijli ulusal çevre yarışmalarından birisi olarak kabul edilen Kocaeli Sanayi Odası Şahabettin Bilgisu Çevre Yarışması’nda Büyük Firma Kategorisi Karma Sektör Çevre Ödülü birinciliği aldı.

Bu iki değerli ödül, tekstil sektöründe faaliyet gösteren diğer şirketlerinde doğanın öne çıkardığı iki temel rengi, mavi ve yeşili koruyarak, daha sürdürülebilir üretim yapabileceklerine güzel bir örnek oluşturdu. Gelecek rengarenk kuşaklar için İpeker bu vizyonun tüm firmalarca uygulanmasını temenni ediyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ