USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

66 yaşındaki kadını sopa ve bisiklet ile acımasızca darp etti

Afyonkarahisar’da 66 yaşındaki bir kadın bahçesine giren köpekler yüzünden tartıştığı komşusu tarafından sopa ile dövülüp, üzerine atılan bisiklet ile darp edilerek hastanelik oldu.

66 yaşındaki kadını sopa ve bisiklet ile acımasızca darp etti
19-10-2024 11:46
19-10-2024 12:18
Google News

Olay, Sultandağı ilçesi Yıldırım mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Güler K. (66) isimli kadın, komşusunun köpeklerinin bahçesini dağıtması sebebiyle komşusu S.I. ile tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Güler K., S.I. tarafından darp edildi.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine Güler K., olay yerine gelen ambulansla Bolvadin Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kafası ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Güler K., tedavisinin ardından taburcu edildi. Olayla ilgili konuşan İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine konuşan Güler K., "Karşı komşum S.I.’nın beslediği sahipsiz sokak köpeğinin bahçeme verdiği zararı kendisine göstermek istedim, ‘benim değil’ diye bağırmaya ve hakaret etmeye başladı. Benim köpekleri kovalamak için aldığım değneği elimden alıp bana vurmaya başladı. Bisikletini de kaldırıp 3-4 kere göğsüme vurdu. Yere yığıldım. Başımdan, omzumdan, kolumdan yaralandım. Can havliyle ambulansı aradım, buradaki hastaneden beni Bolvadin Devlet Hastanesine gönderdiler. Bu yaşta dayak yedim, canım hala yanıyor" dedi.

Olay sonrası S.I. polis tarafından gözaltına alınırken soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ