USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursaspor

Adnan Ersoy "İyi bir kadro kurduk Süper Lig'e döneceğiz"

Bursaspor Kulüp CEO'su Adnan Ersoy gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Adnan Ersoy
18-08-2021 08:53
Google News

Bursaspor Kulüp CEO'su Adnan Ersoy, Bursaspor Youtube kanalında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Ersoy açıklamalarında şu ifadelere yer verdi.

Transferlerin bir çoğunda onay alındı teknik heyetten zannediyorum 1-2 futbolcuda başkanımız inisiyatif aldı.

Bu süreçte iletişim sorunu yaşadık. Mustafa Hocamız bir listesi olduğunu söylüyor bir listesi var ama başkanımız o listeyi görmedi bilgisi yoktu ama her futbolcu soruldu şeffaf bir şekilde söyleyeyim onay vermedikleri de oldu.

Her hocanın istediğini de alamıyoruz bazı futbolcular gelmek istemedi, en sancılı süreç transfer süreci oldu.

Bu sene transfer tahtası sorunu yüzünden transfer konusunda sıkıntı yaşadık ama önümüzdeki sene böyle yapmamalıyız. Elimizdeki opsiyonlar içerisinde çok iyi transferler yaptığımızı düşünüyorum.

İlk başta bir heyecan yaşadık inşallah çözülür diye düşünüyoruz hocamız bu camianın bir parçası ben problemlerin çözüleceğini düşünüyorum.

Biz bunun yasal süreçlerini başlatacağız. Herkes konuştuğu sözün karşılığını ispat edecek. Bunları neden yaptıklarını da ortaya dökeceğiz.

Bizimle ilgili olumsuz haber yapanların amaçlarını biliyoruz, kim olduklarını da tespit ettik. Burada bir ekonomi dönüyor herkes buradan haksız hukuksuz bir pay almaya çalışıyor.

Bu uzun maratonda tek önemli şey sakin kalabilmek. Ben bu sezonu şampiyon şekilde tamamlayacağıma inanıyorum. Bunu elimizdeki kadroya, teknik ekibimize ve yönetimimize dayanarak söylüyorum.

Şuna kimse takılmasın tartışma tabii ki olacak. Tartışma kültürüne sahip değilsek karşılıklı konuşamıyorsak çözüm üretemeyiz. Kulüpteki kimsenin birbirine karşı kötü niyeti yok, bunu tüm paydaşlar adına söylüyorum.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ