USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

Ahmet Hakan'dan ilk tweet

Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan, twitter’dan mesaj paylaştı.

Ahmet Hakan'dan ilk tweet
06-10-2015 16:10
Google News

Saldırıya uğrayan Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan, twitter’dan mesaj paylaştı.
 
Hakan, "Kardeşler! Mesajlarınızın tümünü gördüm. Hepinize çok ama çok teşekkürler. Yılmak yok, yola devam" dedi.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan, İstanbul'daki evinin önünde 4 kişinin saldırısına uğradı. Hastaneye kaldırılan Ahmet Hakan'ın vücudunda kırıklar olduğu öğrenildi. Saldırıyla ilgili önce 3 kişi gözaltına alındı, sabah saatlerinde 4'ncü saldırgan da yakalandı. Ahmet Hakan, Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ile bir mesaj gönderdi. Hakan, 'Bu tür saldırılardan hiç bir şekilde yılmayacağız. Korkmuyoruz. Bildiğimiz yolda yürümeye devam edeceğiz' ifadelerini kullandı.
HÜRRİYET yazarı Ahmet Hakan dün gece CNN Türk’teki ‘Tarafsız Bölge’ programından sonra şoförünün kullandığı ve korumasının da bulunduğu otomobiliyle evine gitmek üzere ayrıldı. Hakan, Nişantaşı’ndaki evinin önüne geldiğinde saldırıya uğradı.

Saat 00.35’te  34 VY 7765 plakalı siyah Toyota marka otomobille gelen 4 kişiden biri korumasına yönelirken, diğer üçü Ahmet Hakan’a saldırdı.  Hakan’ı darp eden saldırganlar otomobilleriyle kaçtı. 

VÜCUDUNDA KIRIKLAR VAR

Hakan ve koruması Amerikan Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede müdahalesi yapılan, tomografisi çekilen Ahmet Hakan’ın burnunda ve kaburgasında kırıklar tespit edildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ