USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, Mustafakemalpaşa halkından destek istedi

Mustafakemalpaşa ilçesini ziyaret eden AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ahmet Kılıç, esnaf ve vatandaşlarla da bir araya gelerek istek ve önerilerini dinledi.

AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, Mustafakemalpaşa halkından destek istedi
24-08-2024 10:44
24-08-2024 10:45
Google News

AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, Mustafakemalpaşa ziyaretinde ilk olarak AK Parti Mustafakemalpaşa İlçe Teşkilatıyla bir araya gelerek ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Mustafakemalpaşa Muhtarlar Derneği’ni de ziyaret eden Ahmet Kılıç, “Hemşerilerimizin kamu hizmetleri ile buluşması noktasında önemli bir köprü olan değerli muhtarlarımız ile bir araya gelerek; köylerimiz ve mahallelerimizi konuştuk. Birlikte yapabileceğimiz güzel çalışmalar hakkında fikir alışverişi yaptık” dedi.

Mustafakemalpaşa’nın ihyası ve inşası için tüm güçleriyle çalıştıklarını belirten Ahmet Kılıç daha sonra AK Parti Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı Mutlu Turgut ve kurum yetkilileriyle birlikte Lalaşahin Paşa Vakfiyesi ile Mustafakemalpaşa Deresi etrafında devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Yaşanılabilir, konforlu, güvenli ve çevreci şehirler inşasının sözünü yerine getirmek için eser ve hizmetlere devam ettiklerini belirten Milletvekili Ahmet Kılıç, “Beylikten Cihan İmparatorluğunun temellerinin atıldığı kadim topraklarımızda, manevi miraslarımızdan Lalaşahin Paşa'nın 1348 tarihli vakfiyesini tekrar ayağa kaldırmak ve tüm ihtişamıyla yüceltmek için çalışmalara aralıksız devam ediliyor. Mustafakemalpaşa Deresi etrafında yapılan çalışmalar ile de sözümüz olan hizmetleri milletimizin hizmetine sunmak için gece gündüz çalışıyoruz” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde yarınları inşa etmeye devam ettiklerini vurgulayan AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, “Siyaseti milletimize ve memleketimize hizmet kapısı olarak gören dava ve yol arkadaşlarımızla birlikte Ulu şehrimiz Bursa’mız ve kadim İlçemiz Mustafakemalpaşa’mız için özveriyle ve azimle çalışmaktan asla geri durmayacağız. Büyük ve güçlü Türkiye ideali için koşmaya kararlıyız” diyerek sözlerini tamamladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ