USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

AK Parti Bursalılarla bayramlaştı

AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, AK Parti İl Başkanlığı’nın düzenlediği bayramlaşma programında konuştu. Torun, 1 Kasım Genel Seçimleri’ne değinerek, ‘İnşallah Bursa’da çalınmadık kapı bırakmayacağız ve partimizi yeniden iktidara taşıyacağız” dedi.

AK Parti Bursalılarla bayramlaştı
26-09-2015 18:10
Google News

AK Parti İl Başkanlığı’nın düzenlediği bayramlaşma programına Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, eski İçişleri Bakanı Efkan Ala, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, milletvekilleri, belediye başkanları, partililer ve vatandaşlar katıldı. Konuşmasına son günlerde yaşanan terör olaylarında yaşamını yitiren şehitlerimizi ve Kabe’de meydana gelen olayda Hakk’a kavuşan hacı adaylarını anarak başlayan Torun, “İslam Coğrafyası ne yazık ki bu bayrama da buruk bir şekilde giriyor. Gelecek bayramlarda İslam coğrafyasında kan ve gözyaşlarının dinmesini Yüce Rabbimden niyaz ediyorum, huzur içinde bayramlar diliyorum. Ama maalesef dış mihrakların da etkisi ile ülkemizde de, İslam coğrafyasında terör hortlatılmaya çalışılıyor. Ben öncelikle memleketimizin güvenliği için canını feda etmekten kaçınmayan, bu uğurda hayatından olan şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum, Milletimizin başı sağolsun’ diyorum. Yine gazilerimize de acil şifalar diliyorum. Dün yaşanan üzücü olayda yaklaşık 8 yüz hacımızı kaybetmenin hüznünü yaşıyoruz. Onlara da Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

MİLLETİMİZİN DESTEĞİ İLE BU COĞRAFYADA HEP KARDEŞÇE YAŞAYACAĞIZ

Yaşanan terör olaylarına da değinen Torun, “Ülkemizi karıştırmak, terörü hortlatmak isteyen silahlı örgütler ve silahsız güçler var. Buradan şunu ifade etmek istiyorum; ‘Biz, tüm teşkilatlarımızla, her şeyimizle hükümetimizin, milletimizin yanındayız.’ Terör belası ile sonuna kadar mücadele edilecek. Bu; PKK olur, PYD olur, paralel olur, üçgen olur, daire olur…Ne olursa olsun. Tüm örgütlere karşı sonuna kadar mücadele edeceğiz. İnşallah milletimizin desteği ile bu coğrafyada huzur ve kardeşlik tekrar sağlanacak ve hep birlikte yaşamaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

BURSAMIZI KARIŞ KARIŞ GEZECEĞİZ

Konuşmasında teşkilatlarının 1 Kasım Genel Seçimleri hazırlıklarına da değinen Torun,şunları söyledi:

“ Bir seçim atmosferindeyiz. 1 Kasım Genel Seçimleri’nde partimizi temsil edecek adaylarımız belli oldu. Seçime giden yoğun bir atmosferi hep birlikte yaşıyoruz. Seçime hazırlık döneminde İnşallah kapı kapı, ev ev dolaşacağız. Girilmedik sokak, ev , mahalle bırakmayacağız. İnşallah hep birlikte Bursamızı karış karış gezeceğiz ve tüm halkımızla kucaklaşacağız.Bu organizasyonda partimize kuruluşundan bugüne hizmet etmiş her kademeden teşkilat mensuplarımızla topyekun olarak birlikte çalışacağız. Bu organizasyonda lokomotif görevi gören tüm AK Parti sevdalılarına buradan şükranlarımı sunuyorum ve diyorum ki, ‘ AK Kadrolarda bu birlik ve beraberlik olduğu sürece önümüzde hiçbir güç duramayacaktır.’İnşallah Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği yolda, Başbakanımız Sn. Ahmet Davutoğlu ile birlikte durmadan koşacağız ve 1 Kasım’da partimizi yeniden iktidara taşıyacağız.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ