USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

"AK Parti en büyük yatırımı..."

AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü sebebiyle yayımladığı mesajında, AK Parti’nin en büyük yatırımı insana yaptığını söyledi.

10-12-2015 17:53
Google News

AK Parti’nin en büyük yatırımı insana yaptığını ifade eden AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, "AK Parti iktidarı olarak insan hak ve özgürlüklerine olan saygıyı her zaman muhafaza ederek insan hak ihlallerini ortadan kaldırmak için insana yatırım yapmayı şiar edindik. Demokrasimizi ileri seviyelere taşıyarak sadece milletimizin değil tüm dünya insanlarına yönelik işlenen suçların üzerine korkusuzca gidiyoruz. Partimize ismini verdiğimiz adalet kavramının herkes için geçerli olması ve aynı adaleti temsil etmesi amacından vazgeçmeyeceğiz. İnsan hakları adına özellikle Filistin’de, Suriye’de, Bayırbucak’ta ve dünyanın bazı farklı bölgelerinde Müslümanlara yapılan her türlü zulmün karşısında olduğumuzu bir kez daha belirtmek isterim. İnsan Hakları bildirgesine aykırı olarak dünyanın faklı bölgelerinde soydaşlarımıza ve dindaşlarımıza işkenceler yapılmaktadır" diye konuştu.

AK Parti ailesi olarak sadece Türkiye değil, dünyanın birçok ülkesinde insan hak ve hürriyetlerinin hayata geçirilmesi için mücadele edeceklerini ifade eden Torun, Dünya İnsan Hakları Günü’nün tüm dünya insanlarının geleceği adına hayırlara vesile olmasını diledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ