USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

AK Parti Nilüfer, sandıklara sahip çıkıyor

Ak Parti Nilüfer İlçe Teşkilatı 1 Kasım seçimlerine son sürat hazırlanıyor. Vatandaşlarla buluşarak onların sorunlarını dinleyen ve çözüm arayan Ak Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak ve ekibi seçim mücadelesini titizlikle sürdürüyor.

AK Parti Nilüfer, sandıklara sahip çıkıyor
21-10-2015 15:55
Google News

Son olarak sandık müşahitleri eğitimi düzenleyen AK Parti Nilüfer İlçe Teşkilatı, Nilüfer İlçesi’nde bulunan 770 sandıkta görev alacak olan sandık müşahitlerini,  yapılması gerekenler ve alınması gereken tedbirler ile ilgili bilgilendirdi. Gerçekleştirilen eğitimin açılışında konuşan Başkan Celil Çolak, “Milletimiz, bize olan güvenini sandık başına geçtiği her zaman göstermiştir. 1 Kasım’da da göstereceğinden hiç şüphemiz yoktur” dedi.

"DOĞRU YOLDAYIZ"

Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceği için gece gündüz demeden çalışan teşkilatını kutlayan Celil Çolak, “Sizler bugün burada saatin kaç olduğuna bakmadan, ülkenin yarınları için fedakârlık yapan bireylersiniz. Bu özverinizden ötürü hepinizi tebrik ediyorum. Bizim davamız bir istiklal ve istikbal mücadelesidir. Atalarımızın Kurtuluş Savaşı’nda kıt kaynaklarla yürüttüğü o mücadeleyi, bugün bizler oldukça iyi şartlarda yapıyoruz. O yüzden bizlerin hiçbir zaman halinden şikâyet etmemesi gerekir. Verdiğimiz mücadeleyi, çocuklarımızın geleceği için sürdürüyoruz. Bu kutlu mücadeleyi geçmişte olduğu gibi yine biz kazanacağız. Çünkü biz doğru yoldayız” şeklinde konuştu.

"DAHİLİ VE HARİCİ BEDHAHLARLA MÜCADELE EDİYORUZ"

Türkiye’de her zaman dâhili ve harici bedhahların olduğunu söyleyen Başkan Çolak, “Bizler bugün hem dâhili hem de harici bedhahlarla mücadele ediyoruz. Haricilerin Türkiye Cumhuriyeti’nin bu yükselişini kabullenememesini çok iyi anlıyoruz. Ama asıl anlaşılmaz olan dâhili bedhahların yaptıklarıdır. Allah’ın izniyle bunlara verilecek en güzel cevap 1 Kasım’da sandıktan AK Parti’nin tek parti olarak çıkması olacaktır” ifadelerini kullandı.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ