USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

AK Parti'de teşkilat dayanışması

AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, beraberinde il yürütme kurulu üyeleri ile birlikte AK Parti Van İl Teşkilatını ziyaret etti.

AK Parti'de teşkilat dayanışması
07-04-2016 12:03
Google News

Terör mağduru iki ilimiz Van ve Hakkari’deki durumu yerinde incelemek ve bu illerdeki parti teşkilatları, valiler ve halka destek olmaya çalışan bazı STK temsilcilerine moral sağlamak, manevi destek vermek üzere beraberindeki il yürütme kurulundan heyet ile bu illere iki günlük ziyaretler düzenleyen AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, ilk olarak partisinin Van İl Teşkilatını ziyaret etti.

Burada teşkilat mensupları ile bir araya gelerek Bursa’nın selamlarını ileten Başkan Torun, daha sonra Van İl Başkanı Av. Zahir Soğanda ‘nın nezaretinde il ve bazı ilçe yöneticileri ile bir toplantı gerçekleştirdi. Burada konuşan AK Parti Van İl Başkanı Av. Zahir Soğanda,sözlerine ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek başladı. Başkan Soğanda, yakın geçmişte yaşanan deprem ve ardından bölgedeki Kürt vatandaşları korumak bahanesiyle halkın yaşamsal ve anayasal ihtiyaçlarının karşılanmasını kısıtlayan, Van ve bölgesinde terör yoluyla korku salarak gelişimi engelleyen terör örgütü ve birlikte hareket eden siyasi yapıyı devletin kararlı duruşu, 78 milyonluk Türkiye Halkı ve inançları sayesinde mağlup edeceklerine olan inançlarını vurguladı.

Başkan Cemalettin Torun ise, Bursa ve Van arasındaki geçmişe dayanan kardeşlik bağlarına vurgu yaptı. 2011 yılında yaşanan Van Depremi’nde tüm illerin olduğu gibi Bursa Halkı’nın da Vanlı vatandaşlara destek olabilmek için adeta seferber olduğunu belirten Başkan Torun, içinde bulunulan süreçte de güzel şehir Van’ın ve halkının terörden kurtulabilmesi, yeniden hak ettiği gibi eski güzel günlerine kavuşabilmesi için Bursa’nın desteğinin arkalarında olduğunu söyledi. Türkiye’nin yedi bölgesinde, her karış toprağında bulunan Edirne’den Kars’a, İzmir’den Van’a, Konya’dan Diyarbakır’a kadar tüm şehirlerin ayrı ayrı  önemli ve güzel olduğunu söyleyen Torun, ‘Bizim için Bursa neyse, Van’da Hakkari’de odur. Kardeşlerimizin yanında olmak en büyük görevlerimizdendir. İnşallah Çanakkale’deki birlik ruhumuzla hep birlikte bu zor günleri atlatacağız” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ