USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

AK Partili Ala, "En önemli değerimiz sandık ve sandıkta sizin iradeniz"

İçişleri eski Bakanı ve AK Parti Bursa 2'nci sıra milletvekili adayı Efkan Ala, "Bizim en önemli değerimiz sandık ve sandıkta sizin iradenizdir. Türkiye'ye bu fırsatı verirseniz, biz bu fırsatı hizmete dönüştürüp sizin ayağınıza daha fazlasıyla getiririz" dedi.

AK Partili Ala,
20-10-2015 18:22
Google News

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından İnegöl İlçesi'nde yaptırılacak Köylü Pazarı ve Katlı Otoparkı temel atma törenine katılan İçişleri eski Bakanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Efkan Ala, yaptığı konuşmada, Türkiye'nin dünyanın en gelişmiş 10 ülkesi arasına gireceğini söyledi. Bunu sağlayacak olanın, toplumsal kardeşlik ve siyasi istikrar olduğunu ifade eden Ala, "Bunda kararlıyız. Bizim kardeşliğimize halel getirecek her türlü müdahalenin karşısında topyekun dimdik ayaktayız. Destek sizden hizmet bizden. Siyasi atmosferi siz oluşturursanız, bugüne kadar yaptığımızdan daha fazlasını yapma azmi ve kararlılığındayız. Bunu yapıp yolumuza devam edeceğiz. Bizim en önemli değerimiz sandık ve sandıkta sizin iradenizdir. Türkiye'ye bu fırsatı verirseniz, biz bu fırsatı hizmete dönüştürüp sizin ayağınıza daha fazlasıyla getiririz" diye konuştu.

Türkiye'nin önünde 4 altın yıl olduğunu ifade eden Ala, "78 milyona buradan sesleniyorum. Zamanında, daha önce, siyasi tercihi farklı olmuş olabilir. Şu partiye, bu partiye oy vermiş olabilir. Ama gelin hep birlikte, bütün vatandaşlarımız, şu önümüzdeki 4 yılı, altın yıl olarak Türkiye'ye hediye edelim. Öyle bir siyasi sonuç ortaya çıkaralım ki siyaset kendi problemlerini konuşarak, zaman tüketmesin. 'Orada koalisyon görüşmesi mi olacak. Burada şununla mı görüşülecek' diye günlerimiz, aylarımız, yıllarımız heba olmasın. Türkiye'nin bütün problemleri masaya yatıracak, bütün fırsatlarını hizmete dönüştürecek biçimde bir siyasi atmosfer oluşsun, bir siyasi sonuç çıksın ve biz yolumuza 4 yıl boyunca öyle bir devam edelim ki, öyle bir kalkınma ve demokrasi hamlesi başlatalım ki reform üstüne reform yapalım ve Türkiye'yi bir daha geri dönülemez biçimde, demokrasisiyle, kalkınmasıyla, ekonomisiyle, o ilk 10'a girecek şekilde kalkındıralım" dedi. Ala sözlerini şöyle sürdürdü:

"Geçtiğimiz 3-5 ayda, olan biteni hepimiz izledik. Bu artık parti meselesi olmaktan çıktı. Mesele, memleket meselesi haline dönüştü. Türkiye ne zaman dinamiklerini harekete geçirse ve mesafe üstüne mesafe alsa, engelleri kaldırıp, yoluna devam etse, çeşitli ittifaklar, işbirlikleri bir araya geliyor ve bizim yolumuzu kesmeye çalışıyor. Biz kardeşliği sapasağlam tuttuğumuz sürece demokrasimizi, kalkınmamızı sağladığımız sürece bunların hiçbirisi başarılı olamaz. Başarılı olacak milletimizdir."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ