USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

Alexander Markov Bursa’da

Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası (BBDSO), 5 Ocak Perşembe günü Alexander Markov’u ağırlıyor. Yıllardır dünya sahnelerinde verdiği olağanüstü konserlerle Türk izleyicisinin de gönlünde taht kuran Alexander Markov, ilk kez şef ve solist olarak Bursalı sanatseverlerle buluşacak.

Alexander Markov Bursa’da
04-01-2017 13:37
Google News

Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası, 5 Ocak Perşembe akşamı, Uludağ Premium sponsorluğunda Bursa Filarmoni Derneği’nin desteğiyle gerçekleşecek “Klasik Müzikten Rock’a” konseriyle seyirci karşısına çıkıyor. Çağımızın en büyük keman sanatçılarından, Pagannini’nin varisi Alexander Markov şef ve solistliğinde sahne alacak orkestra keman repertuvarının pek çok görkemli eserini dinleyicilerle buluşturuyor.

Dünyadaki yaşayan en büyüleyici kemancılardan biri olarak gösterilen Alexander Markov, perşembe akşamı Marcello’nun "Obua konçertosundan yaylılar için adagio”sunu, Bach’ın “Mi Majör Keman konçertosu”nu, Albet Markov’un düzenlemesini yaptığı Vitani’nin "Keman ve yaylılar için chaconne”nu seslendiriyor.

Klasik Müzikten Rock’a isimli konser, 5 Ocak Perşembe akşamı saat 20.00’de, Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Bursa Merinos’ta gerçekleşiyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ