USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

Aliye Şahin Korosu'ndan moral gecesi konseri

Uğur Mumcu Salonu'nda düzenlenen Aliye Şahin Korosu'nun konserine büyük ilgi gösterildi.

Aliye Şahin Korosu'ndan moral gecesi konseri
17-04-2023 19:17
17-04-2023 23:35
BURSA
Google News

Haber Merkezi

Musa Eroğlu'nun  öğrencisi  Aliye Şahin öğrencileri ile birlikte muhteşem bir konsere daha imza attı. Uğur Mumcu salonunda verilen konsere müzikseverler tarafından büyük bir ilgi gösterildi .2007 yılında kurulan Aliye Şahin Korosu ismini üyelerinden alıyor. 

 2007 yılından bu yana faaliyet gösteren Alişe Şahin Korosu pek çok başarılı konsere imza attı. 

Aliye Şahin Korosu ( AŞK ) çeşitli mesleklerden oluşan üyeleriyle ses getirmeye devam ediyor .Koro sazları da bu işi AŞK ile yapıyor ve tüm koro  üyeler gönüllülük esasına dayanarak çalışmalarını sürdürüyor.  Konser sonrası Şef Aliye Şahin yaptığı açıklamada  şunları söyledi:

"Koromuz herhangi bir maddi destek almadan yoluna devam etmek için çaba göstermektedir  . Konserlerimiz ücretsizdir . Konserlerimizin ücretsiz olmasının sebebi  bütün izleyicilerimize  ulaşmak , farklı , kaliteli , yenilikçi konser anlayışımız ile onları tanıştırmaktır . İçinde  bulunduğumuz bu sıkıntılı günlerde birazda olsa halkımıza moral vermek amacıyla bu akşam başarılı bir konsere imza attık .  Bursa ‘ da  bulunan depremzedeler ile birlikte olduk . Acılarımızı belki unutamayız ama en azından hep birlikte olarak moral bulduk . Bunu uzun yıllar AŞK ile yapacağımıza inancımız tamdır. Koro şefi olarak seyircilerimizin bana verdiği Çılgın Şef  ünvanını layığıyla ve yenilenerek icra edeceğim."

Alişe Şahin Korosu'nun ekibinde sazlarda  "Baş Saz Ozan Demir, Bağlamada Erdinç Kılıç, Salih Ayaz, Koray Aydemir, Ritmde Aytaç Samanlıoğlu, Klavye'de Konur Samanlıoğlu, gitarda Barış Onkar" yer alıyor

Koristler ise şu isimlerden oluşuyor:

"Abdullah Kaya , Ahmet Çınar , Arzu Salık , Çetin Ardin , Erol Arslan , Eylül Kemeç , Fulya Demir , Gamze Kemeç , Havva Yücel , İsmail Tiftik , Murat Taner , Salih Şengün , Seval Çakar , Sibel Özcan Karadeniz , Turgay Kuş , Tülay Gürdal , Yücel Yavuz."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ