USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Almanya'dan tatsız derbi haberi

Almanya'daki bir turnuvaya katılan Galatasaray ile Beşiktaş'ın tekerlekli sandalye basketbol maçı öncesi taraftarlar arasında bıçaklı kavga çıktı. Karşılaşma oynanamadı.

Almanya'dan tatsız derbi haberi
08-05-2016 16:05
Google News
Futbolda herkesin gözü bugün yapılacak Galatasaray-Beşaktaş derbisindeyken, iki kulübün tekerlekli sandalye basketbol takımlarından çok üzücü bir haber geldi. Almanya'nın Zwickau kentinde düzenlen Tekerlekli Sandalye Basketbol Şampiyonası'na, Türkiye'yi temsilen Beşiktaş ile Galatasaray katıldı. İki grup halinde gerçekleşen turnuvada ezeli rakipler önce ayrı ayrı gruplarda yer aldı. 
Ancak yapılan maçların ardından dün Galatasaray ile Beşiktaş takımları arasında oynanması gereken derbi öncesinde, iki takımın taraftarları arasında kavga çıktı. Salon dışında başlayan kavgada, taraflar birbirine bıçakla saldırırken, büyüyen olaylar nedeniyle karşılaşma ertelendi. 
7 kişi yaralandı
Takımlarına destek vermek için turnuvanın gerçekleştirildiği salon önüne giden Galatasaray ve Beşiktaş taraftarlarının birbirlerine girdikleri belirtilirken, Alman basınına da yansıyan olaylarda 7 kişinin yaralandığı açıklandı. Bu arada kavgaya karışan çok sayıda taraftarın da gözaltına alındığı bildirildi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ