USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Altınovalı muhtarlar iftarda buluştu

ALTINOVA BELEDİYESİ’NİN GELENEKSEL TOPLU İFTAR PROGRAMLARI ÇERÇEVESİNDE İLÇEDE GÖREV YAPAN MUHTARLAR, AZA ÜYELERİ VE AİLELERİ İFTARDA BULUŞTU.

Altınovalı muhtarlar iftarda buluştu
03-04-2023 11:05
Google News

Yalova Altınova Belediyesi’nin geleneksel toplu iftar programları çerçevesinde ilçede görev yapan muhtarlar, aza üyeleri ve aileleri iftarda buluştu.


Altınova Belediyesi Konferans ve Düğün Salonunda gerçekleştirilen iftara; Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve eşi Yasemin Oral, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, azalar ve aileleri katıldı.


Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dua ile başlayan iftarda konuşan Başkan Oral, “Muhtarlık, sorumluluğu ağır ama güzel bir görevdir. Bu tür görevler de eğer kişilerin hizmet etme ve katkı sağlama arzusu yüksekse ortaya her zaman güzel hizmetler çıkmaktadır. Söz konusu olan hizmet insanların derdine, sorununa çözüm bulma, şehrine katkı sağlama olunca insan bir başka güzel çalışıyor” dedi.


Muhtarlarla her zaman fikir alışverişinde bulunduklarını ifade eden Başkan Oral, “El ele vererek ilçemizi kalkındırmak, vatandaşlarımızın sorunlarını çözüp isteklerini yerine getirmek için çalışıyoruz” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ