USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Antalya’daki orman yangını kontrol altına alındı

Antalya’da ormanlık alanda çıkan yangın havadan ve karadan süren 4 saatlik müdahale sonucu kontrol altına alındı. Kayalık araziye doğru tehlike oluşturmayacak şekilde küçük çaplı devam eden yangın bölgesinde kontrol ve soğutma çalışması ise devam ediyor.

Antalya’daki orman yangını kontrol altına alındı
20-07-2024 19:10
Google News

Antalya’da ormanlık alanda çıkan yangın, havadan ve karadan süren 4 saatlik müdahale sonucu kontrol altına alındı. Küçük çaplı devam eden yangın bölgesinde kontrol ve soğutma çalışması devam ederken, yangında 3 hektar alan zarar gördü.


Konyaaltı ilçesi Sarısu Mahallesi’ndeki dağlık alanda saat 14.30 sıralarında orman yangını çıktı. Yangına itfaiye ekipleri ve Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı 3 uçak, 2 helikopter, 5 arazöz, 2 su ikmal aracı ve çok sayıda yangın işçisi müdahalede bulundu. Rüzgardan dolayı kontrol altına alınmakta güçlük çekilen yangın, 4 saatlik çaba sonucu kontrol altına alınabildi. Kayalık araziye doğru tehlike oluşturmayacak şekilde küçük çaplı devam eden yangın bölgesinde kontrol ve soğutma çalışması ise devam ediyor. Yangında 3 hektar alan zarar gördü.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ