USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

Araç Filo Kiralama Nedir?

Günümüzde her bireyin kendine ait bir aracı olmadığı gibi, işletmelerin de araç gereksinimlerini karşılamak için araç satın alımını tercih etmesi her zaman avantajlı bir çözüm değil.

Araç Filo Kiralama Nedir?
25-08-2023 10:06
25-08-2023 10:08
Google News

Bu durum, şehir içi ve şehir dışı yolculukların konforlu, güvenli ve ekonomik bir şekilde gerçekleştirilebilmesi için araç kiralama hizmetinin her geçen gün daha fazla tercih edilmesiyle sonuçlanıyor.

Sektörünün lider ismi Rent Go araç kiralama, bireysel ve kurumsal müşterilerine uygun çözümleri ekonomik fiyatlarla sunuyor.Rent Go araç kiralama hizmetlerinden faydalanmayı tercih eden bireysel müşteriler, her tür ulaşım gereksinimlerini güvenli, hızlı ve konforlu bir şekilde karşılama imkânını elde ediyorlar.Rent Go araç filo kiralama hizmeti ise sağladığı pek çok farklı avantaj sayesinde farklı ölçeklerdeki işletmeler için işlevsel bir çözüm olarak öne çıkıyor.

Araç Filo Kiralama Hizmetleri Rent Go’da

Araç filo kiralama, işletmelere ihtiyaçları olan araçları satın almaları gerekmeden ancak satın almış gibi uzun vadeli olarak kullanma imkânı sunan bir hizmettir. Günümüzde farklı sektörlerde faaliyet gösteren küçük, orta ve büyük ölçekli şirketler ulaşım ihtiyaçlarını karşılama amacıyla sıklıkla araç filo kiralama hizmetine başvurmaktadır. Araç filo kiralama hizmetlerinde, araç kullanım hakkı belirli bir süre ve kilometreyle sağlanır; bunun karşılığında araç filo kiralama hizmeti alan işletme tarafından araç kiralama şirketine belirli bir aylık ücret ödenir.

Ekonomik gelişmelere bağlı olarak araç satın almanın ve araç sahibi olmanın beraberinde getirdiği ek maliyetlerin artması nedeniyle,birçok farklı avantajı beraberinde getiren araç filo kiralama hizmeti giderek daha popüler hâle gelmektedir. İşletmeler araç filo kiralama hizmeti sayesinde bir yandan konfordan ve güvenli sürüşten taviz vermeden ulaşım gereksinimlerini karşılarken diğer yandan da maliyetlerini düşürme imkânı elde ederler.

Rent Go Geniş Çeşitliliğe Sahip Araç Filosu ile İşletmenize En Uygun Seçenekleri Sunuyor

Araç filo kiralama hizmeti son derece kârlı olmasıyla işletmeler açısından oldukça caziptir. Ancakhedeflenen kalitede bir deneyimin yaşanabilmesi için araç filo kiralama hizmetinin alınacağı şirketin titizlikle seçilmesi gerektiği unutulmamalıdır. Bu alanda deneyimli, kurumsal, güvenilir ve profesyonel şirketleri önceliklendirmekdoğru bir tercih yapmaya yardımcı olacaktır.

Sektöründe deneyimi ve kalitesiyle öne çıkan bir isim olan Rent Go; kaliteli, güvenilir, uygun fiyatlı ve farklı ihtiyaçları karşılayabilecek özellikte bir hizmet sunar.Farklı segment, marka ve model araçlardan oluşan geniş bir araç filosuna sahiptir ve müşterilerinin değişen, gelişen ihtiyaçlarına uygun çözümlere ulaşmalarını sağlar. Rent Go’nun, ihtiyaç hâlinde hızlı ve etkili çözümler üreten profesyonel ekibi, araç kiralama hizmeti alındığı süre boyunca müşteri memnuniyetinin en üst noktaya taşınmasını hedefleyen bir hizmet anlayışı ile müşterilerinin yanında olur.

En Avantajlı Araç Filo Kiralama Hizmetleri Rent Go’da

Rent Go, araç filo kiralama hizmetlerinde sağladığı hizmet kalitesi ve eriştiği yüksek müşteri memnuniyeti oranları ile sektörünün lider isimleri arasında yer alır. 12 ve 24 ay araç kiralama hizmetleri ile her işletme özelinde değişebilen ihtiyaçlara uygun ve ekonomik çözümler sunar. Farklı segmentlerde araçlardan oluşan geniş bir çeşitliliğe sahip olduğu için müşterilerinin beklentilerini eksiksiz bir şekilde karşılamayı başarır.

Rent Go’nun kalite anlayışı, geniş araç çeşitliliğine sahip bir filodan çok daha fazlasını içermektedir. Bu kapsamda, Rent Go araç filosunda yer alan tüm kiralık araçlar rutin bakım muayenesinden geçer. Araçların sigorta süreçlerine ilişkin işlemler tam zamanında ve eksiksiz bir şekilde tamamlanır. Ayrıca kiralık araçların kaza ya da kullanım dışı kalmasına neden olabilecek herhangi bir sorun yaşanması hâlinde, Rent Go ikame araçlar temin ederek müşteri memnuniyetsizliğini ve müşterilerinin iş süreçlerinde araç eksikliğinden kaynaklanabilecek aksamalar yaşamasını önler.

Aynı zamanda, Rent Go, araç filo kiralama hizmeti alan müşterilerine 7/24 müşteri desteği sunar. Tüm bunların yanı sıra; yol yardımı hizmetine, bakıma ya da çekici ihtiyacına neden olan herhangi bir durumdaveya kiralık araca ilişkin bir arıza bilgisi verilmek istendiğinde Rent Go profesyonel müşteri hizmetleri kesintisiz destek sağlar.

Rent Go Araç Filo Kiralama Avantajlarıyla Tanıştınız mı?

Farklı sektörlerde hizmet veren büyük, orta ve küçük ölçekli işletmelerin zaman içerisinde değişebilen ulaşım ihtiyaçları vardır. Bu gereksinimleri konforlu ve güvenilir bir şekilde karşılamak için araç satın almak, işletmeler açısından büyük miktarda sermaye gerektiren bir durum hâline gelebilir. İşletme ihtiyaçları değişirse, mevcut araçları satıp yenilerini satın almak hem ikinci el araç değer kaybına hem de ek maliyetler doğmasına neden olabilir.

Satın alınan araçların kasko, sigorta ve periyodik bakım başta olmak üzere çeşitli kalemlerden oluşan ek maliyetleri de işletmeler üzerinde yük oluşturabilir. Rent Go araç filo kiralama hizmetlerinden faydalanan işletmeler, araç alım satım bedelinin ve araç sahibi olmanın beraberinde getirdiği ek maliyetlerle uğraşmazlar; yalnızca aylık araç kiralama bedelini ve yakıt masraflarını ödeyerek ulaşım ihtiyaçlarını konforlu, güvenli ve ekonomik bir şekildekarşılayabilirler.

İşletmeler Rent Go araç filo kiralama hizmetlerini tercih ettiklerinde, araç satın alım işlemleri için nakit sermaye ayırmak ya da kredi kullanmak zorunda kalmazlar. Nakit sermayelerini ya da finansal kurum ve kuruluşlar nezdindeki kredibilitelerini işletmelerini büyütmeye yönelik girişimlerde kullanabilirler. Ayrıca olası bir krediyle araç satın alma durumunda ileriye dönük kredi taksitlerinin işletme bilançosunda yer alması durumu, filo araç kiralama hizmetinde söz konusu değildir. Böylece işletmeler bilançolarının daha güçlü görünmesi nokrasında da avantaj sağlarlar.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ