USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Aranan FETÖ üyesi jandarmanın operasyonuyla yakalandı

Fetullahçı terör örgütü / paralel devlet yapılanması (fetö/pdy) silahlı terör örgütüne üye olan ve hakkında 7 yıl 6 ay hapis cezası olan şüpheli jandarmanın operasyonuyla yakalandı.

Aranan FETÖ üyesi jandarmanın operasyonuyla yakalandı
15-07-2024 13:21
Google News

Fetullahçı Terör Örgütü / Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) silahlı terör örgütüne üye olan ve hakkında 7 yıl 6 ay hapis cezası bulunan şüpheli jandarmanın operasyonuyla yakalandı.


Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı Terörle Mücadele (TEM) Şubesi ekipleri Fetullahçı Terör Örgütü / Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) silahlı terör örgütüne üye olan ve hakkında 7 yıl 6 ay hapis cezası bulunan K.Ç. isimli şahsın Aksaray’da saklandığını tespit etti. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde harekete geçen jandarma TEM ekipleri bir süre yapılan çalışmanın ardından şahsın saklandığı ikameti tespit etti. Şahsın Aksaray’ın Ortaköy ilçesinde olduğunu belirleyen TEM ekipleri Ortaköy İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleriyle şüphelinin saklandığı ikamete operasyon düzenledi. Şüpheli kıskıvrak yakalanarak gözaltına alınırken jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ