USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Arsene Wenger'den Alexis Sanchez'e övgü

Arsene Wenger oyuncusunun performansıyla ilgili yapılan yorumlara yeniden cevap verdi ve ''Süslü sözler söylemesini pek bilmem ama Alexis Sanchez'i izlemek gerçekten büyük keyif.'' dedi.

Arsene Wenger'den Alexis Sanchez'e övgü
19-10-2015 12:15
Google News
Arsene Wenger maçın ardından yaptığı açıklamada ''Maça biraz tutuk başladık ve Watford bize şunu gösterdi ki; eğer maçı kazanmak istiyorsak, oyuna tamamen odaklanmalıyız. Dakikalar geçtikçe bunun üstesinden gelmeyi bildik. İyi organize olmuş ve ne yaptığını bilen bir takıma karşı oynadık. Fiziksel olarak ikili mücadelelerde oldukça güçlülerdi. Bu da oyunumuzu sahaya yansıtmamızı bir süre engelledi.'' dedi.
 
Alexis'i izlemenin keyif verici olduğunu söyleyen Wenger, ''Süslü sözler söylemesini pek bilmem ama futbolu izlemeyi severim ve sizin istediğiniz de zaten bu. Alexis Sanchez'i izlemek gerçekten büyük keyif. Antrenmanda gayet iyi gözüküyordu. Sağlık ekibi de hiçbir sorununun kalmadığını söyledi. Onu denedim ve eğer hazır olmadığını görürsem oyundan alacaktım. Fakat bu tarz durumlarda bazen 11'de başlatmak ve yorulduğunda oyundan çıkarmak; oyuna sonradan almaktan daha kolaydır. Çünkü bu tip oyuncular oynadıkça form tutarlar. Bu yüzden Alexis'i 11'de başlattım.'' ifadelerini kullandı.
Goal TR
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ