USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

"Asıl cehennemi burada görecekler"

CEV Challenge Kupası'nda yarın oynanacak olan final turu son maç öncesinde Bursa Büyükşehir Belediyespor ve Olympiakos takımlarının antrenör ve takım kaptanları basın toplantısı düzenledi.

14-04-2017 22:29
Google News

Bursa Cengiz Göllü Voleybol Salonu'nda yarın akşam saat 16.00'da oynanacak final maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında Olympiacos kaptanı Stella Christodoulou, her iki takımın da sezon öncesine kıyasla daha iyi durumda olduğunu söyledi ve her sayı için sonuna kadar savaşacaklarının altını çizdi. Bursa'ya misafirperverliği için teşekkürlerini dile getiren Christodoulou, takım tarihinde ilk kez oynayacakları final karşılaşması için çok heyecanlı olduklarını belirtti.

"Bursa taraftarı ile ilglili şehrimize gelmeden önce bilgi edindiniz mi, Olympiacos'u yarın Bursa'da nasıl bir atmosferin beklediğini biliyor musunuz" şeklindeki soruya ise rakip takımın baş anterönü Branko Kovacevic, "daha önceden sadece Bursa'nın birkaç maç videosunu izledim ancak onlar da sessiz videolardı. Bursa taraftarını tam olarak tanıdığımı söyleyemem fakat biz ateşli rakip taraftarların önünde oynamaya alışık bir takımız. Umuyorum ki taraftarlarınız bizi olumsuz etkiliyemeyecektir" diye yanıtladı.

ASIL CEHENNEMİ BURADA GÖRECEKLER

Bursa Büyükşehir Belediyespor'un Belçikalı baş antrenörü Jan De Brandt maç öncesi yaptığı değerlendirmede, turnuvada son maçı Bursa'da oynamak istediklerini ve bu amaçlarına ulaşarak evimizde final oynamaya hak kazandığımızı söyledi ve artık kupa için son bir adım kaldığını ve bu maça hazır olduklarının altını çizdi.

Takımımızın kaptanı İpek Soroğlu ise, 2 yıl önce kazandıkları kupayı yine kazanacaklarını belirtti ve "bütün taraftarlarımızı bekliyoruz. Taraftarımızın gücünü iyi biliyorum. Onlar asıl cehennemi burada görecekler." dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ