USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Atatürk Mahallesi sakinlerine imar planı çalışmaları anlatıldı

Yunusemre belediyesi imardan sorumlu başkan danışmanı yusuf ataç, atatürk mahalle mahalle meclisi’nde imar çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

Atatürk Mahallesi sakinlerine imar planı çalışmaları anlatıldı
25-10-2024 15:49
Google News

Yunusemre Belediyesi İmardan Sorumlu Başkan Danışmanı Yusuf Ataç, Atatürk Mahalle Meclisi’nde imar çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.


Yunusemre Belediyesi, mahalle meclislerinde vatandaşları yürütülen çalışmalar hakkında bilgilendiriyor, meclis üyelerinin sorularını yanıtlıyor. Yunusemre Belediyesi İmardan Sorumlu Başkan Danışmanı Yusuf Ataç, Atatürk Mahallesi sakinleri ile Atatürk Mahallesi Kültür ve Taziye Evi’nde gerçekleştirilen Mahalle Meclisi toplantısında bir araya geldi. Vatandaşların imarla ilgili sorularını cevaplayan Ataç, “Yunusemre Belediye Başkanımız Semih Balaban, imarla ilgili halkımızın taleplerini yerine getirmek amacıyla ekibiyle birlikte yoğun mesai harcıyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Ferdi Zeyrek ve Başkanımız Semih Balaban, bu işe büyük önem veriyor. El birliği ile en kısa sürede halkımızı mağdur etmeyecek imar planını hayata geçireceğiz” dedi. Mahalle sakinleri adına konuşan Atatürk Muhtarı Bedir Kılıç da yapılan çalışmalardan dolayı Yunusemre Belediyesi’ne teşekkür etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ