USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Ayrıldığı eşini bıçaklayıp kaçtı

ESKİŞEHİR'de taksi şoförü 39 yaşındaki Bayram Tekinkoca, 2 yıl önce boşandığı 1 çocuk annesi 37 yaşındaki Zeynep Döngül'ü sokakta 13 yerinden bıçakla yaralayıp kaçtı.

Ayrıldığı eşini bıçaklayıp kaçtı
16-04-2016 16:13
Google News

Olay saat 01.00 sıralarında Cumhuriye Mahallesi İş Bulma Sokak'taki İki Eylül Ortaokulu önünde meydana geldi. Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir fabrikada işçi Zeynep Döngül, kadın arkadaşlarıyla birlikte gittikleri bir eğlence yerinden çıktıktan sonra boşandığı Bayram Tekinkoca ile karşılaştı. Tekinkoca, iddiaya göre eski eşine kullandığı taksiye binmesi istedi. Döngül de "Biz seninle boşandık " diyerek teklifi kabul etmedi. Araçtan inen Bayram Tekinkoca, eski eşini kadın arkadaşlarının yanında defalarca bıçakladıktan sonra kaçtı.

Zeynep Döngül de arkadaşlarının çağırdığı 112 ambulansıyla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Döngül'ün vücudunun çeşitli yerlerinden 13 bıçak darbesi olduğu, hayati tehlikesinin devam etiği bildirdi. Olay sırasında Zeynep Döngül'ün yanında bulunan bir arkadaşı polislere, "Zeynep, boşandığı eşinin kendisini eve bırakma teklifini kabul etmedi. Aralarında tartışma çıktı. Zeynep'in kolu bir süre önce kaza nedeniyle kırılmıştı. Bu nedenle bir kolu alçıdaydı. Tartışmanın ardından Bayram ona vurmaya başladı. Yumrukla vurduğunu sanmıştık, meğer onu bıçaklıyormuş" dedi.

Polis olaydan kaçan taksi şoförü Bayram Tekinkoca'yı yakalamaya çalışıyor.

DHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ