USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Bakan: "Bu bir afettir"

Son dakika haberi... İstanbul'da gece yarısı aniden başlayan sağanak yağmur bugün şiddetini arttırdı. Yağışa yakalananlar zor anlar yaşadı. Ulaştırma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Ulaşılamayan yer yok. Bu bir afettir." denildi.

Bakan:
18-07-2017 14:46
Google News

Meteoroloji’nin Marmara Bölgesi için uyarıların ardından, İstanbul’da sağanak yağmur çok şiddetli bir şekilde etkili olmaya başladı. Bazı vatandaşlar ıslanmamak için şemsiye kullanırken, yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ise binaların kirişlerinin altında ve otobüs duraklarında yağmurdan korunmaya çalıştı.

BAKANLIK: BU BİR AFETTİR

Ulaştırma Bakanlığı İstanbul'daki yoğun yağmurlar ilgili, "Bu bir afettir. Şu an ulaşılamayan yer yok." açıklamasını yaptı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün Marmara Bölgesi için yaptığı kuvvetli sağanak yağış uyarısının ardından, günün son dakikalarında İstanbul’da yağmur başladı. Gece boyu İstanbul'un bazı bölgelerinde etkili olan yağmur sabah saatlerine şiddetini iyice arttırarak kentin tamamını etksini altına aldı. İstanbul şu sıralarda son yılların en yağışlı günlerinden birini geçiriyor.

DHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ