USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

Balbay ve Çamak’tan BGC’ye ziyaret

Partisi tarafından Bursa’da görevlendirilen CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay ve Mersin Milletvekili Dr. Hüseyin Çamak, CHP Bursa Milletvekilleri Lale Karabıyık, Erkan Aydın, Orhan Sarıbal ile birlikte Bursa Gazeteciler Cemiyeti’ni (BGC) ziyaret etti.

Balbay ve Çamak’tan BGC’ye ziyaret
27-08-2015 18:18
Google News

BGC Başkanvekili İhsan Bölük ile BGC Genel Sekreteri Sinan Tunç’un konuk ettiği ziyarette konuşan CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, 1 Kasım seçimlerinin bütün seçimlerin seçimi olduğunu ifade ederek, “Çünkü sayın Cumhurbaşkanı, ‘Fiilen ben rejimi değiştirdim’ dedi. Eğer fiilen değiştirdiyseniz 400 milletvekilini neden istiyorsunuz, zaten değiştirmişsiniz" dedi.

"Artık demokrasinin siyasi partiler kadar önemli bir parçası sivil toplum ve meslek kuruluşlarıdır" diyen Mustafa Balbay "Onlarla da bu durumları paylaşıp, bizim göremediğimiz başka noktalar varsa sohbet ederek bu bilgileri alıp genel merkezimize götürüp değerlendireceğiz. Biz Türkiye'nin hükümetsiz kalmaması, Türkiye’de parlamenter sistemin olabilecek en iyi şekilde işlemesi için üzerimize düşen her şeyi yapmaya çalıştık. Bizim beklentimiz, önümüzdeki seçimlerin, güvenli adil bir seçim olmasıdır. Cumhurbaşkanının anayasal çerçevede kalıp tarafsızlığını koruması, şu ana kadar bunlarla örtüşen şeyler olmadı. Böyle bir tablo ile karşı karşıyayız. Ama ne olursa olsun halkın en iyi şekilde karar vereceğine inanıyorum. 7 Haziran seçimleri genel anlamda seçimdi. Komşu komşunun külüne muhtaç derler ya, parti partinin desteğine muhtaç hale geldi. Bu demokrasilerde iyi bir şey aslında. Önümüzdeki dönemde yine Türkiye’nin sorunlarını çözmek için talibiz. Bir kahırla da seçime gittiğimiz yok. Gerçeklerin halk tarafından bilinmesini istiyoruz” dedi.

ÇAMAK: DEMEK Kİ 13 YILDIR İSTİKRAR YOKMUŞ

CHP Mersin Milletvekili Dr. Hüseyin Çamak ise, AK Parti’nin istikrar için hep oy istediğini belirterek, “13 yıl bir iktidar. 8 Haziran sabahı istikrar bitiyor. Demek ki hiçbir zaman için istikrar olmamış. Olsaydı istikrarın sürmesi gerekirdi. Biz CHP olarak istikrarın olmadığını, ülkenin iyiye gitmediğini yıllardır iddia ettik. Bu kafa yapısıyla iyiye gitmeyeceğini her ortamda dile getirdik” diye konuştu.

BGC Başkanvekili İhsan Bölük ise Bursa Gazeteciler Cemiyeti’nin çalışmalarını anlattı. Konuşmaların ardından Balbay ve Çamak, Basın Müzesi ve Akkılıç Kütüphanesi’ni gezdikten sonra Basın Kültür Sarayı önünde toplu fotoğraf çektirdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ