USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursa

Balkan ezgileri Orhangazi’de yankılanacak: Ücretsiz Rumeli konseri

Orhangazi Belediyesi Orhangazililere muhteşem bir Rumeli gecesi yaşatacak. Bu kapsamda, Rumeli Kardeşler Orhan ve Kemal, keyifli bir konsere imza atacak

Balkan ezgileri Orhangazi’de yankılanacak: Ücretsiz Rumeli konseri
21-08-2024 20:09
21-08-2024 20:52
BURSA
Google News

Haber Merkezi

Orhangazi Belediyesi Orhangazililere muhteşem bir Rumeli gecesi yaşatacak. Bu kapsamda, Rumeli Kardeşler Orhan ve Kemal, keyifli bir konsere imza atacak. Konser, 25 Ağustos pazar günü M. Turgut Ünlü Açık Hava Tiyatrosu’nda yapılacak. Rumeli konseri, saat 21.30’da gerçekleştirilecek. Konser, Orhangazi halkına Balkan müziğinin eşsiz ezgilerini sunacak.

 Rumeli müziğinin sevilen sanatçıları Orhan ve Kemal, güçlü sahne performansları ve unutulmaz repertuarlarıyla Orhangazililere büyüleyici bir gece yaşatacak. Etkinlik, sosyal belediyeciliğin güzel örneklerinden biri olarak öne çıkıyor. Vatandaşların ücretsiz olarak katılabileceği etkinlik, toplumun tüm kesimlerini bir araya getirecek.

 Belediye Başkanı Bekir Aydın, bu tür etkinliklerin sosyal dayanışmayı güçlendirdiğini ve kültürel zenginlikleri vatandaşlarla buluşturduğunu belirtti. Orhangazi Belediyesi, kültürel çalışmalarına hız kesmeden devam ederek ilçedeki sosyal yaşamı renklendirmeyi sürdürecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ