USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Balkanlar'a Formalar Bursa'dan !

Tekstil kenti Bursa Spor dalları ile ilgili ürünleriyle de on plana çıkıyor.

Balkanlar'a Formalar Bursa'dan !
20-07-2023 12:18
20-07-2023 12:22
BURSA
Google News

Haber : Tarık Çapçı


Tekstil kenti, spor tekstilinde de öne çıkıyor. Bursa markası NDM, Kosova Süper Lig ekibi FC Liria Prizren'in resmi forma tedarikçisi oldu.

2019'dan bu yana, spor giyim ürünleri ve ekipmanlarının üretim ve parekende satışını gerçekleştiren Bursa merkezli ND Mert Sportif firması, yakın geçmişte, yeni markası NDM ile profesyonel spor kulüplerine forma ve antrenman ürünlerinin tedariğini sağlamaya da başladı. Futbol başta olmak üzere birçok spor dalında forma üretimine odaklanan NDM'nin ilk resmi partneri ise Kosova kulübü FC Liria Prizren oldu.

"BU BİR BAŞLANGIÇ"

Tüm üretimini Osmangazi'de bulunan üretim tesisinde gerçekleştiren firmanın ve NDM markasının sorumlusu Yusuf Gazi, kendilerine kucak açan Kosova Süper Lig ekibi FC Liria Prizren'in yönetimine ve taraftarlarına teşekkür ederken, "Balkan göçmeni bir aile olarak, Türk futbolu gibi Balkan futbolunu da ilgi ile takip ediyoruz. İlk partnerimizin de Balkanlardan, Kosova'dan olması güzel bir başlangıç oldu. Üstelik hocamız da bir Türk; Nedim Yiğit. Elde edecekleri başarılar için birlikte yol yürüyecek olmak heyecan verici" ifadelerini kullandı.

"TÜRK MARKALARI HER YERDE OLMALI!"

Markalaşmanın önemine vurgu yapan ve yeni anlaşmaların da yolda olduğunu vurgulayan Gazi ayrıca, "Aslında tekstilin başkentine yakışanı yaptık. Kaliteli üretimi, doğru bir markalaşma ve pazarlama planı ile harmanlayarak, adık adım ilerliyoruz. NDM'nin partner sayısı ve ayak bastığı lig sayısı yakın gelecekte artacak. Türk markaları, her alanda, her yerde olmalı" şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ